Káprázatos Utazások

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)
TTT Design - az elegáns arculat itt születik

(Utoljára frissítve: 2017-01-03)

Egyszer már láttuk ezt az oldalt, csak valamiért átsiklottunk felette. De amiért most mégis cikk született belőle, az elég érdekes.

Az oldal megnyitásához kattints a képre.

Az oldalon szinte minden van. Kivéve káprázatos utazások.

Amint látjátok, mindenféle szutyok blogokról vannak itt hírek. Még a nemrég kitett Valós Hírek nevű kamu híroldalról is. Megszokott dolog, hogy egy oldal más oldalak cikkeit osztja meg. De az, hogy két oldalon is ugyanolyan sorsolás van. Ha megnézitek a Valós Hírek nevű oldalon a sorsolásról készült videót és itt, a Káprázatos Utazások oldalon lévő videót, azt fogjátok tapasztalni, hogy ugyanaz a hülyegyerek csinálja.

A videó megtekintéséhez kattints a képre.

Ne várjátok ettől az oldaltól sem, hogy nyaralást nyerhettek, mert egy nagy átverés az egész. Az oldal jelentése ajánlott!

 

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra