Mosógép Mánia – hülyítésből jeles | Frissítve

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-09-28)
Érdekes oldalt ajánlottak hűséges követőink. Nem is lett volna az oldallal semmi baj, ha nem sorsoltak volna. De mint azt megszokhattuk a csaló oldalaknál, a kamu sorsolás nem megy zökkenőmentesen.
Tartalom:
Az oldal a képre kattintva nyitható meg.

A történetbe akkor kapcsolódtunk be, amikor kisorsoltak egy mosógépet, de a nyertes nem jelentkezett. De miért is kellett volna jelentkeznie, amikor a sorsoló oldal ígérte, hogy megkeresik.

Az első nyertes.

A sorsolás május 28-án, 19 órakor történt. Valószínűleg hiba történt a mátrixban, mert a kiírás ellenére a nyertes jelentkezésére vártak egészen másnap reggel 8 óráig.

Újabb lájk és megosztás? Hát persze….
A cikk a hirdetés után folytatódik

A nyertes végül értesült róla, hogy ő nyert és mások is lobbiztak azért, hogy ne legyen új sorsolás. De süket fülekre találtak.

Hiába minden… A kőszívű sorsolóbizottság hajthatatlan volt…

Május 29-én ismét sorsoltak. Ezúttal ügyeltek arra, hogy a felelősség 100%-ban a nyertesé legyen. Itt már neki kellett jelentkeznie a nyereményért.

A sok negatív kritika után az oldal úgy határozott, hogy mindenki kap mosógépet. A meghatódottságtól a szerkesztőségben mindenki a könnyeivel küszködött.
Miután felmostuk magunkat, próbáltuk a megadott telefonszámon érdeklődni, hogy mi volt a baj, miért lett két nyertes végül is?

A beszélgetés rövid és lényegre törő volt.

Sajnos az is kudarcba fulladt, hogy írásban kérjünk tájékoztatást. Egyszerűen nem válaszoltak egyetlen feltett kérdésünkre sem. Ellenben ajánlották, hogy ott lehetünk az átadáskor. De milyen átadáskor és hol, mivel a nyereményt futár viszi ki.

Az emberek ismét bedőltek. Elhitték, hogy megosztásra szájukba repül a sült galamb. Az oldalon fellelhető rengeteg hozzászólás alapján az a sejtésünk, hogy a sorsolást olyan csoportokban hirdették, ahol a többség nem engedheti meg magának egy ilyen mosógép megvételét.

Az oldalon, az oldal nevében egy kamu profil ír néha:

A profil megtekintéséhez kattints a képre.

Ismételten szeretnénk felhívni minden olyan ember figyelmét, aki megosztós, sorsolós játékon vesz részt, hogy ne dőljön be számára kedvező ajánlatoknak azonnal. Győződjön meg előtte, hogy az oldalt milyen cég, vagy vállalkozás működteti. Ha nincs semmi megadva, kezdjünk gyanakodni. De még akkor sem biztos hogy korrekt céggel, vállalkozással van dolgunk, ha megadja minden adatát. Lásd például az Erica Wedding Express esetét. De lehetne sorolni sokáig. Legyünk körültekintőek és ne sétáljunk be a csapdába dalolva.


Update 2017-06-08

Miután kamusorsolós barátunk a saját hibájából (vagy türelmetlenségéből) két nyertes hirdetett, június 6-án kiszállította (?) az első nyertesnek (?) a mosógépet.

Az “útra kész” mosógép
Az “átadás” pillanata

Ez a hölgy, aki nem éppen az alkalomhoz illően öltözött, az első nyertes. Boldogan vette át a megnyert mosógépet. Ami a bökkenő, hogy a profilján egyetlen fénykép sincs magáról, hogy beazonosítható lenne. A másik nyertesről említést sem tesznek annak ellenére, hogy ő is kap mosógépet. Ugye emlékszünk még a kiírásra?

A második nyertes a tegnapi nap folyamán kommentelt a mosógép átadós kép alá. Szerintem ez mindent elmond.

Még csak arra sem méltatták Erzsébetet, hogy a lakcímét elkérjék, ahová kiszállíthatnák a nyereményt. Mindenki vonja le a konzekvenciát.

Innen üzennénk a Facebook oldalunkon, a cikk alatt kommentelő, időközben letiltó Ákos Bálint nevű Mosógép mánia oldal (valószínűleg) tulajdonosának, hogy oldalunk nem társkereső, így személyes találkozásra nincs mód. Vannak erre szakosodott oldalak bőségesen. Egy esetben talán mégis lenne mód találkozni, de az kellemetlen lenne, kedves Ákos Bálint.

Ajánlott olvasmány webshopban történő vásárlás előtt: A szolgáltató beazonosítása – Internetes vásárlás, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium “mintawebshopja”, abból is a “Szolgáltató adatai” rész, melyből megtudhatjuk mit kell tartalmaznia egy internetes áruház névjegyének. 

Van még ember, aki elhiszi ennek a sorsolgatós oldalnak a hülyeségeit? 


Update 2017-09-19

Nemrég kaptunk egy üzenetet, melyet szeretnénk megosztani mindenkivel. Remélem a tanulságot mindenki levonja belőle.

Az kérdezi a Facebook,hogy mi jár a fejemben?-akkor most leírom.
Elkeseredett,bosszús,dühös és még hosszan sorolhatnám,mit érzek. Ott kezdődött,hogy szülinapomra kaptam egy mosógépet,igaz,újra nem futotta,mert egy váratlanuljött csőtörés,mely az egèsz vízvezetékrendszer kicserélésével és fürdőszobafelújítàssal járt,elvitt minden Forintot,családi segítséget. Itt a Facebookon sok olyan oldal van,aki mosógèpet hirdet jutányos áron felújítva,kopóalkatrészek cseréjével,3 hónapos garanciával.Kinéztem egy hirdetőt (később megnevezem) és egy mosógépet.Messengeren keresztül közölték velem,sajnos elkelt,de ajánlanak helyette másikat,ugyanazok a paraméterek.Elfogadtam,leegyeztettük az árat,címet,az én telefonszámom,idöpontot. Rendben megérkezett a gèp,kicsomagolás után,kissè szagosan,vizesen hagytuk száradni,mert beállítani még nem tudtuk a fürdőszoba miatt. Eljött a várvavárt pillanat,kész a fürdő,mehet a mosógép a helyère…hoppá,nincs vízszívócső! Biztos egyikhez sem adnak,szaladok veszek egyet.Oké,megvan,mehet a gèp.Ruha nèlküli program,próba,indít. Fura volt,hogy teljesen megszívta magát,a dob tele lett vízzel,utána az ajtaja alatt folyt a víz.Kiszivattyúzás,leengedès,átvizsgálás.Igaz,laikus szemmel nem làtja az ember a hibát,de tüzetessebben átnèzve az ajtónál a gumit,az azt körbefogó rugósdrót,durván rozsdás,a rugó helyèn(gondolom valamikor letört)kötözőpánt. Felvettem a kapcsolatot a hirdetővel,amely csak messengeren lehetséges,mert mint kiderült,se a telefonszám nem èl,sem az email cím,amit a hirdetésben megadtak. Kérdeztem ilyenkor mi a teendő,mert garanciás,alkatrész kellene,ez és ez a baja.Válasz küldjem vissza a mosógèpet,(èn költsègem) megjavítják és visszaküldik(ő költségük). A szerelő tanácsára,hogy ne kelljen a gèpet szállíttatni,megkérdeztem,hogy lehetne-e,hogy èn lefényképezem a problémát és ők küldenek nekem alkatrészt ès kicserèltetem,hogy ne kelljen ismèt 2x szállítani a gépet. Válaszuk:persze,megoldható,küldjem a tipusszámot,gyártót. Jaj de jó,a fèlreértés elkerülése érdekèben lefénykèpeztem a gépen található fémtáblácskát,azon minden rajta van és elküldtem. Az ígéret:megrendeljük és küldjük. Hurrá,öröm ès bódottá! Másfél hét után érdeklődtem,válasz,ma èrkezik,és adjuk postára. Hurrá!…. Várok,várok semmi. Egy hèt eltelt írok messengeren,úgytünik nem veszik az adást.Írok ismét,semmi. Egyszercsak 2hét után kaptam egy csomagot.Kibontás után döbbenet. Kaptam egy retkes,penészes,vízköves,agyonhasznàlt,hasznàlhatatlan üstgumit(ez a neve az alkatrèsznek),ami nem ehhez a géphez való,teljesen eltérő,sokkal nagyobb átmérőjű…kuka. Próbáltam kapcsolatba lépni a hirdetővel,de szembesültem a valósággal,hogy mindenhonnan LETILTOTT! Semmi hajlandóságot nem mutat a probléma megoldására. 2x vert át.
A hirdető neve:MOSÓGÉPMÁNIA Most próbálom megjavíttatni,beszerezni az alkatrészeket(nem kis összeg lesz). Tudom,használtgèp,benne van a pakliban.De ez úgy hirdette,hogy szervizelt,ehhez a gèphez az utolsó gazdáján kívül senki nem nyúlt,nemhogy szerelő. Tehát,a MOSÓGÉPMÁNIA egy csapda,Vigyázz vele!

