Cégünk sikerei miatt…

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-01-07)

Vajon hogy folytatódhat a mondat? … Igen! Sorsolnak. Házat!

A weboldal megnyitásához kattints a képre.

Megnyitni sem érdemes, ugyanis ennyiből áll az egész “cikk”. Se név, se dátum, de még csak hozzászólási lehetőség sincs. Az az bármikor aktuális lehet. Egyedül ennek a mosléknak a terjesztését engedi Facebookon. Képzelem már mennyi megosztást kapott ez a szutyok, mivel rengetegen beküldtétek és szerintem még fogjátok is. Már csak az a kérdés, hogy melyik cégről  van szó és milyen faházról? Mindegyikre van válasz. A faház a mobilhazak.hu weboldalról származik. Egy ottani bejegyzés szerint ez a faház Táborfalván található és már lakott! A domain lekérdezés szerint egy kamu emberke regisztrálta Csehországban, de látszólagosan magyarországi lakcímmel.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A kamu adatokat igazolja az, hogy Kerepestarcsán nincs Móricz utca (a Google térképe szerint), az iránytószám (4400) pedig Nyíregyháza irányítószáma.
Külön érdekes a megadott telefonszám. Odáig stimmel, hogy +36.30. De az 5 számjegy kissé kevés egy telefonszámhoz.

Ehhez hasonló oldallal találkozhattatok már ebben a cikkben.

Szóval annyira hiteles ez az oldal és ez a  mocsok megosztósdi, kamuházsorsolósdi, amennyire a domain tulajdonosának adatai. Tehát úgy osszátok, hogy ezt vegyétek figyelembe. Nincs faház, nincs sorsolás, nem lesz nyeremény. Az oldal elkerülése erősen ajánlott.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Cégünk sikerei miatt…” bejegyzéshez

  1. Honfitársaim,

    azért tettem/teszem közzé a velem történteket, mert nagyon szeretném ha nem történne meg egyikükkel sem az, ami velem. Okulni kell mások rossz döntéséből.

    Leírok még egy velem történt esetet: nyáron az e-meil-jeim között volt egy talpbetétet forgalmazó cég reklámja. 8 ezer forint helyett 6.ezer forint értékben lehetett talpbetétet rendelni ingyenes kiszállítással. A talpbetétnek nagyon örültem, nagyon jót tett. Decemberben felhívtak a cégtől és még kedvezőbb ajánlatot tettek: 12ezer forint/3 pár betét, ingyenes házhoz szállítással. Örültem a lehetőségnek, a fiam részére rendeltem. Pár nappal ezután a véletlen úgy hozta, hogy Budapest II. kerületében lévő Mammut 1. bevásárlóközpont földszintjén lévő egészségcentrum nevű kicsi üzlet bejáratánál megláttam ugyanazt a “Silver step” talpbetétet 1.590,-Ft/pár értékben. 6.390,- forintot buktam el ezzel az átverésse, harácsolással. A forgalmazó cég neve: Easy Group Kft., telefonszáma: 06-1-510-664, e-mail címe: [email protected]

    “Ne hagyjuk magunkat átverni, becsapni, megkárosítani.” idézet Juszt Lászlótól

     

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..