Varikosette a visszér ellen

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-07)

Lehúzós oldalakat bemutató sorozatunk újabb példánya kerül elétek. Ma a visszérrel fogunk megküzdeni…

Egy kitudja honnan származó “orvosi hírportál”reklámozza ezt a terméket.

Oldal megnyitásához kattints a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Az oldal érdekessége, hogy bármire kattintunk mindig a megrendelő oldalra jutunk. Még ha más “cikkek” címeire kattintunk, akkor is.

Egy interjúval kezdődik a cikk, melyet Dr. Kovács Laura a “Magyar Tudomány Akadémia Vaszkuláris Kutatóközpontjának vezetője” adott.

Az MTA-nál ilyen néven nincs központ, ellenben “Vaszkuláris és Kardiális Kutatóhálózat” van. Valamint Dr. Kovács Laura sem visszérrel foglalkozik, hanem egészen más a szakterülete.

Még tovább kutatva Laura után, kiderült hogy korántsem magyar. Sokkal inkább orosz nemzetiségű.

Miután kihevertük a traumát hogy Laura nem valódi, lássuk mit tud ez a krém. Hatalmas szerencse, hogy az Egészségügyi Minisztérium is támogatja, csak ennek sehol sem lehet utánanézni.

Most pedig jöjjön egy kis zavar az erőben. Ha nézted a weboldalt, mindenhol Varikosett nevet használtak. Ellenben a terméket bemutató fényképpel kis bibi akadt.

Más a doboz, illetve tubus felirata és más az alatta lévő szöveg. Ejnye… Ennyire figyelmetlenek voltak a Photoshop kezelői?

Az oldalon tovább haladva az összetevőkről és a visszér veszélyességéről olvashatunk, valamint hozzászólásokról, néhol képi illusztrációval.

Borbála fényképe nagyon megihlette a termék reklámozóit, mert felhasználták más weboldalakon és Youtube videókban is.

Még egy hozzászóló:

Júlia akármennyire szemrevaló és látszólag tökéletesen meggyógyult a visszér okozta betegségből, sajnos Júlia nem létező személy.

Milyen furcsa, hogy ismét orosz weboldalakon pózol “Júlia”.

A megrendelő oldalon tovább folytatódik a termék fényezése. Több előtte-utána fénykép “bizonyítja” a krém valódi hatásait. Ebből csak egyet néztem meg, de nem csalódtam az eredményben.

A fényképre rákeresve kiderült, hogy Mária kicsit csalfa.

Nem csak a Varikosettet, de más visszérkenőcsöt is kipróbált.

Megrendelés előtt végre egy igazi szakorvos mondja el a véleményét a termékről.

Szilágyi Zalán minden, csak nem szakorvos.

Szilágy Zalán nem csak a magyar weboldalakon járatos…

A megrendelési űrlap kitöltése már gyerekjáték. Meg kell adni a nevet és telefonszámot. A megrendelés gombra kattintva viszont még nem ússzuk meg ennyivel a dolgot.
Lehetőséged van ez előző oldalon a hibás adataidat módosítani, illetve még az email és lakcímedet is kéri.

Remélem sikerült bemutatni az oldalt és ezt a remek terméket. Hogy mennyire sikerült meggyőzni titeket a lehúzásról, nem tudom. Azért engem aggasztana a 11000 forint körüli összeg kiadása egy kenőcsre. De álljék még itt pár vélemény.

Hoxa portál fórumán akadtam erre a bejegyzésre:

A webbeteg véleménye a visszérkenőcsökről:

A lényeg az, hogy visszeret krém nem fog megszüntetni, legfeljebb a kellemetlen mellékhatásait enyhíti. A visszér orvosi beavatkozás nélkül magától nem fog gyógyulni. Ennek a weboldalnak a megtekintése kerülendő. De még inkább a rendelés.
Ilyen lehúzós oldalakról olvashatsz még:

Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

Hear Clear Pro 2

Újabb lehúzós oldalak-ízületi fájdalom és fogyókúra

Fungalor a bőrgomba ellen

Az igazság a “7500 forintos számítógépről”

ASAMI hajnövesztő

LiVes – a fogyáshoz

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

18 hozzászólás a(z) “Varikosette a visszér ellen” bejegyzéshez

 1. papa szerint:

  Nos, ez is olyan lehet, mint a 6000 forintos Mesterbalzsam, amiről kiderült, hogy csak 90% benne a hatóanyag, és nem 100, ahogy a TV-k reklámozzák. Ezen felül megbüntették a céget 10 millióra, mert gyógyszerként reklámozták. Én a Neten soha nem rendelek semmit, lévén gyanakvó természetű. Inkább az ismerős gyógyszerészemtől tudakozódom.

 2. Máder Ágnes szerint:

  Tavaly júliusban rendeltem meg a Varikosettet, kb. másfél hónap múlva kaptam meg. Döbbenten tapasztaltam, hogy a tubusok ugyan olyanok voltak, mint a közölt képeken, de az összetétel egész más volt, mint az interneten hirdetett szeré, nem tartalmazott vadgesztenyét, ginkgót és semmi olyat, amit szép képekkel illusztrálva láthattunk az interneten. Visszaküldtem a csomagot ( Időközben Rigába költözött a cég!) kértem, hogy vagy a pénzt utalják vissza, vagy azt a krémet küldjék el, amit rendeltem. Vagy két hónap múlva visszakaptam ugyanazt a csomagot, minden változtatás és magyarázat nélkül. Még egyszer visszaküldtem, azóta néma csend.

