Sztorivilág – Zuckerberg ismét a zsebébe nyúlt

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

(Utoljára frissítve: 2017-04-05)

Az alig egy hete működő weboldal a szokásos egy csillagos hírekkel van tele. Az oldal megnyitásához kattints ide.

Hogy oda vonzza az “embereket”, lepaktált a Facebook atyjával, Mark Zuckerberggel. Ugyanis aki megosztja az alábbi posztot, estére csenget a postás és viszi a pénzt.

Az oldalon lévő rengeteg komment alapján kijelenthető, hogy butaság volt az internetet mindenhova bekötni. A nethez jutást pszichológiai vizsgálat (kiváltható PÁV II-es alkalmassággal is) előzné meg. Sajnos terjed és terjed, hiszik és reménykednek. Aki nem tudja, a Facebook amerikai székhelye Palo Altoban van, Kaliforniában, Amerika nyugati partján[1]https://hu.wikipedia.org/wiki/Facebook. Azért az nem semmi, hogy egy reggeli megosztás után estére már jön is a postás.

Menni fog, nyugi.
Lehet pont ez a baj.

Szerintem a postásoknak éjjel kettőkor kellene kézbesíteni a pénzt, túlórájuk terhére. Vörös szemekkel ülnek a monitor előtt és alig várják hogy elindulhassanak Zuckerberg pénzével.

Tehát, ha a sztorivilág nevű bulvármocsok és pénz osztogató poszt a mérvadó, akkor terjesszétek. Ám ha inkább józanul gondolkodtok és tudjátok hogy ilyen nincs, mutassátok meg ezt a cikket olyan gondolkodású ismerősötöknek, akik lesik a postást Zuckerberg pénzével. Ezzel a poszttal az oldal bekerült listánkba, a 101. helyre.

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Magyarázat   [ + ]

Minden vélemény számít

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra