Napi Választék

(Utoljára frissítve: 2017-04-30)

Írok róla, egye fene. Az oka, hogy többször említették az oldalon a Kamu/Átverős oldalt. Tulajdonképpen van rá ok, hogy tényleg írjak. Miért is?

Oldal megnyitásához kattints a képre.

Azt hiszem nagy hiánypótló oldal lehet ez, mert A-tól Z-ig mindennel foglalkozik. Értenek a visszerekhez, trombózisokhoz, de akár 5 perc alatt finom sütiket készítenek. Ha meg elhíznánk, pár nap alatt lefogyasztanak minket a hihetetlen egyszerűen elkészíthető és olcsó szerektől. Ja, és a randa mitesszerekről már ne is beszéljünk… Az oldal láthatóan két kamuhírgyáros oldal cikkeivel eteti a nagyérdeműt. Az egyik az egyazegyben, a másik a bekezdés. Mindkettő megtalálható a folyamatosan bővülő listánkon is.


Kicsit sem furcsa, hogy a cikkben ilyen tűzhely szerepel, mivel nincs oda írva, hogy a kép illusztráció. 30 éve nem voltak ilyen szuper dolgok még.

Köszönjük, hogy megemlítették a nevünket. Különben nem találtunk volna erre a sokoldalú és hasznos oldalra. Nem kevés munka lehet vele, ha ennyi mindenhez értenek. Például (a teljesség igénye nélkül):


Ennél az utolsó képnél nem csoda hogy valaki azt írta, hogy “egy hónapja volt, átverés”. Az ilyen kamuhírgyáros oldalak egyik tulajdonsága, hogy dátum nélkül közölnek cikkeket. Így, amikor lájkra vadásznak, csak bedobják valamelyik korábban megírt mocskukat és tádám… ismét aktuális, lehet lájkolni, osztani és csámcsogni rajta.
Update: Erre szép bizonyíték például ez a kép is:


A kedves kommentelő rosszul írta. Ezt már a jövő évi Húsvétra értette a kedves lájkvadász, kamucikkíró bácsi. Csak kicsit siettek, na.


Nem értem szegényeket. Hiszen csak egy-két hetente bukkan fel ez a kamucikk is. De nini…


Nyugodtan lehet már dátum is a cikknél, akkor is beveszik. A bűvös szó valószínűleg a “potom pénz” és a “fillér”. Olyan ingyen adom szaga van. Mindenki tudja hogy hazugság. De kérdem: miért kell ott lenni? Miért kell lájkolni? Miért nem jelentik? Miért nem néznek utána egy hír valódiságának? A hír valóban igaz. De 2016. szeptemberében volt aktuális. Mondják, hogy egy csecsemőnek minden vicc új. Sajnos ez igaznak tűnik. A lájkvadászok etető szövege mindig talál éhes szájakat. Vajon mikor lesz ennek a hülyítésnek vége?

Kéretik terjeszteni ezt a cikket és tudtukra adni az ilyen oldalak kedvelőinek, hogyha nem hiszik el amit látnak, ne lájkolják sem az oldalt, sem a cikket. Sőt, ha már az oldal kedvelői, vonják vissza azt és inkább jelentsék a Facebooknak. 

Várjuk további, hasonló oldalak “jelentkezését”.

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Napi Választék” bejegyzéshez

  1. Daegraed szerint:

    Az egyazegyben nincs rajta a “folyamatosan bővülő” listán…
    0    0

Leave a Comment