Az “idős Béla bácsi” esete a kamu oldalakkal


(Utoljára frissítve: 2017-06-19)

3,388 összes megtekintés, 1 mai megtekintés

Nemrég kaptuk üzenetben az “idős Béla bácsi” esetét és nagyon megesett rajta a szívünk. A történet az otpercpiheno.blogspot.hu és a sokak által bőszen osztogatott másik szutyok lájkvadász oldal, az fm3cafe.hu oldalain jelentek meg:

otpercpiheno.blogspot.hu

 

fm3cafe.hu

Már majdnem ott tartottunk, hogy elmorzsolunk egy könnycseppet, amikor kiderült a turpisság. Az igaz, hogy a ház Nyíregyházán épült, de nem felújított, hanem új építésű házról van szó.

Az építő cég (melynek nevét szándékosan nem említjük) referencia oldalán található meg ez a ház, melyet lájkvadász barátaink használtak fel (valószínűleg engedély nélkül) oldalaik reklámozására. Az építő céggel felvettük a kapcsolatot. Válaszuk után frissítjük a cikket. De az közel 100%, hogy nincs semmilyen  Béla bácsi.

 

Még a cikk publikálása előtt megjött a válasz az építő cégtől:

Tisztelt Cím,

Köszönöm a hogy megkeresett.

A házat valóban mi építettük, és nem Béla bácsi lakik benne, viszont a tulajdonos már jelezte, hogy valaki ezzel a képpel garázdálkodik.

Ennek tudatában osztogassátok az ilyen oldalakat, mint otpercpiheno.blogspot.hu és fm3cafe.hu. Valamint ha gyanús oldalakat találtok, nézzétek meg, hogy szerepel-e listánkban. Ha nem, küldjétek el nekünk!

Ne a lájkvadász oldalakat osszátok, hanem inkább a mi oldalunkat és a mi cikkeinket. Sokkal hasznosabb, ha felnyitjuk az emberek szemét, mint hogy hülyeségekkel traktájuk egymást.

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email
Bejelentéshez használható hivatkozások:
Folyamatosan bővülő listánk: Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

Hozzászólok