NYERJ VAGY NYERJ

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-09-03)

Igazán bizalomgerjesztő oldalt kaptunk nemrég. Pár napja létrejött oldalon mi mást, mint tűzifát sorsoltak.

Oldal megnyitásához kattints a képre.

Sajnos a játék kiírásáról lemaradtunk…. De hogy lehet egy frissen született oldalon pár nap alatt lezárni egy sorsolást? Érdekes… A sorsolás végeredménye azért még megvan szerencsére. Éppen elég bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a sorsolást egy nagy kamunak nyilvánítsuk. Miért? A sok lájkoló és megosztó, valamint a tűzifában reménykedő kedvéért megmutatjuk.

Szerencse, hogy a két nap alatt lezajlott játék eredményeként, már pakolhatják is a gyerekek a megnyert tűzifát. Rövidnadrágban és egy szál pólóban, -10 fokban.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Annyira örülünk, hogy a nyeremény tűzifa jó helyre került. Milyen érdekes. Csak egy egyszerű keresés a Google-val és máris kiderül a turpisság.

A kép egy 2012-es cikkben szerepel. Egy egyházi gimnázium diákjai fát pakoltak a bakonybéli bencés monostorban. Erről készül a blog, melyet ide kattintva elolvashatsz.

Azt mindannyian megállapíthatjuk, hogy ez a fajta undorító módja a lájkvadászatnak bicskanyitogató. Már ha arra gondolok, hogy sokan nélkülöznek az országban és többek között nincs mivel fűteniük. Reményt adnak nekik, hátha könyörgéssel elérnek valamit.

De sajnos egy kamu oldal nem arról híres, hogy bármit is kisorsoljon. Az ember lelkébe tapos az ilyen mocsok, nem érdekli más nyomora. Hogy is érdekelhetné, amikor jól keres az emberek átvágásával. Aki kicsit is elutasítja az ilyen szemét megnyilvánulásokat, kérem jelentse az oldal a Facebooknak. Előzzük meg, hogy “újabb nyereményjátékkal” hülyítsék az embereket!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..