ProEngine Ultra

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-03-30)

…És elfelejtheted az autószervizt… Ha másért nem is, de a gatyád rámegy erre az átverésre.

Először is a terméket “méltatnám”, a hivatkozások (mert több ilyen is van), a cikk végén lesznek feltüntetve.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Mit is tud ez a termék?

Szép magyarsággal megfogalmazott mondatok szerint leszedi a fekete lerakódást, ami le van rakódva. Amint ez eltávolításra kerül a vezetőülés egyből kényelmesebbé válik és a postás is kevesebb számlát hoz a tankolt üzemanyagról. Idáig világos, ugye?

Az rendben van, hogy az adalék csökkentheti a súrlódást. De hogy egy motorolaj a lerobbanást akadályozná meg, az nekem új. A motor belsejében lévő ütközések és zörejek általában a járó motor egyik tulajdonsága. De hogy mit takar a “menetugrás”, senki sem tudja. Elképzelhető, hogy hiperugrást akartak írni, amolyan Star Wars módra? Ha rendszeresen teszek a motorom élettartamáért (az az rendszeresen kiadok ezért a szar….izé…szerért tízezreket), akkor háromszor megnövelhetem a motor életét. Ez embereknél nem működik?

Erős, gyors autó… Értem. Remélem a rendőrök ezt nem olvassák… Napról napra nő a motor ereje? Úgy értsem, hogy a végére egy kispolszki is képes lesz legyorsulni egy Ferrarit? És mindezt 100 (az az száz) kilométeren keresztül? Ez azért kissé aggályos. Egy teli tank benzinnel 5-600 km-t lehet autózni. Ezek szerint egy tank benzinhez 100 kilométerenként kell adagolni egy akciósan 13500 Forintért megvehető hiperszuper csodaszert. Ha ennyi pénzem lenne, olyan autóm lenne, amihez nem kell ilyen adalék. De azért a 15 lóerő növekedés az már tényleg nem piskóta. Nem lehet semmi az az érzés, ahogy egy 110 lóerős autó 125 lóerőt ad le… Ha-ha…

Katasztrófa mennyi badarságot hoztak össze annak érdekében, hogy egy laikus vásárlót az orránál fogva megvezessék. És még nincs vége. Hogy miért van kamu szaga a dolognak, alább kiderül.

Az, hogy egy régi motor felújítódik e szer hatására, már láttuk feljebb. Most Konrád Róbert autóműhely-tulajdonos a lényeg. Róbertünk népszerűségét mutatja az, hogy a Google keresővel számos weboldalon megjelenik.

A felhasználó élmények is tartogatnak érdekességeket. Ezek közül csak az elsőt nézzük meg.

Gratulálok Péter, hogy ilyen szép reinkarnáción ment keresztül az autód. Természetesen a tucatnyi ilyen véleményt adó személy képe visszakereshető.

Péter igen népszerű, mert több weboldalon is megtalálható. A weboldal alján lévő hozzászólások, ahogy az lenni szokott ilyen átveréseknél, előre gyártottak.

Ezt a mondatot nem sikerült értelmezni. Ugyanis ha nekem kihozza a postás, ki kell fizetni a vételárat. Mi az hogy semmit sem fizetek?
Zárásként egy Gyakorikérdések kérdés-válasz következik.

A második válasznál felmerült a kérdés: ha az üzemanyaghoz kell adni, mi köze a szelepekhez és a bütykös tengelyhez?

Ahhoz hogy a szelepvezérlés ilyen tiszta legyen, mint a képen, inkább olajhoz kellene önteni ilyen regeneráló adalékot, nem pedig az üzemanyaghoz.

Hasonló hivatkozások ProEngine Ultra termékhez:

…és kitudja hány ilyen oldal van még.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Micsoda mázli, hogy pont most jöttem…
Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..