Magfit Pro és Patch – Fogyókúra fotelból

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-19)

Lehúzós weboldalakat bemutató sorozatunk következő része.

A fotelben ülős fogyás újabb gyöngyszemére bukkantunk. Pontosabban kettőre is egyszerre. MagfitPro és Magfit Patch. Vegyük sorban őket..

A cikk a hirdetés után folytatódik

Magfit Pro

Ide kattintva megtekinthető az oldal.

Mágneses lábgyűrű, amely akupresszúrás tevékenységének köszönhetően tócsákban folyik le a zsír az ember testéről. Utána néztem a dolognak, ez igaz. Mármint hogy az akupresszúrás pont a nagy lábujjon van, ami a Hipofízist stimulálja, ezáltal javítva az anyagcserét. Ergo, fogyaszt. Szerintem holnap letöltök egy orvosi diplomát… De akkor mégis mi bajom van ezzel a nagyszerű termékkel? Fogyhatunk tévénézés és csipsz zabálás közben. Semmi más, csak az ára ami kiverte a biztosítékot.

Az oldalon lefelé haladva olvashatunk a működéséről, megnézhetünk egy hatalmas képet a gyűrűről és elolvashatunk érdekes fogyási történeteket.

Megtekinthetjük egy hiteles orvos által kiállított minőségi tanúsítványt.

Valóban orvos…

 

És most jön a meglepetés

Az nem derül ki, hogy egy ilyen mágneses gyűrűt mennyi ideig lehet hordani. De én mint laikus, úgy gondolom, hogy egy mágnes hatása, nem múlik el. Ja, hogy ez más. Oké, bocsi. Azért óriási szerencse, hogy egy ismeretlen mennyiséget tartalmazó dobozt az árzuhanást követően csak 11990 forintért vehetünk meg. Grátiszként négy vaskos könyvet is kapunk, hogy ágyban fekve, olvasás közben is fogyhassunk. Hülyének is megéri.

Találtam egy másik weboldalt, ahol ugyanezt a terméket árulják.

Mivel a Magfit Pro-nál ismeretlen a doboz tartalma és a hordási idő is, nem tudom mennyire jobb áron van 990 forintért egy pár. És még könyveket se kap mellé az ember.
A weboldalon minden rózsaszín, ami a véleményeket illeti. De mi a helyzet az oldalon kívül? Találtam egy helyet, ahol érdekes válaszokat kapott a kérdező.

Az előbbi írás szerint 25 naponta kell cserélni. Akkor sem jön ki 90 napra a csomag. Ha viszont tényleg 25 naponta kell cserélni, miért ekkora dobozokban vannak a gyűrűk? Azt a hatást keltik ezzel, mintha 1 párnál több lenne benne.

Több okból is meggondolandó ennek a terméknek a megvásárlása.

  • Méretbeli problémák annak ellenére, hogy a táblázat alapján rendelik meg.
  • Legalább 75 napig hordani kell, hogy panasz esetén érdemben intézkedni lehessen. Különben nem foglalkoznak az üggyel.
  • Alvás közbeni használat rendellenes használatnak minősül, melyre nem vonatkozik a pénz visszafizetési garancia.
  • Nem tudni hány darabos kiszerelésben kapható.
  • A grátisz ajándékot csak letölteni lehet. A képen látható könyvek nem léteznek. —> E-book
  • 25 naponta cserélni kell a mágnesesség elvesztése miatt. Tessék???
  • Tartós használat esetén kellemetlen érzés, fájdalom alakul ki.

Engem nem győzött meg a termék weboldala. Lehet mert alapból szkeptikus vagyok az ilyesmikkel szemben?

Nézzük most a Magfit Patch nevű terméket. Kattints ide, ha érdekel a weboldal. Ugyanaz a cég forgalmazza, mégis mindig az a legjobb termék, amelyiket éppen nézzük. A Magfit Patch egy tapasz, melyet hasra kell ragasztani és a benne lévő gyógynövények titkos kombinációja és az elmaradhatatlan mágnes jótékony hatására a fogyás szemmel látható lesz. Na jó, ezt csak én mondom, miközben kényszerűen nevetnem kell ezen.

