Az “idős Béla bácsi” esete a kamu oldalakkal

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)
TTT Design - az elegáns arculat itt születik

(Utoljára frissítve: 2017-06-19)

2,631 összes megtekintés, 22 mai megtekintés

Nemrég kaptuk üzenetben az “idős Béla bácsi” esetét és nagyon megesett rajta a szívünk. A történet az otpercpiheno.blogspot.hu és a sokak által bőszen osztogatott másik szutyok lájkvadász oldal, az fm3cafe.hu oldalain jelentek meg:

otpercpiheno.blogspot.hu

 

fm3cafe.hu

Már majdnem ott tartottunk, hogy elmorzsolunk egy könnycseppet, amikor kiderült a turpisság. Az igaz, hogy a ház Nyíregyházán épült, de nem felújított, hanem új építésű házról van szó.

Az építő cég (melynek nevét szándékosan nem említjük) referencia oldalán található meg ez a ház, melyet lájkvadász barátaink használtak fel (valószínűleg engedély nélkül) oldalaik reklámozására. Az építő céggel felvettük a kapcsolatot. Válaszuk után frissítjük a cikket. De az közel 100%, hogy nincs semmilyen  Béla bácsi.

 

Még a cikk publikálása előtt megjött a válasz az építő cégtől:

Tisztelt Cím,

Köszönöm a hogy megkeresett.

A házat valóban mi építettük, és nem Béla bácsi lakik benne, viszont a tulajdonos már jelezte, hogy valaki ezzel a képpel garázdálkodik.

Ennek tudatában osztogassátok az ilyen oldalakat, mint otpercpiheno.blogspot.hu és fm3cafe.hu. Valamint ha gyanús oldalakat találtok, nézzétek meg, hogy szerepel-e listánkban. Ha nem, küldjétek el nekünk!

Ne a lájkvadász oldalakat osszátok, hanem inkább a mi oldalunkat és a mi cikkeinket. Sokkal hasznosabb, ha felnyitjuk az emberek szemét, mint hogy hülyeségekkel traktájuk egymást.

Scan the QR Code

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra