Elit Shop

(Utoljára frissítve: 2017-11-10)

Szeretném előre leszögezni, hogy nem az üzleti tevékenységet fogom kritizálni, tehát ezért felesleges ügyvédekkel és joggal támadni minket. Bár ha az üzlet ilyen apró trükkel működik csak, akkor régen be kellene csukni a boltot. Komolyan manapság már csak így lehet elérni valamit, hogy átverjük az embereket?

Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Történt ugyanis, hogy kaptuk ezt a linket és pár napig csak néztünk ki a fejünkből. Egészen mostanáig. Azt azonnal kiszúrtuk, hogy szinte csak sorsolásokból áll az egész, mellette amolyan bújtatott reklámként, hogy megrendelhető. Több sorsolás már lejárt, nyertest kellett volna hirdetni… Amit meg is tett, igaz nem akkor mikor írta. A másik, hogy általában a hivatkozásban az oldal neve szerepel. De ebben az esetben a divatimadok szó van. Lényegtelen…

capture_1616

capture_1617

Felébredt 10 körül és eszébe jutott, hogy ma még nem sorsolt. Uccu neki, gyorsan behozta a lemaradást.

Arra már gondolni sem merek, hogy a nyertesek kitalált személyek, mert nem azok. A legfontosabb kérdés az, hogy a nyereményeket megkapják-e a nyertesek?

capture_1614

Felmerül egy kérdés bennem: ha minden terméket kisorsol, ki az aki rendel valamit? Mert ha esélyem van a nyerésre, minek rendeljem meg?

További eredményekben gazdag üzleti tevékenységet kívánunk!

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

35 hozzászólás a(z) “Elit Shop” bejegyzéshez

 1. Lukács Edina szerint:

  Én is így jártam, februárban rendeltem, még nem kaptam meg,. 7000 Ft. De az nekem is pénz. Mit lehet tenni? 7000
  0  0
 2. Andi szerint:

  Az eset most velem is megesett!Tett már valaki feljelentést?
  0  0
 3. Halász ádám szerint:

  Nekem van facebookon egy ilyen oldalam ahol kabátokat, es ruhakat lehet rendelni, teljes penz visszafizetesi garanciaval hogyha a termek nem tetszik, utanvettel vagy elore utalassal,vagy szemelyes atvetel. Sajnos ezek a kamu oldalak miatt, hogy megrendel valamit az ember, es nem erkezik meg , szamomra minosithetetlen. En toluk nem rendeltem semmit, de a vateran egyszer mar igen,akkor 5ezer forinttal nyuztak le. Tipikus az utalsz elore ok megrendelik kinabol valami silany  termeket ami meg csak nem is hasonlit az eredetihez. 🙁  felkene oket valoban jelenteni.
  0  0
 4. Márti szerint:

  A köztelevíziónak van a “Kosár” c. fogyasztóvédelmi magazinja, ahol pont ilyen vásárlókat ért átverésekkel, megkárosításokkal foglalkoznak a műsorukban, ill. ezt továbbítják is hivatalos szerv felé, szerintem fogjatok össze és írjatok nekik is, hátha bemutatnák ezt az internetes oldalt a nagyközönségnek is, hogy minél több emberhez eljusson! Cím: [email protected]
  0  0
 5. Brigitta szerint:

  Sziasztok ! Egy hete rendeltem 31000Ft értékben , viszont választ én se kaptam Facebookon illetve e-mailemre se válaszoltak . Reménykedjek meg ?
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Brigitta!
   Amennyiben semmilyen megkeresésre nem reagálnak, nagy valószínűséggel átverték. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a Fogyasztóvédelmi hatósággal. Segítséget itt talál: https://atveros-oldalak.com/hova-fordulhatunk/
   0   0
   • Barnes Sherlock szerint:

    Kedves Hazard!

    Mindenekelőtt le a kalappal, hogy Önök is igyekeznek segíteni a károsultakon. Ha jól tudom (erre a fogy. védelem Önöknek írt levele is tartalmaz utalást), akkor ha valaki nem kapja meg határidőn belül a terméket és ELÁLLÁSI nyilatkozatot tesz (magyarul kéri vissza a pénzét), majd a korm. rendelet szerinti 14 napon belül nem kapja vissza a pénzét, az nem a fogy. védelemre tartozik, hanem BTK 373 § Csalás alapos gyanúja, tehát a rendőrségen lehet egyből feljelentést tenni. Egy ismerősöm is így járt el egy másik oldallal, a rendőrség is megerősítette, hogy igen, feljelentést lehet és kell is tenni ilyen esetben. 50.000,- Ft alatt ‘szabálysértési értékre elkövetett csalás alapos gyanújával’ indítanak nyomozást. Ha viszonz többen tesznek feljelentést 1 oldal ellen, akkor már üzletszerű csalásról beszélhetünk a rendőrség rendszere országos, egyesítik az ügyeket és onnantól bűncselekmény alapos gyanújával folyik a nyomozás. Sajnos ezek az oldalak nem együttműködőek egyébként sem a fogy. védelemmel és békéltető testülettel, így csak felesleges körnek tűnnek. A rendőrségnek jóval nagyobb a hatásköre és előlük nem lehet elbújni (megpróbálni lehet, de nem érdemes … )
    0    0
 6. Szilvi szerint:

  Látom nem csak én vagyok egyedül akit sikerült átvernie Daninak! Rendeltem,pénzt küldtem, árut megkaptam és kiborultam:( majd reklamáltam és azóta is várom a pénzem:(
  0  0
 7. Farkas Sándor szerint:

  A fecebookon létrehoztam egy oldalt :
  Elit Shop webshop károsultjainak oldala
  1  0
 8. Farkas Sándor szerint:

  Nem lehetne összefogni és megtenni a feljelentést?
  El kell néznünk, hogy évek óta károsítják meg áldozataikat ezek a csalók?
  0  0
 9. Sziasztok!Olvasva a sok irást én is bedőltem ennek a csalásnak, nekem 5990 ft-om bánja:( semmi elérhetőség semmi válasz csak, hogy utalj előre többféle módon. Ez meg is történt a részemről de mivel 2-5 hét között van a szállítási idő igy rá szerettem volna kérdezni hogy a most aug.17-i rendelésem szept. elejére megérkezhet-e de SEMMI:( Hova fordulhatnék, mert mindenkinek pénz a pénz én is egy esküvőre vettem volna a ruhát de igy pórul jártam. Jogi útra is vinném az ügyet vagy forduljak a rendőrséghez?
  1  0
 10. Demeter János szerint:

  Én így jártam!

   
  0  0
 11. Demeter János szerint:

  Tisztelt Cím!
  Az árú megérkezett, sajnos varráshibás, öltéshibás a pliszírozás, majdnem minden levarrásnál. Esztétikailag súlyos gond, mivel ajándék és az ajándékozott hölgy nagyon igényes. Mit lehet tennni? Reklámjuk alapján, és a termék ára alapján egy sokkal igényesebb termékre számítottam! hogyan lehetséges a csere, mert egyébként a termék tetszik! Ám selejtes a munka! (és persze a csomagolás minősíthetetlen, pláne nem “elit”) Bizalommal előre köszönöm válaszát és szíves intézkedését! üdvözlettel : xx
  0  0
 12. Sajnos én is rendeltem az “elit shoptól” Czibe Dánieltől, már a 60 nap is eltelt se áru se pénz. Az e-mail-re se válaszol! Felháborító! Mit tehetünk ellene? Fogyasztó védelem?
  0  0
 13. Reni szerint:

  Sajnos Én is rendeltem 2017 április végén és a mai napig nem kaptuk meg a megrendelt ruhát se a pénzt!Nem válaszol az emailre és nincs megadva telefonszám ahol lehetne beszélni valakivel!
  0  0
 14. Kocolarisz Szófia szerint:

  Sajnos én is belefutottam az átverésbe. Márciusban rendeltem egy kabátot 14.000 Ft-ért és valami minősìtetlen árut küldtek 1 hónap elteltével. Vissza akartam küldeni én is az automatikus választ kaptam. Rengeteg emailt küldtem és azóta sem érkezett válasz. Remélem rövid időn belül megbüntetik őket!
  0  0
 15. Száraz Andrea szerint:

  Par hettel a megrendelesem es egyben a vetelar atutalasa utan mar irtam nekik, hogy feljelentem oket, ha nem kapom meg az arut es nem valaszolnak az uzeneteimre. Erre azonnal valaszoltak persze, hogy ne fenyegetozzek es kioktattak az ASzF-rol, amiben 60 napot irnak a szallitasra. Termeszetesen 60 nap utan sem kaptam meg semmit es mar egyetlen uzenetre sem valaszolnak. Tenyleg felhaborito, mindenkinek jelentenie kellene a Fogyasztovedelemnel!
  0  0
 16. Sallai Csilla szerint:

  Ma kaptam meg egy olyan ruhát, amit nem kértem. Persze, Kínából érkezett, műszálas vacak.