Ha megnézzük a cikkben a képeket, illetve az oldalukra kattintunk, láthatjuk, hogy szinte új, vagy legalább is nagyon jó állapotú gépek vannak. A fenti példa alapján messze nincs így. Rozsdás, szervizeletlen mosógépet kapott a vevő, ráadásul a garanciális feltételeket sem teljesítette (vevőre hárította a készülék visszajuttatását). Valamint a lefényképezett adattábla -melyen feltüntetik a típust- alapján megfelelő méretű új alkatrészt kellett volna küldeni. És még ezek után még ők tiltanak, ahelyett hogy elnézést kérnének és korrigálnák hibájukat.

Még egy apróság bökte ki a szemünket.

A képen a védjegy-szimbólumok az érdekesek. Úgy látszik csaló barátunknak fejébe szállt a mosópor illata. Ha olvasod, akkor röviden tájékoztatnálak, hogy mi a hiba.

Az ® azt jelenti, hogy regisztrált (bejegyzett) márka (Registered trademark).

A ™ pedig nem bejegyzett márkát jelöl (Trade Mark)

Ejnye. Kicsit jobban kellene odafigyelni, hogy mivel és hogyan hülyíted az embereket.
Ja, ha már ® …  Elküldenéd a bejegyzésről szóló dokumentumot? Mennyi most egy regisztrálás ára? Azt tudtad, hogy Magyarországon nem kötelező használni? Ha használod is, nincs rá megfelelő jogi védelem.

Megkárosított vevők figyelmébe:

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

A szolgáltató beazonosítása – Internetes vásárlás

Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?

A Mosogépmánia kerülendő oldal!

Fake

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

13 hozzászólás a(z) “Mosógép Mánia – hülyítésből jeles | Frissítve” bejegyzéshez

 1. Nagy Alexandra szerint:

  Sziasztok!
  Én nagyon megvagyok velük elégedve !
  Azt kaptam a pénzemért amit vártam . A gép tökéletes állapotú és úgy mos mint az álom ! A szállítással semmi gond sem
  Volt
  Sőt a szállítók nagyon kedvesek voltak !

  Előző gépemet a média marktban vásároltam

  Egy hónap után beadta a kulcsot ! Kijött egy szakértő majd közölte velem hogy 100.000 Ft lesz a javítás mert nem megfelelően használtam a gépet …
  Volt is huza vona.. vissza kaptam az árát!

  Egy szónak is száz a vége nálam öt csillag a mosógép mania

  • Acta est fabula szerint:

   Kedves Alexandra!

   Nagy szerencséje volt akkor. Rendesen le is lett papírozva? Garanciát is vállalnak? Tudja Ön, hogy kitől vásárolt? Mert mi nem.
   Az ilyen “üzletnek se nevezhető” valamik használt, rossz gépeket felújítják és potom pénzért eladják. Se cégnév, se adószám, se telephely. Az elérhetőség hamis. Mit tesz ha ez a mosógép ha beadja a kulcsot? A “MM”-ben visszakapta a pénzét. De vajon itt is? Kitudja milyen állapotú a készülék. Kitudja hány kilogramm vízkő van benne. Ha küllemre újnak néz ki, attól még lehetnek rejtett trükkök. De ne legyen igazam.
   Ha velem történne ugyanez, másodszor is “MM”, mint egy ismeretlen kókler.

