Origo Online

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

(Utoljára frissítve: 2017-01-30)

1,182 összes megtekintés, 1 mai megtekintés

Nem tudom volt-e már mostanában ennyire gusztustalan kegyeletsértés, mint amit ez a moslék, lájkvadász, kamuhíroldal csinál.

Az Origo hírportál nevére hasonlító kamuhírportál a veronai buszbalesettel szerez lájkokat. Legalább is az imént jött velem szemben egy ismerősöm üzenőfalán. Ha megvan a baleset oka, miért nem harsog erről egyetlen média sem?

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

A videó természetesen csak előre megosztással nézhető meg. A cikk címében szereplő szöveg nagyon igaz: nagyon kiakadtam. Nem azért mert megnéztem a videót (soha nem nyitok meg ilyet), hanem mert ahogy tálalja, más gyászát sárba tiporva, az ember pofájába tolja és megosztásra kényszerít a gyanútlant. Azt hiszem több szót nem is érdemel ez a mocsok oldal, mert nem szeretnék nyomdafestéket nem tűrő szavakat leírni. Mindenki vonja le magának a konzekvenciát és jegyezze meg az oldal nevét. Ne nyissatok meg ilyen oldalakat!

Lásd: Szenzációhajhász, lájkvadász hírportálok – ne nézd meg ha jót akarsz

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email
Bejelentéshez használható hivatkozások:
Folyamatosan bővülő listánk: Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

Hozzászólok