Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-01-16)

Az elhízás népbetegség Magyarországon. Mindenki szeretne lefogyni, jó alakot szerezni. Éppen ezért rengeteg módszer van a piacon, ami elősegíti ezt. Mindemellett a megjelentek a csalók is, akik kihasználják az emberek hiszékenységét jól hangzó reklámszövegekkel és hiteles dietetikus beszámolójával…stb.

A weboldal a képre kattintva nyitható meg.

Az oldalon arról lehet olvasni, hogy mennyi súlytól szabadít meg a szer, mindenféle mellékhatás nélkül. Mindezt egy független laboratórium vizsgálta meg. Csak azt nem tudjuk melyik…
Dr. Vasvári István, a “Magyar Dietetikusok Országos Szervezete” kutatója írta az alábbiakat:

17 főből hogy számolta ki a Doktor Úr a 97%-ot?
A cikk a hirdetés után folytatódik

Miután a cikk szánkba tette a hamit, már csak meg kell rágni. Ebben segítenek az olyan hozzászólások, amit az oldal aljára hegesztettek.
Ja, egyébként az oldalon minden kattintható hivatkozás a megrendelő oldalra juttat. Esélye sincs az embernek más tartalmat találni. Nosza, rendeljünk…

Tovább folytatódik a bizonytalankodók meggyőzése. Ha még mindig lennének kételkedők, akkor fényképes bizonyítékokkal is szolgálnak amolyan előtte-utána stílusban. Lejjebb ismét egy dietetikus doktorbácsi oszlatja a kételyeket.

Dr. Nagy Mihály biztosan Spanyolországban praktizál, csak besegít a magyar orvosok munkájába. A találatok szerint több oldalon is szerepel a képével.

Miután meggyőződtünk a termék hatásosságáról és a spanyol-magyar doktorbácsi is sikeresen meggyőzött minket, adjuk meg személyes adatainkat.

Miután megadtunk minden fontos személyes adatunkat várjuk az eladó jelentkezését, hogy kifizethessük a most még akciós és féláron megrendelhető terméket, amelyet potom 8000 forintért vesztegetnek.  Ennyit a weboldalról és a megrendelésről. Most nézzünk egy kicsit a dolgok mögé. Nem egy weboldal foglalkozik eme csodaszernek nevezett micsodával. Sajnos a véleményük mindegyiknek negatív mind a termékkel kapcsolatban, mind a Minisztérium közleményével kapcsolatban. A keresés több találta közül csak két hivatkozás:

-a Ködpiszkáló 2016. márciusi cikke
-a Magyar Dietetikus Országos Szövetségének (a valódinak) hivatalos közleménye

Ilyen és hasonló átverésről, lehúzásról olvashatsz még itt és itt.

 

Én biztos nem merném ezek után megrendelni ezt a terméket. Még akkor sem, ha 100 Forintért adnák. Aki rendelt erről a weboldalról, kérem írja meg tapasztalatait a cikk alatt.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

3 hozzászólás a(z) “Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!” bejegyzéshez

  1. Varga Mihályné szerint:

    Én megrendeltem,18 ezer Ft fizettem érte,és 5 dkg sem fogytam,8 flakonnal ittam meg,azóta nem hiszek az interneten árult gyógyszerekbe,és semmit soha többet nem rendelek !!!Lives egy nagy átverés.

  2. Amúgy per pillanat nincs is Egészségügyi Minisztérium.

  3. Kiss Annamária szerint:

    Én vettem, és nem ért semmit. Ugye nem mérgező?! 🙁

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..