  E-mailt én is írtam, de csak automatikusan generált választ kaptam a szállítási feltételekről.

  Telefonszám sehol.   A Google Kereső Czibi Dániel nevére kihozott egy jófogás.hu linket, az ott megadott szám sem létezik.

  Ebből is tanultam, hogy soha többet nem fogok interneten vásárolni.

  Mivel többünket is megkárosított, érdemes lenni a Fogyasztóvédelemhez fordulni!

  Felháborító, hogy a mai napig reklámozza magát!
  1  0
 17. Hanczwiklné Tóth Brigitta szerint:

  Valahogy így jártam én is. Rendeltem egy kardigánt. A mai napig nem jött meg. Irtam a kedves Úriembernek email. Hogy mikor kapom meg az árut. Kaptam párnapra egy emailt,amiben közölte velem,hogy a rendelésem rögzitve van és hogy a számla egyenlegem 6990 ft . És amig nincs teljesítve,addíg nincs áru. És hogy a továbbiakban telefonon keresem az ügyfél szolgálatot,akik segítségemre lesznek. Vissza írtam,hogy igen is van bizonylatom a pénz befizetésről,és hogy hol van telefonszám,mert én egyátalán nem találom. Na azóta se jött válasz.Már nem is reménykedek,se a kardigánban se a pénzembe. 🙁
  0  0
 18. Horváth Mónika szerint:

  Ugyanez történt velem is. 2 hónap után katasztrófális áru érkezett. Téli kabát 2/3-os ujjal, ebből 2 is!? És most a fizetett 24.000 ft-omat próbálom visszaszerezni. Visszaküldeném én a kabátot, de nincs hova. A 14 nap lejár mindjárt, úgyhogy…. Az az érdekes, hogy nem jelentették még fel őket és működőképes ez az oldal. Kihez lehet fordulni? Mit tehetnék? Fogyasztóvédelem? A pénz csak az egyik része… de nem akarom hagyni, hogy csak így megrövidítsenek ennyivel és megússzák. Biztos, hogy sok-sok más embert is “megtévesztettek és loptak” már így.
  0  1
 19. Dancsné Varga Andrea szerint:

  Sziasztok!

  Egy botrány az egész!!! Én nem nyerni akartam, és szerettem volna megvenni a terméket! Rámentem az oldalukra, kiválasztottam a terméket és persze előre utalással megrendeltem!

  Máskor is csináltam ilyet más webáruházzal nem volt gond! DE ITT! 2016 12.12.-én átutaltam az összeget, majd vártam a terméket! 60 nap semmi! e-mailre válasz nincs, már vagy 20- at is írtam!! mire egyszer csak közölték, hogy sajna a termék nincs! Jó akkor kérem vissza a pénzt! Most ott tartok 2017.03.24.-én, hogy se termék se pénz! Mocskos egy társaság! Nem tudom mit tegyek?!
  1  0
 20. Király Andrea szerint:

  Két hónap utan kaptam meg a kabátot ami egyaltalan nem hasonlított arra amit a kép alapján rendeltem. Jeleztem hogy nem kérem, visszaküldeném a saját költségemen és kérem vissza a pénzt. Azt a választ kaptam, hogy hamarosan megküldik a címet ahová küldhetem. Ez 3 hónapja volt. Azóta várom. Soha többet nem válaszoltak az e-mailekre…
  1  0
 21. Csigir Péterné szerint:

  2016. December 13 -án utaltam 13.990 ft.ot Czibi Dániel részére Erste Bank. Ez egy ” Elit Shop ” rendelés volt ( télikabát) . A mai napig nem kaptam meg az árút. Hogyan kerül fel ide ” egyéni vállalkozóként” egy ilyen ember ???????
  2  0
 22. valaki szerint:

  Undorító, mocskos csaló oldal!
  1  0
  • Andrea szerint:

   1hónap után megérkezett az áru…de botrányos!

   Kommunikáció nulla..szó szerint…

   Rendelsz…utalsz..majd valamikor érkezik az áru..ezen kívűl semmi.

   Silány kínai áru!A kabátba varrt cimke sem egyezik a képen levővel..csak egy koppintvány!

   Ha tudtam volna hogy kínai eszembe sem jutott volna rendelni!

   Télikabátként árulta az oldal..de hidegebb tavaszi napokon sem venném fel…

   Most várakozó állásponton vagyok..írtam az oldalnak hogy visszakérném az összeget mert nagyot csalódtam…átvertek!

    

    

    
   4   0

Szólj hozzá