BMW Fans

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-01-15)

Rosszul mehet a BMW-nek, ha promóciós céllal a bárányok közé kell hajigálni autóikat, hogy vegyék.

Az oldal a képre kattintással nyitható meg.

Korábbi cikkünkben írtunk már szintén BMW és Audi ajándékozgató oldalakról, melyek időközben kissé átalakultak. De a cikkben lévő képek önmagukért beszélnek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ez az oldal, amiről most szó lesz, 2016 szeptemberében indult, de csak most jutott el odáig, hogy etesse a bárányokat, elhitesse velük, hogy 20 darab BMW-t csak úgy megkaphatnak. Még Trabantot se kap ingyen az ember, nem hogy BMW-t ajándékba.

Az elmaradhatatlan piros masni. Máris kell nekem…

Azért azt észrevettétek ugye, hogy a szöveg szerint Audit sorsolnak? Egy BMW-s oldalon… Na, ennyit a hitelességről… Idióta.

Pár órával korábbi posztban Kevin M.James a saját tulajdonú autóját fogja egy birkának szerencsés nyertesnek kisorsolni hamarosan.

Ebben az egyben igaza van ennek a kamu sorsolgatós oldalnak, hogy az illetőnek köze van a BMW-hez. Nem is kicsi. Ő ugyanis valójában Peter Kronschnabl, aki egy 2009-es keltezésű cikk szerint Indiában forgalmazza az x6-os típust. Lásd a cikket

Tehát a fentebb lévő kép, hogy az illető kisorsolja a bömösét, az csak kamu. Ezrével vannak bárányok, akik ennek ellenére elhiszik és reménykednek. Vajon ezek után mit kellene tenni? Hm…?

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..