Hogyan Kövessük Nyomon Autónkat Az Okostelefonunkkal?

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-10-31)

A címre válaszolok röviden: ezzel a módszerrel sehogy!

Az alábbi cikk nem Facebook oldalról szól. De úgy éreztem, mindenkinek tudnia kell erről az átverésről. Hogy miről is van szó?

A weboldal a képre kattintva érhető el.
A weboldal a képre kattintva érhető el.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Ezen az oldalon pár ezer forintért (pontosabban 8000-ért) hozzájuthatunk egy GPS jeladóhoz, amit bárhol használhatunk. Még betonbunkerben is! Ha-ha-ha…

Nem tartom magam egy műszaki zseninek, de egy GPS jeladóhoz energiaforrásra is szükség van a működéshez, valamint valamilyen rádió- és vagy adat kommunikációra. Mindenesetre érdekes, hogy az oldalon lévő videó szerint a bugyuta hölgy a pláza parkolójában nem emlékezett hova parkolt. De hála ennek a nagyszerű kütyünek, azonnal nyomára is bukkant. Vasbeton alatt és valószínűleg 3D-ben is, már ha emeletes a parkolóház. Az oldalon semmi leírás nincs a működéséről. De minek is? Tök természetes ez ahonnan jött és végre nálunk is lehet kapni. Legyen ennyi elég. A”beüzemelés” egy nonszensz. Applikációt kell a telefonra telepíteni és azonnal láthatod a kis kütyü helyét. Semmi azonosító nincs? Akkor egy ilyen kütyüboltot könnyű lesz megtalálni. Ahol legalább 100000 jelzés megjelenik az applikáció térképén, ott van a bolt.

Vágod? Akkora mint egy kétforintos. Emlékszik még valaki mekkora az átmérője?
Vágod? Akkora mint egy kétforintos. Emlékszik még valaki mekkora az átmérője? És belefér az áramforrás mellé még az elektronika is. Ez ám a haladás.

Remélem mindenkinek csorog a nyála egy ilyenre. De még a java hátra van.

Az oldal alján Facebook kommntek szerepelnek. Szépen fogalmazott mondatok, érdeklődő kérdések és ujjongó felkiáltások.

capture_1901

Ez mind szép és jó, de van egy kis bökkenő. Nem lehet kommentet írni. Nem lehet egy kommentelő profil linkjére kattintani. Nem lehet a válasz linkre kattintani. Ja és megállt az idő. Ugyanis a kommentek beírásának ideje mindig ugyanannyi. 

Kedves baleknak néző akárki. Gratulálok a szép oldaladhoz, de amit művelsz rajta, szimpla csalás, 8000 forintért.

Mivel nem Facebook oldal, így kérni sem tudom hogy jelentsük. Arra viszont megkérek mindenkit, hogy terjesszétek, ne hagyjuk, hogy mások gazdagodjanak azáltal, hogy valakik bekapták a csalit. Mindenesetre egy szakértő véleményére -szerintem- mindannyian kíváncsiak lennénk!

Köszönjük beküldőnknek, hogy felhívta rá a figyelmünket!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Hogyan Kövessük Nyomon Autónkat Az Okostelefonunkkal?” bejegyzéshez

  1. Attila szerint:

    Gombelemmel működik. Dióhéjban: bluetooth kapcsolatban van a telefonnal, a telón lévő app elmenti az utolsó előfordulási helyet. Ha kimegyünk a hatótávból, akkor azt a helyszínt mutatja, ahol legutóbb érzékelte. Itt egy teszt: http://www.geeks.hu/tesztek/160422_kiprobaltuk_trackr_bravo

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..