  • Hazard szerint:

   Kedves Ágnes!

   Az ilyen “termékek” forgalmazói nagyon is tudják mit csinálnak. Mivel nagy valószínűséggel idehaza nincs hivatalosan forgalomban, nem is lehet neki engedélyezési száma sem.
   Itt jön az átverés. Minden szép és jó, meg tökéletes. Ellenben amikor megrendelik, egy kétes eredetű trutyival kerül szembe az ember. Az ilyeneket sajnos nehéz kinyomozni. A feljelentés sem sokat segít, mert “tettes ismeretlen” válasszal az ügyet lezárják. Nagyon fontos dolog, hogy interneten történő vásárlás előtt szánjunk rá időt és járjunk utána annak a terméknek, amit rendelnénk.

 3. Robert szerint:

  Ami érdekes az ecoslim, varicoset és egyéb hasonló felépítésű oldalaknál:
  A megrendelés felvevő utáni köszönőoldal azonos. Általában ha megadod a telefonszámot/nevet – nem sokra rá egy akcentusos hang hív fel. A számot kijelzi – de telefonszolgáltató számcsoportjába tartozik, mely ún. callcenteres/tömegesen átadott számcsoport része.

  A telefonon erősíttetik meg, hoyg tényleg kéred e. Ha rákérdezel a cégnévre: online kft vagy hasonló kamu céget mond. Ha kontaktot kérsz/keresel – leteszi.

  A lényeg: a “leadbit” affiliate-csoport magyarországi területi ága küldözgeti a spamleveleket és részesedést kap az eladásból. Túl sok ilyen termék/termékcsoport linkje tartalmazza a ajánlói kódját, hogy nála fussanak össze a szálak.

  Leadbit persze a füle nojtját sem mozgatja – hiszen minek szóljon arra aki az üzletet hozza neki .- ami amúgy is illegális az EU több országában?

  Viszont gyorsan meg lehetne  fogni őket – ha valaki akarná:
  – a futár beszedi a pénzt és valahova utána utalja, valakivel van szerződése
  – a callcenter-telefonszám valakihez/valahova tartozik…

   

 4. Gábor szerint:

  Teljesen elhiszem hogy egy átverés.De akkor lenne hiteles ha ki is próbálnák és úgy mondanának véleményt.Mert ez  így ugyan olyan mint a termék vagy átverés vagy nem. Hiszem ha látom. 😀

  • Hazard szerint:

   Kedves Gábor!
   A kijelentéseinket arra alapozzuk, hogy minden ami a “termékkel” kapcsolatos, az hazugság. Vettük a fáradtságot és kutakodtunk. Ezt tesszük minden esetben.Ez a lényege az átveréseknek. Megfelelően megfogalmazott szöveggel és jól megszerkesztett képpel a hiszékenyeket nagyon könnyű megvezetni. Természetesen nem kötelező hinni nekünk, nyugodtan vásároljon belőle.

 5. Gombosi Anikó szerint:

  A varicosette krém dr. Tóth müsorában is szerepelt a TV-ben, ez is átverés lehetett??

  • Hazard szerint:

   Kedves Anikó!

   Az említett műsort nem láttam. Ha valóban létező termékről van szó, akkor az ezen az oldalon lévő termékkel csak lehúzni akarják a vevőket. Elképzelhető, hogy hivatalos forgalmazónál az itt feltüntetett árnál sokkal olcsóbban lehet megvásárolni. De ilyesmiről nincs tudomásunk.

  • Adamistvan szerint:

   A neten hirdetett termékek hatástalanok és a balekokátveréséről szólnak.Ami hatásos és jó azt nem itt reklámozzák.

 6. Csécsi barnabás szerint:

  Az EcoSlim ami garantált fogyást ígér is nekem gyanus. Itt is a dr. Szilágyi Laurára hivatkozik aki  dietikus.

 7. István szerint:

  Sajnos rengeteg ilyen és ehhez hasonló átverés van ! Köszönhetjük a szar egészség ügynek !Meglehetne spórolni  hogy becsapjanak ha lenne annyi eszük az embereknek hogy előbb tájékozódnának (mint itt ) akkor a csalók már régen éhen döglöttek volna ! Amíg lószar van veréb is a közmondás szerint !Legyen a Google a jó barátja mindenkinek ! Szép napot ! 😀

 8. Szentirmai Mária szerint:

  A valgosocks is ugynilyen átverés, és a többi, ami lábbütyök elleni dolgokat árul.

 9. Tőkés Ildikó szerint:

  Köszönet a “fővadásznak”! Nagy szükség van erre a fórumra…Éppen Szilágyi Zoltán után nyomoztam, mikor ráakadtam erre az oldalra,  – megspóroltam 11000 Ft-ot, ja és egy átverést. Mert ugye el is hisszük, hogy segíteni fog nekünk a csodaszer, hisz a Tudományos Akadémia…jeles képviselője népszerűsíti. Az emberi nyomorúság vámszedői egyre leleményesebbek, mert ugye itt beteg emberekről van szó… Tanulság: mindig nézzünk utána az ajánló orvosnak…

  Még egyszer köszönet közérdekű munkájukért!

  üdvözlettel

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..