Cipők-Ruhák Elérhető Áron Mindenkinek ; Márkás Cipők-Ruhák Olcsón


(Utoljára frissítve: 2017-04-28)

1,205 összes megtekintés, 1 mai megtekintés

Két oldal, de szinte mindenben megegyeznek egymással.

Oldal megnyitásához kattints a képre
Oldal megnyitásához kattints a képre.

Mindkét oldal közös tulajdonsága, hogy márkás cipőket oszt meg. Ha lájkolod, megosztod, esélyed lesz megnyerni. Egyébként meg 5990 forintért megveheted. De ha esélyem van megnyerni, minek vegyem meg?

A posztok tartalma még egy furcsaságot tartogat. Részletek az oldalon. Melyik oldalon? Se a posztban, se a névjegyben egy nyamvadt hivatkozás sincs semmilyen oldalara sem. Pedig annyira jó lenne megtudni a részleteket. Hiú ábrándnak tűnik…

Az egyik oldalon valaki rendelt cipőt. Csodák csodája, megkapta a márkás termékeket. De nem volt felhőtlen az öröme.

Kételkedve olvasom a beszélgetést: cégnév, számla? Hogy is lehetne ilyen oldalon, ahol semmi sincs feltüntetve. Rengeteg szabály vonatkozik kereskedelmi tevékenységre, amelyek közül egyik oldalon sem alkalmaztak egy szabályt sem. Hogy is mer valaki ilyen oldalról rendelni? Felelőtlenség. Főleg ha előre kell utalni az árát.

Továbbra is arra kérünk mindenkit, hogy ne dőljön be a márkás termékek képeinek és az olcsóságnak. A közmondást mindenki ismeri: Olcsó húsnak híg a leve. Ez erre a két oldalra is igaz. Lehúzás, gagyi utánzatok, hamisítványok árusítása folyik. Hogy is lehetne az ilyen legális? 

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email
Bejelentéshez használható hivatkozások:
Folyamatosan bővülő listánk: Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

Hozzászólok