OptiMaskPro

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-19)

Ezúttal nem a zsírt támadjuk meg, nem a fájó ízületeket gyógyítjuk, nem a májat tesszük rendbe. Hanem a látásunkat! Mondj búcsút a szemüvegnek és a kontaktlencsének…ja, mégse. Azért nem árt ha feltesszük az okulárét és figyelmesen olvassuk az alábbiakat. Figyelem! Ez a termék nem fog javítani a látáson, csak pénzkidobás. Erre szeretnénk rávilágítani ezzel a cikkel.

Nem én voltam, hanem a cikk írója, az oldal megalkotója, az átverések nagymestere: Kata
Kattints ide, ha szeretnéd a saját szemeddel látni.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Kata látása rossz volt.  Éppen az járt a fejében, hogy megműtteti, amikor ajánlották neki ezt a csodaszert. Hát persze, hogy csapot-papot hátrahagyva rohant, hogy kipróbálhassa az OptiMaskPro nevű készüléket.

Ahogy azt a csodaszereknél már megszokhattuk, biomágnesekkel teletűzdelt szilikon lábak érnek a szem körüli bőrhöz és egy rezgető motor segítségével masszírozzák azt.

14 nap után ez történik. Nem piskóta ugye?

Miután elolvastuk Kata sanyarú sorsát, a készülék használatát és a szemvizsgálat hiteles és meggyőző eredményét, az oldal számára kedvező, betonozott hozzászólásokat olvashatjuk.

Rengeteg ilyen hozzászólás van. Ha érdekel mind, keresd fel a fenti hivatkozáson. Menjünk rendelni.

Igazi pánik hangulatot kelthet az a tudat, hogy csak 15 percünk van a rendelésre és már csak 11 darab van raktáron. Viszon nagy kő esik le a szívünkről, miután a billentyűzetünkön megnyomtuk az F5 funkcióbillentyűt (weboldal frissítése). A számláló és a raktárkészlet ismét beáll 15 percre és 11 darabra. Nem késünk le soha!

Azért érdekes az összetevő: mágnes, akupunktúra, szem, masszírozás. Csoda hogy egyáltalán a maradék látásunkat nem veszítjük el.

A leírás meggyőzött: azoknak készült, akik 100%-ban szeretnék visszanyerni a látásukat. Megvan a vakság ellenszere!

“Szemizmok ellazulnak” – De azért remélhetőleg nem fog kiesni…
Megszűnik a merevség, fáradtság. Idősebbeknek ajánlott reggel, ébredés után.
Mágneses mező befolyásolja az anyagcserét. Azt mindig is tudtam hogy a szem és fenék kapcsolatban van egymással. Aki nem tudja miről van szó, kérdezze meg. 🙂
Használatával javul a látás. Nem gondoltam volna. De azért akarjuk megvenni, nem?

Az oldalon tovább haladva ismerős képek bukkannak fel. Két darab tanúsítvány.

Megrendelés előtt még egy kis termék örvendeztetés, de azután tényleg rendelünk. Na…

Ez mind szép és jó. De nemsokára (miután rendeltünk) szembesülni fogunk a kőkemény valósággal.

Hihetetlen árengedménnyel, potom 9900 forintért megrendelhetjük a vakok és gyengén látók reménységét. Az csak vásárlásra biztat, hogy az eredeti ára 19800 forint volt. Köszönjük, hogy ilyen olcsón hozzájuthatunk. Szerencse hogy lehet kapni!

Hogy mennyire lehúzás, csalás, átvágás ez az ár, álljon itt az Ebay választéka szemmasszírozó készülékekből. Mindjárt lelohad a mosolyunk…

Gondolom az Ali, Wish és a többi ilyen oldalon se drágább ez a termék.
Lássuk végezetül a valóságot. Egyből kiderül, hogy hiba van a mátrixban!

Összegezve: ismét egy silány minőségű, használhatatlan, semmire se jó terméket kapunk, ha rendelünk. Bebizonyosodott, ahogy ez minden alkalommal, hogy kizárólag a pénztárcára utaznak. Ha használhatatlan szemetet akarunk venni, inkább tegyük meg Ebay-ről, vagy ehhez hasonló adok-veszek oldalról. Amint látható, sajnos sokan bedőltek ennek. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, hogy terjesszétek a cikket. Előzzük meg a csalók tovább gazdagítását.

