LiVes – a fogyáshoz

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

(Utoljára frissítve: 2017-02-07)

1,192 összes megtekintés, 14 mai megtekintés

Lassan sorozattá válik a lehúzós oldalak bemutatása. Ezúttal (vagy ismét) egy olyan csodaszerről lesz szó, amely népbetegségnek számító túlsúlyt hivatott gyógyítani, valamint az ára minden eddiginél kedvezőbb. De lássuk a részleteket…

A weboldal megnyitásához kattints ide.

Amint a képen látható, hihetetlen, 50%-os árengedménnyel kapható ez a termék. Mindössze 8000 forint + 1990 forint kiszállítással. Magyarul 10000 forintért kapsz 2 és fél deci alma pektint. De mire is jó ez a pektin?

Az oldal szerint ez a termék univerzális. Felismeri hogy éppen székrekedésed, vagy hasmenésed van és ennek figyelembevételével fejti ki áldásos hatását. Nem semmi. De mit mondd erről egy nem kamu, hivatalos oldal?

Vagyis, naponta kellene fogyasztani ebből, hogy a vércukorszintet és a koleszterint rendbe tegye. Akkor nosza, rendeljünk.

Nagyon nagy szerencsénk van, mert ha tétováznánk, akkor csak a weboldalt kell frissíteni ahhoz, hogy a számláló előlről kezdje a számolást. Így az akcióról sohasem maradunk le.

De ha ilyen kedvező az ára és valóban hatásos étrend kiegészítő, akkor mi ebben az átverés? Az ára. Amíg ezen az oldalon 10000 forintért (plusz borravaló a postásnak) hozzák ki, addig egy legális webáruházban ennek a töredékéért vehetjük meg.

Mindjárt érezhető a különbség. A csaló oldal nem kis anyagi előnyre tenne szert azzal, ha onnan rendelnénk. Éppen ezért mindig legyünk körültekintőek, mielőtt bármit rendelnénk a netről. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy használjuk a Google keresőjét. A csaló megrendelő oldal látogatása kerülendő!
Ilyen lehúzós oldalakról olvashatsz még:

Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

Hear Clear Pro 2

Újabb lehúzós oldalak-ízületi fájdalom és fogyókúra

Fungalor a bőrgomba ellen

Az igazság a “7500 forintos számítógépről”

ASAMI hajnövesztő

 

Scan the QR Code

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

2 hozzászólás a(z) “LiVes – a fogyáshoz” bejegyzéshez

  1. Ekkora átveréssel még életemben nem találkoztam.8 flakonnal rendeltem meg 18 ezer Ft,mindent a leírás szerint csináltam,de 5 dkg sem fogytam.Az ilyen szemét csalóknak börtönben a helyük !!

    Sajnos vannak olyan lökött emberek,velem együtt,akik hisznek a csodákban,mindent megtennének ha valamilyen oknál fogva meghíztak,sikerüljön leadni pár kilót belőle. !!!!
    0    0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra