Zoe’s Home

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-16)

Első ránézésre egy lakásdekorációs oldal. A végére kiderül, hogy tényleg az-e, aminek mondja magát.

Az oldal a képre kattintva nyitható meg.

3D hatású padló- és falmatricákat árul, aminek azért elég borsos ára van. Ha hozzá vesszük azt a tényt is, hogy ezek a 3D matricák csak egy bizonyos szögből hatásosak, akkor azt kell mondjam, kell a fenének. Amúgy is giccs az egész, akármilyen jól néz ki.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Aki szereti a giccses dolgokat, nyugodtan vegyen ilyeneket. Csak előbb nem árt, ha utánanézünk pár dolognak. A legegyszerűbb, ha a neten keresgélünk a képek után.

Az első kiábrándulás a giccskedvelőknél valószínűleg itt kezdődik. Sajnos a képek a netről szedettek. Éppen ezért meggondolandó ötvenezreket kiadni ilyesmiért, hogy aztán ne kapj semmit.

A névjegye sem bizalomgerjesztő. Hogy adjak én névtelen senkinek pénzt olyanért, ami nincs is? Se cég-, vagy vállalkozás nincs feltüntetve, se weboldal, se semmilyen elérhetőség. Van még kérdés?

Kérdés az van. Próbáltuk felvenni a kapcsolatot az oldallal.

Az oldal éber gazdája pár perc után már válaszolt is. Eltüntette a bejegyzést. Minket pedig tiltott az oldalról. De legalább tudtunkra adta, hogy nem legális a tevékenysége.

Hoppá.  A sorsolásról majdnem megfeledkeztem.

Ismét elkeserítem a giccsimádókat, mert a kép eredetije az AliExpress oldaláról való.

Akit sikerült meggyőznöm, annak köszönöm, hogy belátta. Aki továbbra is hisz egy “noname” oldalban, rendeljen bátran ötvenezrekért semmit, valamint várja a sorsolást…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..