ASAMI hajnövesztő

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-01-23)

Az imént jött velem szemben a Facebookon a hirdetés egy hajnövesztő szerről, mely felkeltette érdeklődésemet. Nem azért, mert szükség lenne rá…  🙂

A weboldal a képre kattintva nyitható meg.

Az oldalon Garik Martirosyan, a Comedy Club humoristája meséli el, hogyan érte el hejmennyiségének növekedését hajbeültetés nélkül. Ez akár igaz is lehetne. Az alatta lévő hozzászólások viszont érdekesebbek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ahogy megszokhattuk at ilyen termék rátukmálós, lehúzós oldalakon, itt is bebetonozott hozzászólások vannak. Se rákattintani, se hozzászólni nem lehet. A csavar az egészben az, hogy egy másik weboldalon is ugyanezek az emberek kommenteltek, csak más néven.

Olyan cikket nem találtam, ahol a humorista kezelte volna magát ezzel a szerrel. De az tény, hogy egy ideig kopasz volt. Fogadásból vágatta le a haját, ha kedvenc focicsapata bajnokságot nyer. Legalább is erre utal a tavaly december 12-én posztolt cikk.

Kattints a képre a cikkhez.

Ha érdekel a hajnövesztőszer angol nyelvű változata, kattints ide. Kicsit sem furcsa ugye, hogy több nyelven kommentelnek ugyanazok az emberek? Na, mindegy. Kattintsunk arra szép nagy és feltűnő “gombra”, hogy rendelhessünk.

Kattints te is…

Rögtön a tárgyra térnek. Semmi cicó…

Rákerestem… A hajhullás legfőbb okai között van fej bőrének valamilyen betegsége, szer használata (hajformázó, stb), betegség, nőknél például a terhesség is okozhat ilyet.
A lényeg tehát, hogy a hajhagymák elhalnak valamilyen külső hatás miatt. Akkor mitől nőne ki a haj? Ha olvassa bőrgyőgyás, szívesen várjuk véleményét.

A meggyőzés folytatásaként többek között beszámolnak a termék előnyeiről, hatékonyságáról, működéséről és néhány referenciával példálóznak.
Elsőként a 35 éves Mihály áradozik a temék jótékony hatásairól.

Mihály képe megtálalhtó több más weboldalon is. Leszámítva ezt a terméket reklámozó weboldalakat.

Miért nem csodálkozom már ezen?

Az oldal alján egy számláló mutatja, mennyi idő van még a rendelésre. Érdekes, hogy minden oldalfrissítéskor 45 percről indul a számlálás és mindig már csak az utolsó 5 termékre van kedvezmény. Ennek ellenére a jobb alsó sarokban időnként feltűnik a egy buborék, ami jelzi éppen honnan vásárolták meg a terméket.
Megrendeléskor szerencsére jobbnál jobb kedvezmények közül választhatunk, hihetetlen kedvezményes áron.

Az ilyen lehúzós oldalak meggyőző ereje egyesknél nagyon hatásos lehet. Figyeljünk oda, hogy mire adjuk ki a pénzt, mert nem minden esetben azt kapjuk, amit megrendeltünk. A visszavásárlás feltételei pedig elég szigorúak. Például csak bontatlan csomagolás esetén veszik vissza. Felmerül a kérdés, hogy akkor hogy próbáljuk ki a terméket? Az ilyen oldalak ajánlatain ne gondolkozz sokat. Felejtsd el!

Ilyen lehúzós oldalakról olvashatsz még:

Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

Hear Clear Pro 2

Újabb lehúzós oldalak-ízületi fájdalom és fogyókúra

Fungalor a bőrgomba ellen

Az igazság a “7500 forintos számítógépről”

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..