Utcaemberek…

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-12-11)

Sok vádat kapunk innen-onnan, hogy alaptalanul veszünk fel listánkra blogokat és más weboldalakat. A következő történettel szeretnék példálózni. Hangyányit érint a dolog, mivel kicsit ismerem a posztolóját. Az eredeti poszt:

Most pedig az utcaemberek.blogspot.hu nevű hányásmoslék (elnézést, kiszaladt) oldal és a “cikkük”:

Képre kattintva megnyitható az oldal.
A kép nem az igazi Ádámot ábrázolja
A cikk a hirdetés után folytatódik

A cikk tetején a szokásos hányingert keltő hogyan fogyott le 5 perc alatt 200 kilót és papírból kutyát hajtogatott, nézd meg mi történt a szemével szerű beharangozókkal van tele. Aki azzal jön ezek után, hogy az ilyen oldalak hitelesek, szaporodjon és sokasodjon a felmenőivel. És most még finom voltam…

Kedves P. M.! Innen is fogadd őszinte részvétünket!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Utcaemberek…” bejegyzéshez

  1. TopPen szerint:

    Olykor olykor a BBC, a The Times, a Frankfurter Algemeine Zeitung, és más neves lapok is követnek el olyan hibát, ami által a hitelességük egyértelműen megkérdőjelezhető.

    Vajon milyen szempontok alapján jelenthetjük ki egy weboldalról, egy hírlapról, egy újságról, hogy kamu oldal vagy sem. Mennyi hazug hír kell ahhoz, hogy egy oldal, egy újság egy ilyen kamu listára felkerüljön? Vajon a kamulisták készítése nem vezethet el ahhoz, hogy ezáltal bizonyos oldalak látogatottsága csökken, és az esetleges valóságos hírek is olvasatlanul maradnak?

    Vannak objektív szempontok is, ami alapján valamelyik oldal bekerül a listába, vagy esetleg ez teljesen szubjektív szűrés, válogatás alapján történik?

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..