Szerencse, Szerencsés

TTT Design - az elegáns arculat itt születik
(Utoljára frissítve: 2017-04-24)

Ha a butaságot távolságban lehetne mérni, fényév lenne a mértékegység. “Oszd meg és szerencséd lesz”. Vajon aki ezt meg is teszi, hisz benne? Ja persze, hiszen ami a Facebookon van annak igaznak kell lennie.

Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Két oldal, mely egymásra mutogat. A “Szerencse” nevű oldal inkább a hülyítésre ment rá, az 1helyen nevű weboldal segítségével.
A “Szerencsés” oldal, ami kb 1 hónapja létezik, bőszen toborozza szerencsétlen áldozatait a lóherékkel és a manókkal. Azt hiszem, nem kellett volna mindenhová bekötni a netet…

 

 

 

 

 

 

A két színvonalas oldal névjegye kissé bőbeszédűre sikeredett:

 

 

 

 

 

 

A “webhely” kategória nemigazán stimmel egyik oldalhoz sem. Ha csak az 1helyen nevű kamu hírekkel és átverésekkel megtűzdelt weboldalt nem tekintjük annak.

Várjuk azon nyugdíjasok jelentkezését, akik megkapták az ajándék utalványokat!

Csodaszerek, rákgyógyítás, meghökkentő történetek. A weboldalon pénisz növelés, fogyókúra, mellnagyobbítás. Persze mindezek házi módszerekkel, hihetetlen mértékben.
Azon még most is töröm a buksimat, hogy ezeknek mi köze van a szerencséhez

Kicsit sem gusztustalan egy “Szerencse” oldaltól, hogy rögtön a retinánkba ég a pénisz nagyobbítás, hatalmas erekció, vagy mellnövesztés hogyanja és mikéntje. Miután szembesültünk a tényekkel, megtekinthetjük a cikket is. Hurrá! Már csak reménykedhetünk, hogy 18 éven aluliak nem találkoznak ezzel a moslékkal.

Egy másik példa, ami remélem meggyőzi az ilyen oldalakban keményen hívő emberkéket, hogy bizony butaságot művelnek olyankor, amikor lájkolják az oldalt és megosztják azok mocskait.

A cikkben Réka viszontagságos kalandját lehet elolvasni. De sajnos a forrás valódiságát nem sikerült kideríteni. Ellenben van egy blog, ahol Réka (mert tényleg létezik a lány és tényleg amputált a lába) másoknak tart előadást az újrakezdésről és a nem feladásról. Bátorító szavait és szomorú történetét itt elolvashatod. Ami a lényeg, hogy a cikkben egy szó sem esik buszokról és kiabálásokról. Mindezt azért találta ki az okos cikkíró, hogy megbotránkozást keltsen és felháborodás közepette tovább adják a kamu cikket.

Természetesen a kamu cikk fejléce ismét retinát perzselő dolgokkal van tele, mellette a bütyköket és visszereket villám módra eltüntető szerek ámulatba ejtő csodatevéseit láthatjuk.
Azon pedig a legkevésbé sem csodálkoztam, hogy az amputált lány képe mely oldalakon jelent meg:

Világpolgárok, 1helyen. Komolyabbnál komolyabb népbutító oldalak…

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

Minden vélemény számít

hozzászólás