Trendi Ruhák És Kiegészítők – Frissítve

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

(Utoljára frissítve: 2017-06-19)

Frissítések:


Oldal beindítása, konyhabútor- és autó sorsolása… Nem ismerősek ezek valakinek?

Az oldal a képre kattintással nyitható meg.
Az oldal a képre kattintással nyitható meg.

Kellene egy új ruha? Vagy a meglévőhöz egy csini kiegészítő? Hát, ezen az oldalon nem találsz. De van minden más, amivel hülyíteni lehet az embereket.

capture_2030

capture_2029

capture_2028

capture_2027

Már csak azt kellene eldönteni, hogy melyik megy jobban a frizurámhoz. A piros konyhabútor, vagy a fekete A6-os?

Kicsit dőltünk a röhögéstől, mire ezt a cikk megszületett. Igaz 3 nap alatt még “csak” 500-an kedvelik, de azok el is hiszik!
A másik, ami a hitelességet kicsit lerontja, hogy mindegyik kép megtalálható a neten.

capture_2033 capture_2032 capture_2031

A névjegy is érdekes.

capture_2038

Hogy miért? Mert Debrecenben, a Kossuth tér 25 szám alatt egy bankfiók található.

capture_2037
A Google Térkép használatával.

Akinek ismerősek az ilyen sorsolások, akár tippelhet is, hogy kinek a műve lehet ez. A helyes válaszadók között kisorsolunk 2 darab négyszögletű kerek erdőt.


Update:

Időközben rájöhetett arra, hogy nincs semmi olyan az oldalán, ami a címben szerepel. Ezért gyorsan megosztott egy kamuprofil borító- és profilképét.

capture_2042

capture_2041

A profil a képre kattintva nyitható meg.
A profil a képre kattintva nyitható meg.

A jóérzésű embereket kérjük, hogy jelentsék az oldalt és a “személyt”.

Update (2017-06-04):

Fél évvel e cikk megjelenése után ismét hallatott magáról ez az oldal. Egy lájkolónk küldte nemrég ennek az oldalnak a hivatkozását, melyben egy piros konyhabútort sorsolnak:

A pirossal aláhúzott rész kicsit sántít, mert a cikk elején már ugyanezt kisorsolták. Az a fránya, jóhiszemű feledékenység… De a hülyítés úgy látszik vonzza az embereket. Az sem tűnt még fel senkinek, hogy a nyertesek nem jelentkeztek, nem kommentelték a nyerés tényét. Hogy is tehetnék, ha egyszer kamu nyertesek vannak?

Update (2017-06-19):

Ismét frissítésre szorul cikkünk. Ugyanis június 17-ei dátummal ismét kikerült a meggypiros konyhabútor. Ezúttal némi módosítás történt a leírásban, ami még röhejesebbé teszi ezt az egész….hülyeséget.

Elképzeltem, ahogy meggypirosból átfestik a bútort szarbarnára, vagy húgysárgára. Pont ahogy a megrendelő nyertes szeretné. Vagy esetleg lapszabászatban újra gyártják megfelelő színben? Akkor viszont negyedszer is lehet sorsolni.  Ez nálunk a hét vicce volt. Remélem ti is jól szórakoztok, kedves olvasók.  😆

Olvasd el a cikket az elejétől és döntsd el magad, hogy érdemes-e ezen az oldalon lájkolni, megosztani dolgokat, hamis illúziókat kergetve akár ruha, akár konyhabútor nyerése miatt. Egyébként online oldaluk azóta sincs. Vagy csak elfelejtették kiírni a névjegybe. Ha te is úgy gondolod, hogy átverés az egész, ne habozz: jelentsd az oldalt a Facebooknak! Ne hagyjuk, hogy csalók áldozatává váljanak jóhiszemű emberek!

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra