megnyerem.hu

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-09-24)

Ugye kitaláljátok milyen oldalt ajánlottak figyelmünkbe? Á, úgysem jöttök rá, hogy megint ájfón…

Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Szokásos a szitu: lájkol, megoszt, kommentel, megnyer. Ilyen egyszerű.

capture_1825

A cikk a hirdetés után folytatódik

De hogy ne csak ennyiből álljon a dolog, az oldal neve és a névjegyben lévő hivatkozás érdekes dolgokat tartogat.

Ha erre a hivatkozásra kattintasz (http://megnyerem.hu/) egy tartalom dús weboldal fogad.

Ennyiből áll a weboldal.
Ennyiből áll a weboldal.

A képre kattintva egy másik weboldalra jut az ember: http://proaktivdirekt.com/profil/regisztracio/2015-oszi-jatek?promo=schmidt

Érdekes a hivatkozásban lévő évszám… A weboldalon csábító összegek vár(hat)nak rád, amennyiben beregisztrálsz az oldalra és megadod a neved, telefonszámod és email címed. Van aki elhiszi, hogy azért kell ennyi mindet megadni, hogy megnyerhesd az egymillió forintot? Lehet hogy igaz és még véletlenül sem egy adatbázist hizlalnak vele, amit eladnak cégeknek, hogy azután spam hegyeket kapj.

capture_1827

Mindegy, aki bátor, próbálja ki. De ha két szék közé esik, mi szóltunk… Azért ne feledkezzünk meg a kamu ájfon sorsolós oldal jelentéséről sem. Ami utána van, csak mellékes.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

6 hozzászólás a(z) “megnyerem.hu” bejegyzéshez

 1. WsKrisz szerint:

  Én beperelném az olyant, aki azért tart kamunak egy nyereményjátékot, mert nem nyer.
  Ha reklámra kattint és ott szerződést köt a SAJÁT ÉRDEKE SZERINT, akkor ne azért kösse, mert nyereményjáték oldalról kattintott oda, hanem azért kössön szerződést, mert szüksége van rá.
  A facebook-on megadják az adatokat ingyen és ezer reklámot lát, azért miért nem tesz feljelentést az ilyen ember?

  Akkor lenne jogos Ilona panasza, ha nyer ő vagy valaki, de a nyereményt nem kapja meg, na az átverés. De az, hogy nem nyer a sok ezer ember közül, az mióta átverés?

  Szóval aki bosszúból hazudik (mert nem nyert a lottón stb..), azt be kell perelni!
  Ilonát én simán beperelném!

  A hülyeségnek is van határa!

 2. Bánki Márton szerint:

  Kedves Ilona! Ön azt javasolja, hogy olyat húzzunk, aki tudja mennyit nyert? Tehát mi döntsük el ki nyer az alapján, hogy tudja-e mennyit gyűjtött össze? Nem hiszem, hogy örülne, ha belenyúlnánk a sorsolásba. Ugye jól gondolom?

 3. Engem is becsaptak, ,itt az a lényeg hogy megadod a telefon számodat és minden hol beigérik hogy nyerhetc, de az a lényeg hogy rendelj, vagy szerződést kössünk, aztánjönnek a csekkek minden hónapban, persze semmit sem nyersz, én több mint egy éve játszom és nem nyertem semmit, úgy hogy ahogy én látom ez is csak kamu játék, mindig olyanokathúztak ki aki azt sem tudta mennyit nyert, ilona

 4. Bánki Márton szerint:

  A PROAKTIVdirekt.com oldal esetében nincs szó átverésről. Az oldal adatbázist épít olyan felhasználókból, akik szívesen vesznek részt egy nyereményjátékban, ahol fizetniük nem kell, csak az adataikat kérik el. Az üzlet egyszerű, részletesen le van írva: Azért cserébe, hogy ingyenesen részt vehetnek a felhasználók egy sorsoláson (ami lekövethetően meg is történik: http://proaktivdirekt.com/informacio/nyerteseink/2017-t%C3%A9li-nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k ) az adataikat elkérik és ha ehhez külön, kifejezetten és önként hozzájárulnak, akkor azokat a megrendelőiknek továbbíthatják. Ráadásul még akkor is részt vehetnek a sorsoláson, ha a továbbításhoz nem járulnak hozzá.

  Az évszám a linkben csak annyit jelent, hogy ez egy korábbi játék. A jelenlegi például ez: http://proaktivdirekt.com/profil/regisztracio/2017-t%C3%A9li-nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9k

  Melléklet

  • patakiné Horváth Ilona szerint:

   Én 1 éve játszom mégsem nyertem semmit, szerintem csak kamu az egész, több mint egy éve játszom és csak arra mennek rá hogy fizessél valamelyuk szolgáltatásnál

   • Bánki Márton szerint:

    Tehát ha nem Ön nyer, akkor kamu. Mhm. Már értem. Meg is írom a Szerencsejáték Zrt.-nek is, hogy ha nem nyerem meg a Lottó ötöst, akkor az egész egy kamu. Ön szerint ha 80.000 ember játszik egy játékon mekkora az esélye, hogy éppen Ön nyer? Remélem kicsit jobban átgondolja legközelebb a kommentjét, hogy komolyanvehető legyen.  A nyerteseket egyébként itt találja, mert hogy van ami tényleg nem kamu még akkor sem, ha nem éppen mi nyerünk: https://proaktivdirekt.com/informacio/nyerteseink/nyeremenyjatek-2018-tavasz

Véleményt írok

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..