Olcso de kiadós Receptek Magyar Konyha! – ellopták

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-02-25)
capture_1995
Kattints a képre a megnyitásért.

Néhány napja kaptuk a hírt, hogy a több, mint 90000  taggal rendelkező csoport idegen kezekbe került. Nem is volt nálunk nagy a csodálkozás, mikor kiderült ki áll mögötte.

capture_1990

Erik, az oldaltolvaj és csaló áll mögötte. Pofátlanul csapja be a mit sem sejtő áldozatait, hogy megkaparintson egy nagy létszámú oldalt, vagy csoportot. Csak azért, hogy utána tovább vigye az oldalt. Persze itt már kicsit különbözik a korábbi tulajdonos ténykedésétől. Ebben az esetben kizárólag csak az ő posztjaik jelennek meg. Tagok nem írhatnak az oldalra. Aki nem tetszik nekik, azt kidobják.

capture_1991

A cikk a hirdetés után folytatódik

Szépen gyűlnek a receptek, mintha a konyha nagy művésze lenne. De állítom, hogy másolni és lopni jobban tud, mint vajas kenyeret “főzni”. Csak hogy tudjátok: a “csaknekedkepek” nevű oldalon lévő receptek álcából vannak. Valójában mindenről szól, csak receptekről nem.

capture_1997

A lényeg, hogy minél több emberhez eljusson, témába vágjon, így rengetegen kattintanak rá és ezzel dől hozzá a lé. Nem kellene segíteni neki meggazdagodni…

A csoport leírásában még megtalálható az eredeti tulajdonos írása és az adminok nevei. Természetesen ők már nincsenek a csoportban.

capture_1989

Aki megszólja az oldalt, kritizál, kíméletlenül repül kifelé. Nehogy már véletlenül tömegesen lépjenek ki, ha megtudják, hogy lopott oldalon lájkolnak.

capture_1993

Aki nem tudja: a név előtti szürke karikában lévő világos, ferde vonal azt jelenti, hogy már nem tagja a csoportnak.

capture_1988

Mindenkit arra kérünk, jelentse Erik profilját és a lopott csoportot. Valamint adjátok tovább, hogy ne kedveljék a csoportot, de a legjobb lenne, ha a kamu receptjeikre nem kattintanának rá.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..