LiVes – a fogyáshoz

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-07)

Lassan sorozattá válik a lehúzós oldalak bemutatása. Ezúttal (vagy ismét) egy olyan csodaszerről lesz szó, amely népbetegségnek számító túlsúlyt hivatott gyógyítani, valamint az ára minden eddiginél kedvezőbb. De lássuk a részleteket…

A weboldal megnyitásához kattints ide.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Amint a képen látható, hihetetlen, 50%-os árengedménnyel kapható ez a termék. Mindössze 8000 forint + 1990 forint kiszállítással. Magyarul 10000 forintért kapsz 2 és fél deci alma pektint. De mire is jó ez a pektin?

Az oldal szerint ez a termék univerzális. Felismeri hogy éppen székrekedésed, vagy hasmenésed van és ennek figyelembevételével fejti ki áldásos hatását. Nem semmi. De mit mondd erről egy nem kamu, hivatalos oldal?

Vagyis, naponta kellene fogyasztani ebből, hogy a vércukorszintet és a koleszterint rendbe tegye. Akkor nosza, rendeljünk.

Nagyon nagy szerencsénk van, mert ha tétováznánk, akkor csak a weboldalt kell frissíteni ahhoz, hogy a számláló előlről kezdje a számolást. Így az akcióról sohasem maradunk le.

De ha ilyen kedvező az ára és valóban hatásos étrend kiegészítő, akkor mi ebben az átverés? Az ára. Amíg ezen az oldalon 10000 forintért (plusz borravaló a postásnak) hozzák ki, addig egy legális webáruházban ennek a töredékéért vehetjük meg.

Mindjárt érezhető a különbség. A csaló oldal nem kis anyagi előnyre tenne szert azzal, ha onnan rendelnénk. Éppen ezért mindig legyünk körültekintőek, mielőtt bármit rendelnénk a netről. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy használjuk a Google keresőjét. A csaló megrendelő oldal látogatása kerülendő!
Ilyen lehúzós oldalakról olvashatsz még:

Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

Hear Clear Pro 2

Újabb lehúzós oldalak-ízületi fájdalom és fogyókúra

Fungalor a bőrgomba ellen

Az igazság a “7500 forintos számítógépről”

ASAMI hajnövesztő

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

3 hozzászólás a(z) “LiVes – a fogyáshoz” bejegyzéshez

  1. Varga Mihályné szerint:

    Ekkora átveréssel még életemben nem találkoztam.8 flakonnal rendeltem meg 18 ezer Ft,mindent a leírás szerint csináltam,de 5 dkg sem fogytam.Az ilyen szemét csalóknak börtönben a helyük !!

    Sajnos vannak olyan lökött emberek,velem együtt,akik hisznek a csodákban,mindent megtennének ha valamilyen oknál fogva meghíztak,sikerüljön leadni pár kilót belőle. !!!!

  2. Feri szerint:

    A gyökér netcigány kurva annyukat az ilyen kamuknak

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..