 2. Juli szerint:

  Sajnoa engem atvertek. Rendeltem toluk egy whirpool mosogepet, sajnoa more ideert a gep,korhazba keeultem,igy a csaladom vette at es fizette ki a gepet,ami 56ezer ft volt. Kicsomagoltak,kuldtek kepet,es kiderult hogy egy teljesen mas, ezereves siemens gyartmanyu ipari mosogepnek kinezo, tipusa alapja 10 eves gepet kaptam, a gumi az ajtón lejőve, belul tiszta kosz, cső nincs hozza. Irtam nekik facebookon,hogy vakami nem stimmel.azt mondtak,valami hiba tortent,osazecserelte a raktar,utananeznek.. par napig nem irtak,majd rakerdeztem, nem valaszoltak. Megirtam nekik,hogy a fogyasztovedelemnel panaszt teszek,flegman ravagtak hogy nyugodtan,de azt is mondjam el hogy a futarszolgalattal nem tudjak felvenni a kapcsolatot es szegenyek a penzukhoz sem jutnak igy hozza…elmondasuk szerint.
  Mondtam hogy szeretnem ha kicserelnek a gepet mert nem ezt rendeltem… de nem jott valasz.irtam egy képük ala facebookon,hogy miert nem valaszolnak? Letiltottak… a gép hangos,sokat fogyaszt ( ha epp elindul), es nem fer be a furdoszobaba….
  🙁

 3. Szőke János szerint:

  Tisztelt szerkesztők!
  Gondoltam én is megosztom tapasztalataim az említett oldallal kapcsolatban.
  Rátaláltam a mosógépmániára a Facebook oldalán.Az egyik vasárnap este 9 körül hirdették meg a készüléket, ekkor írtam is nekik, hogy érdekelne a készülék, ha nem mélyebb, vagy szélesebb mint 58cm ,mivel az ajtó amin be kell vinnem, 59 cm.
  Ők azonnal válaszoltak is, hogy a készülék még megvan, egy 2 éves készülékről van szó, és semmi gond mert a méretei pont megfelelnek nekem, de ha gond lenne vele,az előlap 2 csavarral leszerelhető.
  Ó…. mondom remek… akkor kell.
  A szállítással sem volt gond… 2 napon belül megérkezett a gondosan körbefóliázott készülék.
  Nem sajnálták a csomagoló anyagot, hogy véletlenül se lehessen rajta átlátni.
  A kicsomagolás után jött az első csalódás.
  1. Volt rajta pár horpadás (ami a meghirdetett képeken nem látszódott)
  De ez még nem is lett volna nagy gond, mert nem volt túl feltűnő, és 1 használt gépnél előfordul…
  2. hiányzik a vízfelvevő cső. ( ekkor nézem azt a fecnit, amit adtak garanciajegyként, és ezen olvasom, hogy az nem tartozék) érdekes, de nem gond még ez sem, mert az előző mosógépünké még megvan.
  3. Odaviszem a készüléket a kritikus bejárathoz, és ekkor döbbentem rá, hogy ez se hosszába, se keresztbe se fejjel lefelé nem fér be. Mérőszalagot ragadok magamhoz, és ekkor látom, hogy a készülék 60 széles és 64cm mély. Nah mondom akkor muszáj vagyok leszerelni azt a 2 bizonyos csavart…
  kb 1 óra szétszerelés után, ami fedlap, hátlap, ajtó, és előlap, és kb 20 csavar eltávolításával járt, még mindig nem fért be fél centi híján.. így muszáj voltam már idegből az ajtófélfából kifaragni a méretet..Jah és nem mellesleg a nem látható részeken tiszta rozsda volt, és felfedeztem 1 cimkét, amiből kiderült hogy a készülék már a 8. életévét tapossa. Ráadásul amikor szétszedve láttam, tiszta szénkefe por volt belűl a burkolat, meg minden, és csak az én ujjlenyomataim látszódtak.(szóval még a fedlapot se szedték le róla elöttem)
  4. Helyére került végre a készülék. Összeszereltem,beállítottam, összekötöttem… jöhet a nagy teszt. Ekkor láttam, hogy 1 kis sziloplaszt van az üstgumin. Gondoltam a felújításnál ragadhatott rá 1 kicsi,…de nem kicsi volt… még nem jöttem rá honnan jön, de még a mai napig folyik valahonnan…
  5. miután nagyjából letöröltem a szilopasztot, és a gumin lévő penészt, hogy ne legyen annyira büdös, indítottam a gépen 1 öndiagnosztikát. Ekkor látom hogy hibát ír. Utána olvastam, és kiderült hogy a fűtőbetéttel van a gond.

  Ekkor próbáltam felvenni már velük a kapcsolatot hogy 1 rakás …… amit küldtek, és mi lenne ilyenkor a teendő, De a garancia fecnin található Email címre írt levelemre nem reagálnak már 1 hónapja, és a facebook oldalukra sem tudok írni.

