Felfedjük magunkat

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)
TTT Design - az elegáns arculat itt születik

(Utoljára frissítve: 2017-02-13)

Néhány napja, mint azt olvashattátok Lemásolták Facebook oldalunkat…

…és lejárató kampányba kezdtek ellenünk Kamu/átverős listázó oldal [1]Nem elérhető.néven.  Szintén lejárató kampányba kezdett az Adományok nevű kamu sorsolós oldal. Nem csoda, hiszen már minden kamu sorsolós oldal egy helyről indul… Többek között arra biztatta a lájkolóit, hogy jelentsék oldalunkat és kitettek egy képet egy fiatal srácról, azt állítva róla, hogy ő az oldalunk adminisztrátora. Szegény, nem tudni kinek mit vétett. Még csak nem is ismerjük.

 

Azóta álmatlanul forgolódunk éjjelente ágyainkban, sört vedelünk, nem mosunk fogat, kutyát se sétáltatunk… És még lehetne sorolni. Egy szóval: züllünk!

Hosszas tanakodás után úgy határoztunk, hogy felfedjük az oldalunk adminjának kilétét. Nem szeretnénk, ha a lejárató kampány sikeres lenne, ezért határoztuk el.  A srác képévél visszaélő, minket lejárató úriember kicsit mellélőtt. Ugyanis a mi oldalunk adminja sokkal, sokkal ….

Sokkal fiatalabb!

 

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Magyarázat   [ + ]

1. Nem elérhető.

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Felfedjük magunkat” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra