BMW Hungary

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-17)

Facebook eltávolította.


Nem véletlen hogy egy BMW rajongói oldal mosógépet sorsol. Meglátjátok miért.

Az oldal a képre kattintva nyitható meg.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Megértem hogy rajongunk valamiért, vagy valakiért. Csak időnként az ilyen rajongás átmegy átverésbe. Az oldal eleinte tényleg sorsolt. Mármint leírva. De azóta rájöttek, hogy az sült galambot váróknak már elég ha egy kitesznek egy képet. Automatikusan írják már, hogy “ósztva+lukoilva”. De hogy sorsolásokban ne szenvedjenek a vérlájkolók hiányt, sorsolásra bocsátottak egy BMW márkájú konyhabútort és és egy BMW Indesit márkájú mosógépet.

Úgy látszik egy fajta sablonnak készülnek a konyhabútorok és a mosógépek, mert minden ilyen sorsolgatós kamu oldalon ugyanezek a képek bukkannak elő. Odáig világos a dolog, hogy a bárányok lájkolnak és osztanak. De a tegnapi tűzifa osztogatós cikkel ellentétben az olyan kommentelők, akik a nyomorukra hivatkopzva egy BMW oldalon lájkolnak és osztanak meg, mit akarhatnak vajon? Nem csoda, ha itt tart a világ.

Egyáltalán hogy kerültek ide? Ameddig az emberek agyatlanul elhisznek mindent, addig bármint kilehet rakni sorsolásra. Akár egy szippantóskocsi rakományát is.

Gondolom mindenki számára világos, hogy ez az oldal megérett a pusztulásra. A hivatalos magyarországi BMW értesítve lett. De aki teheti a kamu oldal jelentésén kívül a hivatalos oldalnak is írhat, melyet ide kattintva érhet el.

Addig pedig…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..