Szeretlek a legszebb szó – ELLOPTÁK!

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-10-05)

Kinek mond valamit ez az oldalcím: Szeretlek a legszebb szó?

Kattints a képre a megnyitáshoz.
Kattints a képre a megnyitáshoz.

Ha a cikk címéből még nem derült ki, akkor most tudja meg mindenki, aki szerette és ismerte, hogy az oldalt ellopták. Az idejét nem tudni pontosan, de régi ismerősünk keze van a dologban. Nem semmi dolog azért egy közel fél milliós rajongói táborral rendelkező oldalt ellopni.

capture_1754

A cikk a hirdetés után folytatódik

A neve: Füredi Zsolt. Természetesen kamu profil, de az ismerősei között egy szintén hasonló tevékenységgel foglalkozó név tűnik fel: Károly Jankulár

capture_1753

Füredi neve mögött régi ismerősünket köszönhetjük: Erik Wittmann. Igaz, most más profilja van, de a személy ugyanaz. Úgy látszik a Füredi Zsolt név nagyon tetszik Eriknek, mivel nem is egy ilyen nevű profilja van. Egy másik Fürediről olvashatsz itt és itt. Ez a Füredi még nyíltan ki is írta a profiljára az ellopott oldal nevét:

A profil megnyitásához kattints a képre.
A profil megnyitásához kattints a képre.

Kérek mindenkit, hogy adjátok tovább a hírt. A sokak által kedvelt oldal mostantól egy tolvaj és csaló kezébe került. Innentől kezdve az oldal kizárólag a lájkszerzésre összpontosít, ezért furcsaságok is megjelenhetnek az oldalon. Ajánlott az oldal jelentése is, hiszen ez már nem hobbi oldal, hanem egy csaló által pénzszerzésért lopott oldal lett.

Update (2016-10-05)

Éppen az előbb történt egy érdekes üzenetváltás emailben az állítólagos tulajdonossal. Érdekelne a véleményetek (főleg olyanoké, akik adminok egy oldalon) erről.“tulajdonos”:

Sziasztok, B****** A***** vagyok. Szeretlek a legszebb szó tulaja vagyok. Sokan kérdeztek tőlem, hogy tényleg elloptak az oldalt? Nem értettem honnan jutottak az emberek ilyen hírhez és elküldték a facebook oldalatokat!  Az egyetlen Admin én vagyok, nem lopta el senki nyugi. Nem vagyok buta, hogy betegyek Adminba egy ismeretlent! 2011-ben kezdtem el az oldalt, rengeteget fizetem a facebooknak hogy reklámozza. Nem tudom milyen Szlovák fiuk szórakoznak, hogy az övéké volt az oldal. Csatolok egy képet lásd én vagyok az Admin! 

 

A mellékelt kép.
A mellékelt kép.

(Megjegyzés a képhez: oké, hogy az értesítések nem érdekelnek. De hogy 99+ üzenetet se nézzek meg, az már inkább furcsább. – a szerk.)


én:

Kedves A*****!

 

Köszönjük a tájékoztatást, de szeretnénk még egy kicsit „kötözködni”. Mivel az oldaltolvajoknak rengeteg kamu profilja van, megtennéd hogy a profilod linkjét elküldöd?

És még egy kérdés. A képen a számítógéped órája 1 órát siet. Hogy lehet ez?

Köszönjük előre is a válaszodat!


“tulajdonos”:

Épp ezért írtam emailt és töröltem a képről a saját fényképemet mert nem szeretnem, hogy kikerüljek én is! Az óra azért siet mert így tudok időzítem a facebook oldalon idézetes képeket több napra előre.


Én:

Kedves A*****!

 

A profilod linkjét nem azért kértük el, hogy nyilvánossá tegyük, sem azért, hogy zaklatásnak tegyünk ki. A +3 órás eltérés szerint Magyarországtól keletre vagy. Mivel nem az idő lett így beállítva, hanem az időzónád ilyen.

Sajnálom, de nem volt meggyőző a válaszod. Már csak azért sem, mert más oldalak adminjai nyíltan felkeresnek és nem titkolóznak ha probléma van.


“tulajdonos”:

Akkor küldj valamit amit ki posztolhatok és megláttod


Én:

Szerintem ne raboljuk egymás idejét. Nem vagyok hülye, hogy azt ne tudjam, hogy az írt levelet, aki most az oldal adminja. Ez nem bizonyít semmit. De mivel nem vagy közreműködő a dologban, ezért vegyük úgy, hogy nem is írtál. Ha tényleg tied az oldal, akkor ne adj kitérő válaszokat.


“tulajdonos”

Rendben!Ennyi volt eddig a levelezés. Érdekelne a vélemény, hogy ki mit szűrt le belőle?

 

Update-2 (2016-10-05)

Nemrégiben jött a cikk alá egy hozzászólás, melyben vélhetően az eredeti tulajdonos megemlítette Tomy Borsi nevét. Gondoltam ránézek ismét a “szeretlekre”. Az oldalra alig fél órája feltett Youtube videókon akadt meg a szemem.

capture_1794

“3 éves Youtube csatorna”… Nem csalódtam, tényleg lopott az oldal. Nézzétek csak:

capture_1793_2

Mit is látunk?

Az egér az oldal nevén áll –> a hivatkozás szövege: https://www.youtube.com/user/MrSziatomi

3 év alatt nem sikerült a nevet, mint oldal nevét átírni helyesen? “szó Szeretlek a legszebb”

3 éves az oldal. Ez igaz. De a 3 évvel ezelőtt felrakott 3 videón kívül, csak a 2 nemrég feltett videók vannak. Gratulálunk a 3 év alatt elért semmihez.

Mostantól az emailben szereplő név sem titok többé: Andrea Barabas. Sajnos se kép, se hivatkozás nincs  a kamuprofilhoz. Viszont van egy email cím. Igaz az ott lévő nevet se tudta leírni helyesen:

capture_1796

[email protected]  Hajtóvadászat indul. 3….2….1….

Aki szeretne, írhat neki kedveset… 

Az a helyzet, hogy ilyenkor nagyon ki akar nyílni az a bicska a zsebemben. Ezt a leírhatatlanul pofátlan szemét embert már nagyon likvidálni kellene.

A közösség ereje már nem egyszer bizonyította, hogy ha akarjuk, elérjük a célunkat. Kérünk mindenkit, hogy jelentsétek az oldalt amíg nem törlik! Sajnos más megoldás nincs. Az oldal soha nem fog eredeti tulajdonosához visszakerülni.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Szeretlek a legszebb szó – ELLOPTÁK!” bejegyzéshez

  1. Fejer Krisztina szerint:

    Sziasztok. enyem volt 2011tol az oldalt. Bors Tomynal van jelenleg. jo probalkozas ez is…Ha nagyon megkeresem van bizonyitekom is ra..
    Krisztina, Kolozsvar

    Hozza tennek meg annyit sose volt reklam fizetve facebooknak. Jo volt a neve es sok sajat mukam posztoltam rajta. azert nott igy meg.Talan ha vissza viszitek 2011re vagy 12re latjatok majd,hogy reklamoztam rajta a fotos oldalam is. Nem kell mindenkinek bedolni.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..