Süssünk valamit

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-12-17)

Károly Jankulár ismét lopott. Ezúttal egy receptekkel, sütéssel foglalkozó csoportra csapott le.

capture_1798

Az oldal zárt, ezért csak a tagokat és az adminokat lehet látni. Már aki nincs bent.. A csoporthoz vezető hivatkozás: https://www.facebook.com/groups/Kukta/

A cikk a hirdetés után folytatódik

Miután megtörtént a lopás, Jankulár felvette maga mellé Milan Csillagot, Csillag pedig felvette Alexandra Sandyka Abrahámovát. A sorsnak van humorérzéke. Nem is kicsi.

capture_1799
Megosztja a falán a lopás tényét, és most részt vesz egy lopott csoportban, mint admin. Gratulálok, ehhez kell csak arcbőr vastagság…

Aki nem tudja, vagy nem olvasta, csak mellékesen: Jankulár lopta el a “Szeretlek a legszebb szó” nevű oldalt is.

screenshot_20161007-005801
Milan Csillag -aki szerény véleményem szerint egy rántottát se tudna megsütni- gondolt egyet és posztolt. Csak kép. Semmi recept, de azért ott van, hogy “lájk ha tetszik”. Időközben a posztot levették.

Update (2016-10-10)

…és így kell lelécelni egy oldalról, mint mocsok elkövetők:

capture_1807

Randova Klaudia profilja, Gabor Kiss profilja. A két profil hivatkozása is árulkodó lehet. Aki már itt van egy ideje, azért a hivatkozást már átíratta saját nevére, vagy kedvére, ahogy szeretné.

Ha megnézed a fentebb lévő képet az adminokról, már egyikük sincs ott. Valószínűleg ezek a profilok sem valódiak, mert furcsán kevés ismerőseik vannak és semmi más adat nincs az oldalaikon. Valamint Gabor október 5-én, Klaudia 6-án állított be profil és háttérképet. A közös pont azért megmaradt.

capture_1806

Update-2 (2016-10-13)

Adminok jönnek mennek, kamu profilok születnek.

A jelenlegi állás szerint most így néz ki a csoport admin “személyzete”:

capture_1845

Jelenleg 4 (vagyis a teljes admin létszám) kamu profilból áll! A képekre kattintva nyithatók meg a profilok. Ezek sorban:

capture_1850

capture_1851

capture_1849

capture_1852

A legutóbbi admin egyik ismerőse az oldaltolvaj és csaló Wittmannék rokonságából való.

capture_1848

Akad még valaki, aki kételkedik az oldal tisztaságában? Kovács Péter nevű kamu profil szorgalmasa osztogatja a gyorshirek.com nevű bulvármocsok összeharácsolt receptjeit, valamint a Levendulatündér meséi nevű blog receptjeit. Ugye ismerős a Levendulatündér meséi?

capture_1853


Update: A csoport neve megváltozott? “Finom Sütik, és Kalácsok” névre. Valamint itt is feltűnik a legújabb blogspot oldaluk, a mindenrolmost.blogspot.com

Lásd még: Csak Egy Kérdés


Kérlek benneteket, hogy osszátok, terjesszétek, hogy ez a csoport már NEM az eredeti tulajdonosáé. A csoportot aki tudja, jelentse, mivel már nem fog soha visszakerülni eredeti gazdájához. Valamint a két kamu admin profilját is jelentsük!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Süssünk valamit” bejegyzéshez

Mentions

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..