Legjobb Ruhák Vásárlása

(Utoljára frissítve: 2017-11-10)

Az üzletért mindent. Még az se tántorítson el senkit a vásárlástól, hogy a sorsolások “nyertesei” nem jelentkeznek nyereményükért.

Megnyitás a képre kattintással történik.
Megnyitás a képre kattintással történik.

Azért nem érdekes? Oldal neve: Legjobb Ruhák Vásárlása, url: @trendstorerendeles, háttérkép: Best Clothes. Szerencse, hogy nincs több lehetőség. Nem érdekes, észre se vettem.

Amit viszont egyből kiszúrtam, hogy a nyereményekért soha nem jelentkezik senki. de még csak egy kósza köszönömöt sem ír a nyertes. Nyugodtan utánanézhettek ennek, nem kamuzok. A másik. Ha már van nyertes, akkor vagy belinkelem a profilját, vagy megemlítem a nevét, hogy értesüljön róla. De egyszerűbb csak odaírni egy nevet, amire rákeresve tucatnyi ilyen névvel fut össze az ember. De hiába is írja oda a nevét, nem lesz belőle megemlítés. Miért? Mert kamu a név. Olyan ember neve, aki nincs is az oldalon.

capture_1886

capture_1885

capture_1884

Ma este
Ma este

capture_1883

Ma este is lesz fantom sorsolás
Ma este is lesz fantom sorsolás

Azért elgondolkodtató (szerintem), hogyha a sorsolások nem igaziak, milyen lehet a webáruházából rendelni? Lehet kifizeti az áldozat, de meg se kapja? Nem hiszem. Talpig becsületesség az egész Facebook.

Remélem, ha az oldal tulajdonosa olvassa ezt, nem akar ügyvéddel fenyegetőzni. Nem a vállalkozását kritizáltam.

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

5 hozzászólás a(z) “Legjobb Ruhák Vásárlása” bejegyzéshez

 1. Málna szerint:

  Sziasztok. Van fejlemény valakinél? 15.-re van -időpontom a békéltetőtestülethez. Szintén rongyok,kína,malayzia.
  0  0
 2. Herda Ferencné szerint:

  Ugyanigy jártam gagyi rossz minőségü ruhát küldtek és nem is olyat amilyet rendeltem csak nem hagyom annyiban kiváncsi vagyok mit csinál a fogyasztóvédelem a csalókkal szemben. 25000.- Ft-m bánja.

   

   
  0  0
 3. MESTERHÁZI MÁRIA szerint:

  További fejlemény a vásárlással kapcsolatosan , hogy azt a rongyot amit egyébként konkrétan Kínából  kaptam de Lukács Barbarának utaltam el, Kínába kellene visszaküldeni úgy , hogy a csomagon csak kínai betűk vannak,  ha meg tudok birkózni  a kínai nyelvvel vissza tudom küldeni. Azt, hogy a pénz hány  száz év múlva kerül vissza és honnan nem lehet tudni. Mindenesetre én nem próbálkoztam  a kínai betűk másolásával Lukács Barbara ev. székhelyét lekérdeztem és odaküldtem vissza.  Az említett hölgy azt írta nekem, hogy ne küldjem neki, mert ő nem tart készletet és nem is tarthat mert csak közvetítő. Ehhez képest vannak a sorsolások ahol ruhákat sorsol megosztásért cserébe. Tegnap írtam hozzászólást hogyan lehet sorsolni ruhákat, ha neki nincs is készlete ??? A sajátját adja vagy elszalad a boltba és vesz egyet??

  Természetesen törölte rövid idő után hozzászólásomat!  Mi is tudjuk mi az igazság szomorú, hogy ilyen és hasonló dolgok megtörténhetnek.
  1  1
 4. MESTERHÁZI MÁRIA szerint:

  Rendeltem tőlük sajnos / előre utalás- 40munkanapos kiszállítás/ közben az egyik darab megjött egyenesen Kínából / egy darab rongy minden nélkül se számla se szállító/ és a tulaj fel van háborodva hogy szóvá tettem. Egyszóval gáz ez az egész.
  1  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Mária!

   Sajnos az ilyen “webáruházak” így működnek. Megrendelik Ebay-ről, AliExpressről, stb a terméket, ami csak megközelítőleg hasonlít a képi megfelelőjére. A megrendelt termék ebből kifolyólag a webáruházat működtető személy kezén nem megy keresztül. Magyarul, olyan dologból szerez hasznot, amit bárki elvégezhet és még jóval olcsóbban is beszerezhető lenne.
   A webáruház tulajdonosának pedig jogtalan a felháborodása. Ha ismerné az üzleti szabályok alapját (az eladó van a vevőért és nem fordítva), akkor nem kekeckednie kellene, hanem visszatéríteni a vételárat. Amennyiben erre nem hajlandó, a Budapesti Békéltető Testülethez (http://bekeltet.hu/elerhetosegek/), vagy az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesülethethez (http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/top/kapcsolat.html) fordulni szíveskedjen.
   0   0

Leave a Comment