Olcsó Cipő Shop

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

(Utoljára frissítve: 2016-09-23)

3,035 összes megtekintés, 18 mai megtekintés

Úgy látszik, hogy az olcsó nem is annyira olcsó. Sőt, már idegesítően drága.

Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Szép dolog, hogy van egy oldal, ahol márkás cipőkhöz olcsón lehet hozzájutni. De ez a dolog egyben kérdéseket is generál. Miért olcsó? Honnan van? Kínai hamisítvány, vagy bűncselekményből származik? Esetleg kamionról esett le a ház kertjébe? Ezek mind költői kérdések maradnak.

capture_1682

Nem is olyan drága ez a cipő, igaz? Utána néztem a hivatalos Nike weboldalon és az Air Max cipő (Euróról átszámolva) 40-80ezer forint közötti áron mozog. Azért ez már tényleg nem semmi, hogy ennyire kedvezményesen árulják. Á, egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy ez valami bunda lenne.

De hogy a nép ne csak a pénzt számolgassa a kinézett cipő megvételére, sorsolásokat is végez. Az összesen két darab felhasználó bejegyzés annyira meggyőző, hogy már majdnem törölni kezdtem ezt a készülő cikket és majdnem mentem rendelni egyet.

capture_1684

capture_1683

Mi is írtunk az oldalra, de válaszra se méltattak, helyette tiltásban részesültünk.

Viszont az élet nem fenékig tejföl a Törpöknél. Itt van ugyanis a csúf és gonosz Hókuszpók, aki nem akar postára menni és feladni a nyertes nyereményét. Helyette kérte arra, hogy mondjon le róla, mivel erre a nyertes nem volt hajlandó, egyszerűen lehülyézte a nyertest, azután letiltotta és másik nyertest sorsolt.

A sorsolás képe.
A sorsolás képe.
A nyeremény.
A nyeremény.
A nyertes üzenete oldalunknak, melyben leírja hogyan vágták át.
A nyertes üzenete oldalunknak, melyben leírja hogyan vágták át, miket válaszolt az oldal tulajdonosa.

természetesen a nyertes válaszolt az üzenetekre, de ezt valamiért figyelmen kívül maradt. Azt hihette talán, hogy úgysem fog jelentkezni a nyertes, így sorsolt másikat, aki esetleg nem élő ember, vagy az oldal tulajdonosának ismerőse. Akad még más dolog is. Van pár komment ami kicsit elbizonytalanít. Lehet mégsem rendelek innen?

capture_1678

capture_1679

Jó, ez csak kettő, amit hirtelen találtam. Eltörpül a sok kedvelő általi szokásos szövegek mellett. De nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy nem tudjuk milyen üzletről van szó. Ugyanis az adatlapján az ég világon semmi sincs feltüntetve.

capture_1681

Még ha utánvét is. Ilyen oldalban akkor sem szabad megbízni. Legyen gyanús az olcsó ár, az elégedett vásárlók általi visszajelzések. Ne legyünk lusták felkeresni a környéken lévő cipőboltot. Inkább biztos helyről vásároljunk, mint kétes eredetű webshopokból. Mivel az oldal tulajdonosa tiltott minket, várjuk a reagálását cikkünkre, valamint megmagyarázhatna pár feljebb leírt problémát. Éppen ezért adjátok tovább, osszátok meg a cikket. Jusson el mindenhova. Köszönjük!

 

Scan the QR Code

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra