FM3 Café Online

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2018-01-01)

Figyelem! Ez az oldal hivatalos likeolói oldal! Legalább is a névjegy szerint. Csak még az nem derült ki, hogy minek a hivatalos likeolói oldala.

Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

El kellene dönteni, hogy most hogy hívják, hogyan írják az oldalt. FM3 Coffee Online, vagy FM3 Café Online, vagy fm3cafeoline. Az utóbbi elnevezés nem elírás, ez szerepel a hivatkozásában. Azért ezt illene tudnia egy csalónak, aki tudás fáját osztogat.

Capture_1572

A cikk a hirdetés után folytatódik

Aki kicsit is ismeri a tudásfája nevű, szintén kamu blődséget, azt tudja, hogy a hülyeségen kívül mást nem tanulhat ott.

Az FM3 kávézóban terjed egy hoax. Senki sem tudja honnan indult. Nincs se eredet, se hivatkozás más oldalra. Arra viszont tökéletes, hogy az embereket indulatba hozza és ezáltal lájkról lájkra, megosztásról megosztásra terjedjen. Erről van szó:

Capture_1573

Kattints ide, ha elolvasnád a cikket. Ez a cikk megjelent többek között más, hírportálnak gúnyolt szutyok oldalon, mint például itt:

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Capture_1574
Megnyitáshoz kattints a képre.
Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “FM3 Café Online” bejegyzéshez

  1. Kovácsné Tóth Eleonóra szerint:

    Csak egy adótanácsadói szösszenet: a NAV magánszemélyeket 200 ezer Ft-ig terjedő mulasztási bírsággal sújthat, tehát ez a 300 ezer Ft a valóságtól (és az adózás rendjéről szóló törvénytől) enyhe kis elrugaszkodásnak számít… Ennyit a hitelességről.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..