  Nagyjából itt tartok… mosni mos, de hideg vízben….
  Most inkább berendelem a fűtőszálat magamnak az előttem leírtak alapján.

  Tisztelettel
  Szőke János
  1 elégedetlen vásárló

  • Hazard szerint:

   Kedves János!

   Köszönjük, hogy megosztottad tapasztalatodat velünk és a nagyvilággal!
   Sajnos, mivel az “üzlet” nem beazonosítható, így nehéz lesz jogilag fellépni ellenük. Valószínűleg ezt ők is tudják. Mindenesetre ne hagyja annyiban. Tegye meg a feljelentést (rendőrség, fogyasztóvédelem, békéltető testület), csatoljon minden dokumentumot. Hatóságoknak megvan a módszerük az illető(k) kilétének felderítésére.

 4. Poczik Zoltán szerint:

  Tisztességtelen, átverős oldal!!! Adataimat elkérték, többször hitegettek a megrendelt termék kiszállításával kapcsolatban, aztán néma csend. Kár nem ért, csak bosszúság. Annyi pozitívuma van a dolognak, hogy 65000-ért (szállítással együtt- Media Markt) vásároltam egy Amica mosogatógépet, 24 hónap garanciával. Mielőtt törlik remélem néhányan elolvassák a bejegyzést!

  • Hazard szerint:

   Kedves Zoltán!

   Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalatodat. Ha ránk célzol, hogy törlünk, akkor biztos lehetsz benne hogy nem tesszük. Nálunk a negatív vélemény is vélemény. A “Mosógép Mánia” nevű oldal pedig tisztességtelen üzleti politikát folytat. Ha valódi cég vagy vállalkozás lenne, már rég megbüntették volna őket.

 5. Zielinski Krisztián szerint:

  Sziasztok, Krisztián vagyok Budapest x kerbe vettem az oldalon egy hotpoint ariston mosógépet 39990 ért és hibátlanul megérkezett készpénzben vettem át, igaz az egy napból két nap lett a szállítás de semmi problémám nem volt. Lehet hogy  a nyeremény játék csak reklám de a vásárlás működik és pontos legalábbis számomra az volt. Ha valaki nem szeretné átverve érezni magát fizessen kp ban a szállítás után.

  1
  1
 6. Finuccsi szerint:

  Kedves kamu kamu kamu oldal 😀

  nevetve olvasom a semmitmondó jogszabályokkal dobálózó iromanyaikat .. vagy iromanyaidat.. nem lehet tudni hogy kik vagy mik vagytok.. de ha tippelem kellene akkor kocka fejű szemüveges nyegleo kocka köcsögök 🙂 fogalmam sincs az egészről.. csak ra pillantottam az említett oldalra..  nem jöttem ra mi faj nektek benne.. de valószínűleg semmi csak kell valami faszsag amin tudtok csámcsogni..

  irtok ezt irtok azt de hogy TI kik vagytok … hol vagytok… hogy  lehet titeket elérni (azon kívül hogy itt vagy e-mailben ) ti sem vagytok jobbak egy fokkal sem… sőt.. ne értsetek félre .. biztosan mindenki megéri a penzet. De egy szabály van az igazi életben.. ha fel kóstolsz valakit akkor oda tartod az arcod 🙂 nem a

  monitor mögül vagy VALAKI

  m

  • Hazard szerint:

   Kedves Finuccsi!

   Hogy személy szerint kik vagyunk, maradjon titok. Annyit elárulok, hogy a csapatunkban van joghoz értő, valamint kapcsolatokkal rendelkező személy. Amiért nem randizunk egyetlen rajongónkkal sem, annak az az oka, hogy nincs hely a határidő naplóban ilyen tevékenységre. Gondolom Ön sem kérdezi meg a közértben az eladót, hogy hívják. Ha nem mondja meg, dühében nem vesz kenyeret. Ugye milyen nevetséges lenne? Több elérhetőségünk van. Pont azért, hogy szinte minden eszközről bárhogy elérhetőek legyünk. De az biztos, hogy utánajárunk dolgoknak és ha megalapozott az állításunk, továbbítjuk a megfelelő hatóság felé, amit szeretettel fogadnak. A sértegetések lepattannak rólunk. Attól nem lennénk nagyobbak, ha ugyanígy válaszolnánk. Sőt, akkor csak tanúbizonyságot adnánk arról, hogy intelligenciának erősen híján lennénk, ahogy híján van Ön is. Amennyiben sértőnek találja viselkedésünket, kérem hagyjon fel az illegális tevékenységével. Ha legális lenne, miért ez a dühkitörés? Nemde?
   Ja, kiírta már a cég/vállalkozás nevét, adószámát, stb. a Facebook oldalára? A második nyertessel mi lett?

 7. joci szerint:

  Nyilván, rosszul esik az embernek, ha nem nyer, ill, nem veheti át a nyereményét, de……

  Kérdezem a nyertestől, hogy ha lottózott, mikor nézi meg, nyert e ? a sorsolás napján, vagy aznap?  Ha nagyon szerette volna ezt a mosógépet, mert nyilván szerette volna, ha játszott érte, akkor miért nem nézte meg, a sorsolás napján, hogy ő nyert e?  De itt, mi is volt a baj? mind a 2 nyertes megkapta a mosógépét, ugye…. eg nem 2 köbméter földet kellett elhordania, hogy megnyerhesse a mosógépet ugye, sok fáradságába nem került, egy megosztás, 5 mp. Sokan ebből élnek, egész nap megosztós játékokban vesznek részt, ha nernek, eladják a nyereményt…. tehát a másik oldalt sem kell félteni…..

  • Hazard szerint:

   Kedves “joci”!

    

   Nem tudom milyen minőségben kommenteli a cikket. Mivel semmilyen beazonosításra alkalmas adatot nem adott meg. Így, mint oldalunk látogatóját tájékoztatnám az alábbiakról:

   Hogy mi is volt a baj? Csupán annyi, hogy az első sorsolás kiírásakor úgy lett meghirdetve a játék, hogy felkeresik a nyertest. A sorsolás este 19 órakor történt a bejegyzés szerint. Mégis a nyertesre vártak egészen másnap reggel 8 óráig, de mivel nem jelentkezett, új sorsolást írtak ki aznap 13 órára. Hiába írták többen, hogy megvan a nyertes, ne sorsoljanak. Mégis megtörtént. Igaz, a hibát elismerve mindketten kapnak mosógépet. Már csak az a kérdés, hogy valóban megtörténik-e.

   Kedves “joci”. Amennyiben a sorsolást végző cég személyében nyilatkozott, az alábbiakról tájékoztatnám:
   Mivel valószínűleg korrekt volt a cég(?; Amelyről semmilyen adat sem áll rendelkezésre, holott ez kötelező lenne az oldalon feltüntetni), így abban is korrektek voltak, hogy közjegyző előtt sorsoltak mindkét alkalommal. A hitelesített jegyzőkönyv másolatát szíveskedjen megküldeni. Már csak azért is kérem ezt, mert a jegyzőkönyv nyilvános, bárki számára hozzáférhetőnek kell lennie. A beszkennelt másolatot az [email protected] email címre várják szerkesztőink.
   Köszönöm szíves együttműködését, valamint bízom a korrekt hozzáállásában, mellyel tisztázható a félreértés!

  • Geza szerint:

   Jocika drága, idézd kérlek a fosógépmánia nyereményjátékának szabályzatát, amiben szerepel, hogy ha nem jelentkezik a nyertes fél napon belül, akkor új sorsolást tartanak. Azt is idézd, hogy ki a nyereményjáték szervezője, mert ugye ezeket kötelező lenne feltüntetni a nyereményjáték részeként.

   Jól látom, hogy a fakebook oldalon nincs semmilyen céginfo a névjegynél? Kíváncsi lennék arra a számlára, amit a vásárlók kapnak.

   Nekem úgy tűnik, hogy a puszta szerencsén múlik és nem a kereskedő szakértelmén, hogy a vevő egy jól működő gépet kap-e vagy egy romhalmazt.

   Ha a gép hibás, akkor nem ide kell írogatni, hanem írásban fel kell szólítani a céget (ha kapott számlát, ott a céginfo, ha nem, akkor bejelentés a NAV-nál) hogy a hibás terméket cseréljék ki, vagy adják vissza a vételárat. Ha erre nem hajlandók, bejelentés kell tenni a fogyasztóvédelemnél. (Fogyasztóvédelmi jellegű panaszukat bármelyik járási hivatalban benyújthatják) Valamelyik sóhivatal csak rámozdul az ügyre előbb vagy utóbb.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..