Olcsó Cipő Shop

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-09-23)

Úgy látszik, hogy az olcsó nem is annyira olcsó. Sőt, már idegesítően drága.

Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Szép dolog, hogy van egy oldal, ahol márkás cipőkhöz olcsón lehet hozzájutni. De ez a dolog egyben kérdéseket is generál. Miért olcsó? Honnan van? Kínai hamisítvány, vagy bűncselekményből származik? Esetleg kamionról esett le a ház kertjébe? Ezek mind költői kérdések maradnak.

capture_1682

A cikk a hirdetés után folytatódik

Nem is olyan drága ez a cipő, igaz? Utána néztem a hivatalos Nike weboldalon és az Air Max cipő (Euróról átszámolva) 40-80ezer forint közötti áron mozog. Azért ez már tényleg nem semmi, hogy ennyire kedvezményesen árulják. Á, egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy ez valami bunda lenne.

De hogy a nép ne csak a pénzt számolgassa a kinézett cipő megvételére, sorsolásokat is végez. Az összesen két darab felhasználó bejegyzés annyira meggyőző, hogy már majdnem törölni kezdtem ezt a készülő cikket és majdnem mentem rendelni egyet.

capture_1684

capture_1683

Mi is írtunk az oldalra, de válaszra se méltattak, helyette tiltásban részesültünk.

Viszont az élet nem fenékig tejföl a Törpöknél. Itt van ugyanis a csúf és gonosz Hókuszpók, aki nem akar postára menni és feladni a nyertes nyereményét. Helyette kérte arra, hogy mondjon le róla, mivel erre a nyertes nem volt hajlandó, egyszerűen lehülyézte a nyertest, azután letiltotta és másik nyertest sorsolt.

A sorsolás képe.
A sorsolás képe.
A nyeremény.
A nyeremény.
A nyertes üzenete oldalunknak, melyben leírja hogyan vágták át.
A nyertes üzenete oldalunknak, melyben leírja hogyan vágták át, miket válaszolt az oldal tulajdonosa.

természetesen a nyertes válaszolt az üzenetekre, de ezt valamiért figyelmen kívül maradt. Azt hihette talán, hogy úgysem fog jelentkezni a nyertes, így sorsolt másikat, aki esetleg nem élő ember, vagy az oldal tulajdonosának ismerőse. Akad még más dolog is. Van pár komment ami kicsit elbizonytalanít. Lehet mégsem rendelek innen?

capture_1678

capture_1679

Jó, ez csak kettő, amit hirtelen találtam. Eltörpül a sok kedvelő általi szokásos szövegek mellett. De nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy nem tudjuk milyen üzletről van szó. Ugyanis az adatlapján az ég világon semmi sincs feltüntetve.

capture_1681

Még ha utánvét is. Ilyen oldalban akkor sem szabad megbízni. Legyen gyanús az olcsó ár, az elégedett vásárlók általi visszajelzések. Ne legyünk lusták felkeresni a környéken lévő cipőboltot. Inkább biztos helyről vásároljunk, mint kétes eredetű webshopokból. Mivel az oldal tulajdonosa tiltott minket, várjuk a reagálását cikkünkre, valamint megmagyarázhatna pár feljebb leírt problémát. Éppen ezért adjátok tovább, osszátok meg a cikket. Jusson el mindenhova. Köszönjük!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..