Sztorivilág – Zuckerberg ismét a zsebébe nyúlt

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-04-05)

Az alig egy hete működő weboldal a szokásos egy csillagos hírekkel van tele. Az oldal megnyitásához kattints ide.

Hogy oda vonzza az “embereket”, lepaktált a Facebook atyjával, Mark Zuckerberggel. Ugyanis aki megosztja az alábbi posztot, estére csenget a postás és viszi a pénzt.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az oldalon lévő rengeteg komment alapján kijelenthető, hogy butaság volt az internetet mindenhova bekötni. A nethez jutást pszichológiai vizsgálat (kiváltható PÁV II-es alkalmassággal is) előzné meg. Sajnos terjed és terjed, hiszik és reménykednek. Aki nem tudja, a Facebook amerikai székhelye Palo Altoban van, Kaliforniában, Amerika nyugati partján[1]https://hu.wikipedia.org/wiki/Facebook. Azért az nem semmi, hogy egy reggeli megosztás után estére már jön is a postás.

Menni fog, nyugi.
Lehet pont ez a baj.

Szerintem a postásoknak éjjel kettőkor kellene kézbesíteni a pénzt, túlórájuk terhére. Vörös szemekkel ülnek a monitor előtt és alig várják hogy elindulhassanak Zuckerberg pénzével.

Tehát, ha a sztorivilág nevű bulvármocsok és pénz osztogató poszt a mérvadó, akkor terjesszétek. Ám ha inkább józanul gondolkodtok és tudjátok hogy ilyen nincs, mutassátok meg ezt a cikket olyan gondolkodású ismerősötöknek, akik lesik a postást Zuckerberg pénzével. Ezzel a poszttal az oldal bekerült listánkba, a 101. helyre.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Ezeket olvastad már?

Magyarázat   [ + ]

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..