Ilyen lehúzós oldalakról olvashatsz még:

Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

Hear Clear Pro 2

Újabb lehúzós oldalak-ízületi fájdalom és fogyókúra

Fungalor a bőrgomba ellen

Az igazság a “7500 forintos számítógépről”

ASAMI hajnövesztő

LiVes – a fogyáshoz

Varikosette a visszér ellen

Aprópénzből nagy haszon

HERPAREN – “A máj jó kezekben van”

Magfit Pro és Patch – Fogyókúra fotelból

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

5 hozzászólás a(z) “OptiMaskPro” bejegyzéshez

 1. Jó, hogy a kétes eredetű tanúsítvány amúgy kozmetikumokra szól 😀

 2. Sajnos még mindig nem hívott fel az OptimaskPro  szemüveg ügyében, valószínű a magyarországi képviselő, azért adták át a csomagot a Loisztika Kft.nek. Hiába írok a —   [email protected] levelezési címre, nem válaszolnak. kiadtam 9900 ft + 1600 + 900 forintot hiába, mint nyugdíjas és hiszékeny ember, egy órán múlott, hogy ne vegyem át a csomagot, hogy előtte olvastam volna a hozzászólásokat. Szégyen gyalázat, ez egy nem becsületes cég, aki nem adja meg a csomagon a magyarországi képviselő  címét. Nem is tudtam használni az ajánlott szemüveget, mert a mágnesek nincsenek beledolgozva az anyagba és kipotyognak,majd a frász jött rám, ilyen anyagot gyártani, becsapni a hiszékeny embereket.  Tanulópénz  egy nyugdíjasnak.  Köszönöm a lehetőséget, hogy megírhattam, talán elolvassák és tájékoztatnak!!!!!!

   

  • Hazard szerint:

   Kedves Gabriella!

   Sajnáljuk a történteket. Sajnos nem az a jellemző, hogy az ilyen csaló, pénzlenyúló oldalak szóba állnának a vevőkkel. Hát még hogy vissza is fizetnék. Kérjük, terjessze a cikket, nehogy másokat is megkárosítsanak a csalók!

 3. Fent már leírtam, hogy nem tájékozódtam az áruról és megrendeltem, akkor ha olvasom a véleményeket visszaküldöm a csomagot. Nagy átverés volt, a mágnesek kiestek, nem is tudtam használni. Hiába Írtam E-mailt,  minden nap nem válaszolnak, azt mondták, hogy majd megkeresnek a pénzügyi osztályról. Hát ez a 100  %-os garancia. Nyugdíjasok vagyunk és ennyire becsapta, nem is vették át a csomagot,  — bár ne vettem volna át, a Logiszt. Kft. volt a feladó nem gondoltam, hogy nem a cég. 990 + 1600 visszaküld.  nem vették át, és leveleimre sem válszolnak. Nagyon elvagyok keseredve 70 éves létemre, hogy ennyire hiszékeny voltam. Istenem, hogy lehetnek ennyire embertelenek. Remélem valamikor visszakapom a pénzemet, megírják, hogy hova küldjem hozzájuk a csomagot.

 4. OptiMaskPro szemüveget megrendeltem, de sajnos nem tájékozódtam a véleményeknél, akkor biztosan nem veszem át. Sajnos átvettem, de a pici mágnesek nem voltak rögzítve, potyogtak ki, nem is tudtam használni. Sajnos nyugdíjasok vagyunk, ez sok pénz, ráadásul visszaküldtem — nem adtak meg semmi címet  —   a csomag feladójának Logisztika Kft.   1600 forintot fizettem ki, és visszajött a csomag, ha nem veszem át a csomagot akkor is a feladóhoz megy vissza és ők továbbították volna a rendes  címre. Ez nagy átverés volt, vissza is küldték a csomagot azzal,  —  sok emailt írta,  visszaírta, hogy pénzügyi osztályról felkeresnek, azóta is keresnek,  — minden nap írom a emaileket, és  semmi választ.  Így  még nem jártam. Már rendeltem mást és — Médiamark,  Shop  2000 Bp, ha valami nem volt jó visszaküldtem és visszakaptam a pénzt —  de ez a cég nem válaszol, sajnos becsaptak, soha többet nem rendelek semmit, nagyon vigyázni kell, hogy milyen cég küldi, ki a feladó. Nagyon becstelen dolog, amit csináltak,  9900 forint után futhatok, de legalább   hívnának vissza, hogy mit kell csinálni. Ez nagy csalódás és szégyellhetik magukat, hogy a jóhiszemű embereket becsapják,  mindenkit becsapnak, 100  garanciát adtak. Lám így lehet bízni, persze az ember szeretne gyógyulni és meggondolatlan. Ez bizony jó tanulópénz, ha most olvassák,  akkor remélem reagálnak, és elgondolkodnak, így gazdagodnak meg?! A beteg embereken? Ha van egy kis becsületesség, akkor válaszolnak  emailjeimre.  Nagyon elkeseredett vagyok.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..