A képen látható FOGYJ! felirat számomra olyan, mint a kamu sorsolós oldalakon a NYERJ! szöveg. Mintha utasításba adnák, ha használom, fogyni fogok és punktum.

Az oldal felépítése megegyezik a Magfit Pro oldaléval. Az összetevők és a működés után lenyűgöző fogyási történeteket olvashatunk. Még lejjebb haladva pedig szakértői vélemény olvasható.

Érdemes a szöveget tanulmányozni. A fogalmazásban némi szóismétlés tapasztalható. Kicsikre nem adunk, inkább nézzük az elismert szakértő véleményét…által.

Azért burkoltan ott van a szövegben, hogy fogyasszunk sok vizet és mozogjunk. Nem vagyok egy terapeuta, de ezek mintha a fogyás alapkövei lennének.

Ha meggyőződtünk a hatékonyságáról, nyissuk ki a pénztárcánkat.

Hihetetlen árkedvezménnyel vásárolható meg a tapasz. Szerintem mindenképpen megéri ha már 46990 forintról így leárazták 13990 forintra. Ekkora árengedményt általában akkor szoktak adni, amikor a kutyánaksemkell kategóriába kerül egy termék.

A termékre keresve ugyanezt nem, de más hasonlót találtam. Messze jobb árfekvésben, mint a Magfit Patch. Igaz, ezeknél sem jár E-book a vásárlás mellé grátiszként.

 

Összegezve: nem ajánlott sem a Magfit Pro, sem a Magfit Patch megvétele, mert csak a pénztárcát csapolják meg. A hatása kérdéses, panasz esetén hárítanak. Már ha egyáltalán válaszolnak.

Még egy aprócska észrevétel a két oldallal kapcsolatban. A forgalmazó.

Tény, hogy az ASDF Informatika Kft létező cég. Pontosabban egy 1 személyes vállalkozás. Fő tevékenysége a számítógépes programozás. Emellett természetesen rengeteg minden máshoz is ért. Mit a fenti példákban látható, a fotelben történő fogyáshoz is. Érdekesen kapcsolódik mindez a programozáshoz. Elképzeltem Bill Gates-t, a Microsoft első emberét, ahogy Avon kozmetikumokkal házal. A telefonszám is egy érdekes dolog. A körzetszám (21) a Neophone internetes telefon körzetszáma. Egy egyszerű regisztrálás kell hozzá és egy szoftver (választástól függően) és nincs gond SIM kártyával, mobiltelefonnal… De hogy mennyire univerzális ez a Kft, itt egy lista olyan domain nevekről, melyet a cég nevében jegyeztek be.

Ez a lista nem tartalmazza a .hu végződésű domain neveket. Vajon véletlen az is, hogy ugyanez a Kft a tulajdonosa annak a weboldalnak is, ahonnan tegnapi cikkünk egyik elemét is vettük?

Ezek után mindenki vonja le a konzekvenciát az ilyen akciós webshopokról. Ha fogyni akar valaki, ne tapasszal, és ne lábujjgyűrűvel kezdjen hozzá. Az aktív mozgás sokkal kifizetődőbb és kevésbé terheli a pénztárcát. Kérlek benneteket, adjátok tovább. Jusson el ez a cikk a lehető legtöbb helyre. Ne dőljön be senki a jól hangzó ajánlatoknak. Sok pénzért kézzel fogható semmi üti a markát a megrendelőnek.
Ilyen lehúzós oldalakról olvashatsz még:

Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

Hear Clear Pro 2

Újabb lehúzós oldalak-ízületi fájdalom és fogyókúra

Fungalor a bőrgomba ellen

Az igazság a “7500 forintos számítógépről”

ASAMI hajnövesztő

LiVes – a fogyáshoz

Varikosette a visszér ellen

Aprópénzből nagy haszon

HERPAREN – “A máj jó kezekben van”

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..