Adományok

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-17)

Facebook eltávolította.


Az adomány szó jelentése: Minden, amit másnak jutalomul, ajándékul, saját birtokul juttatunk, vagy mint olyat valakitől kapunk.http://szojelentese.com/

A cikk a hirdetés után folytatódik

A meghatározásban közel sincs a sorsolás szó. Ezt az apróságot felejtette el az alig egy napja működő oldal gazdája.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Tehát az adományt, mint ajándékot, nem átadja, hanem kisorsolja. Pillanatnyilag tűzhelyet és …tűzifát.

Lehetséges, hogy a tűzifa képét illusztrációnak szánta, de ez nincs feltüntetve. A kép bal felső sarkában látható az a hirdetési weboldal, ahonnan a kép származik.

A névjegyük szerint helyi vállalkozás. Csak azt nem tudja senki, hogy hol az a hely. Hej, hej, de kamu szagú ez a dolog…

Mivel az oldal nagy valószínűséggel csak egy huncut átverés, lájkvadászat, ezért arra kérjük az ilyen oldalak ellenzőit, hogy jelentsék a Facebooknak. Köszönjük!
Valamint köszönjük a rengeteg beküldést mindenkinek.

Update:

Aki most kattint az oldalra, némi változást fog észre venni. A sorsolások eltűntek és kommersz képes vicceket osztogat meg.

Azon sem csodálkoznék, ha hirtelen valamilyen blogspot-os oldal okosságai, vagy ilyen tátvamaradaszádhaeztmegnézed.com szerű oldal megdönthetetlen bizonyítékkal rendelkező láb-, hüvely-, és egyéb más helyről származó gombás betegségek gyógyítása, illetve 2 nap alatt 70 kilót fogyott, mert megette ezt és azt… szerű fogyókúrás kamuhírek tucatjait, esetleg az így törte fel a tojást, egész más íze lett a rántottának nevű főző oldal hihetetlen receptjeivel szembesülhetünk. Várjuk a folytatást….

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Ezeket olvastad már?

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..