iPhone Fans√

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)
TTT Design - az elegáns arculat itt születik

(Utoljára frissítve: 2017-04-28)

163 összes megtekintés, 3 mai megtekintés

Fans, mint rajongók. Mármint a szó jelentése. Az oldalon viszont ennek semmilyen jele nem található. Akkor mégis milyen oldalról van szó?

Oldal megnyitásához kattints a képre

Mint látható, az oldal teljesen hivatalos. Ott a kis pipa a név után és az oldal hivatkozásában szerepel a hungary szó is. Valószínűleg ezt látta az a pár rajongó is, akik a gyér posztolgatások ellenére kitartóan lájkolnak és megosztanak. Ha rajongói oldalról beszélünk, elvárható lenne, hogy nem csak kéne?, likold!, jólennemi? szövegű posztok jelennének meg mindenféle ájfónok képével. Nem lenne rossz például az egyes típusok tulajdonságairól írni, összehasonlításokat, értékeléseket olvasni a telefonról.

Persze hogy szeretnénk sorsolást. Sőt, ha lehet, akkor olyan emberke nyerje meg, aki nem is létezik.

A beszédes névjegy mindent elárul. Információink és tapasztalataink szerint egy rajongói oldal nem így néz ki. Nyugodtan kijelenthető, hogy ez egy gagyi próbálkozás lájkvadászatra. Mindenesetre jelentsük bátran, nehogy túlzásba vigyék a sorsolásokat.

Scan the QR Code

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra