Hear Clear Pro 2

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-10-09)

Nem Facebook oldal és nem is csoport. Egy weboldal, ami hihetetlen kedvezménnyel árulja a hallókészülékeit, amivel kutyát-macskát megszégyenítő hallásra lehet szert tenni.

Weboldal megnyitásához kattints a képre.
Weboldal megnyitásához kattints a képre.

Capture_1515

A fenti hölgy nagyon meggyőzően adja elő a történetét. Már már elhiszi az ember, hogy csodaszarról csodaszerről van szó, ám de Kenderné Johanna ha létezik is, nem így néz ki. Ez a kép egy fénykép feltöltő oldalról származik, ahol fényképészet, fotóművészek teszik fel képeiket eladásra.

Capture_1513

A cikk a hirdetés után folytatódik

“Kenderné Johanna” boldogan kortyolgatja reggeli kávéját egy párizsi kávézó teraszán.
Míg az oldalon olvasgattam a blődségeket, a jobb alsó sarokban időnként (kb. fél, egy percenként) megjelent egy kis ablak, ami tudatta velem, hogy éppen ki vásárolta meg a terméket.

Szinte lelkiismeretfurdalás kerülgetett, amiért nem rendeltem gyorsan én is egyet.
Szinte lelkiismeretfurdalás kerülgetett, amiért nem rendeltem gyorsan én is egyet.

Ez az oldal csak egy a sok ámító és átverő oldal közül, ami haszontalan kacatokat árul. A cikk célja felhívni a figyelmet az ilyen és hasonló oldalakra.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

37 hozzászólás a(z) “Hear Clear Pro 2” bejegyzéshez

 1. Naivka szerint:

  Kedves Mindenki!

  Mivel 50.000ft alatti a kárunk, így, ha feljelentést teszünk a rendőrségen, akkor csak szabálysértés kategória, de ha összefogunk és itt egymást értesítjük, hogy már feljelentettük a rendőrségen, akkor összevonják a kárösszegeket és így már bűntény lesz belőle!

  Az ügyészségen kell feljelenteni, hivatkozva arra, hogy már több feljelentés is van velük szemben. Persze, ehhez az kell, hogy tényleg legyen és egymást itt az oldalon értesítsük, hogy feljelentettétek Ti is! Egy fecske nem csinál nyarat, de sok fecske tavaszt csinálhat!

 2. Naivka szerint:

  Azt írták e-mailben, hogy ha mégsem veszem át a csomagot, a posta-és csomagolási költséget kifizettetik! Bár ne vettem volna át! Holnap megyek a Kormányhivatalba és panaszt teszek! Fogjunk össze! Nem lehet, hogy a becstelenek mindig győznek! Megírom, hogy mivel biztattak! Csak, ha hagyjuk magunkat! Nyilvánosságra kell hozni, ha lehet a sajtó nyilvánossága felhasználásával! Ki kell deríttetni, hogy kik a csalók és kártérítést behajtatni rajtuk! Ha meg sem próbáljuk, még nagyon sok áldozatuk lesz!!

 3. Ferencz Sándor szerint:

  Én is “beszoptam, mondván hogy annyira csak nem lehet vacak, meg azután  mivel”jogállambqan élünk”, és az internetes vásárlás megszokottá vált. OK: hülye vagyok, DE!!! Élve a törvény által biztositott jogommal, a kért módon ,és biztositék képpen ajánlott küldeményben felaedom,akkor magyarázná el valaki hogy fenti okokból valóban ekkora idióta vagyok, vagy a hatóságok néznek annak, mivel nem lépnek fel nyilvánvalóvá vált csalás ellen a beérkező jelzések alapján? Vajjon mit kellene tennem itt a kárpát gödörben hogy valaki teljesitse az ezirányú kötelességét? Ha kikapom a postás kezéből az árút és nem fizetek, azonnal ott lesz a rendőrsegg. De mi a különbség-erkölcsileg. Szóval arra lennék kiváncsi hogy kezemben a feladó-vevénnyel mi a túrót tehetek? És ez már nem a pénzről hanem a jogállamról szól! Létezik egy cim, amire az árút visszaküldtem, papirom van róla-hogy hülye vagyok!-Ki tud valami konkrét jogi lehetősegget” ajánlani

  Kösz F,S.

 4. Jakabka szerint:

  Pár jó tanács.Ne vásárolj, ha:

  1.Semmilyen menü, facebook stb. gomb nem működik.

  2.Semmilyen információ,elérhetőség,vállalkozás adat nincs feltüntetve.

  3.A domain név is árulkodó alloversuccess.com lehet Le kell ellenőrizni:http://whois.domaintools.com/

  4.Olcsó húsnak híg a leve.

  Domain Name: alloversuccess.comRegistrar URL: http://www.aftermarket.pl

  Látható hogy lengyel.

  Az alábbi linken lehet jogorvoslatért fordulni.

  http://magyarefk.hu/hu/miben-segithetunk/a-panaszom-hataron-atnyulo-jellegu-azaz-kulfoldi-vallalkozassal-kapcsolatos/a-panasszal-erintett-vallalkozas-az-eu-valamely-tagallamaban-igen/a-segitsegnyujtasunk-tovabbi-feltetele-igen

  Üdv.

 5. Mirk Katalin szerint:

  Nekem három hónap alatt sikerült visszakapnom a pénzt,de 3oooFt-al kevesebbet mint amennyit én fizettem.És ha hozzáadjuk a visszaküldéssel járó költségeket ami 5oooFt,akkor már 8oooFt-nál tartok amiért nem kaptam semmit.Ez valóban egy gerinctelen cég.Ügyvédi felszólításra adták csak vissza a pénzt.A Fogyasztóvédelemhez is mentek már levelek,nem tudom miért működhetnek még mindig.

 6. Dr. Hahn Gyuláné szerint:

  A készüléket nem tudom használni, zajos, hamar lemerül, stb.  A hirdetés elhallgat fontos információkat,  Pl. olyanokat amely a  vásárlásra vonatkozó döntést befolyásolja,  ilyen az  hogy Lengyelországba kell  visszaküldeni  ha az netán  szükségessé válna. Ehelyett azt írják, hogy
  Az egyetlen ilyen garancia
  Ha nem áll helyre a hangfelfogó képességed a készüléket egy teljes hónapon át használva – akkor a küldemény átvételétől számított 60 napon belül küldd vissza a csomagolást a készülékkel együtt és a cég megtéríti a teljes ráfordított összeget csendben és kérdés nélkül.          Miért nincs itt hogy hová küldjem, kérdjem tisztelettel
  2017.01.26 Dr. Hahn Gyuláné

 7. kecskebéka szerint:

  én kíváncsiságból rákattintottam a megrendelés gombra ,ami a reklámszöveg végén volt,mielőtt bármi adatot kárt volna. Nem tültöttem ki semmit,nem adtam meg semmit,mivel úgy döntöttem nem rendelek.És mi történt ! a meg nem adott email címemre jött több levél a megrendelésről,amit le sem adtam. Majd a meg nem adott telefonszámomra sms,hogy érkezik a csomag,és a meg nem adott címemre ki is küldték.Na persze nem vettem át,csak elgondolkodtam,hogy honnan tudják mindezeket,és hát ennyi erővel már a bankkártya adataim is a kezükben vannak!!

  Ki tudja mit lehet ilyenkor tenni,hova lehet fordulni,feljelenteni?? Nagyon gyorsan le kell ezeket a csalókat állítani!

 8. Etelka szerint:

  Sajnos előbb rendeltem meg és csak utána olvastam az átverésekről.

  Mi van, ha nem veszem át?

  Már pedig úgy lesz!!!

  • Hazard szerint:

   Kedves Etelka!

    

   Amennyiben utánvéttel rendelte meg, jogában áll nem átvenni a megrendelt terméket. Mivel interneten történt a vásárlás, szintén megilleti Önt az elállás joga, amit előszeretettel kifelejtenek a webáruházak. Legalább is a nem éppen korrektül működők.

   Mivel több panasz is olvasható erről a termékről, nem ajánlott a megrendelése.

    

   Üdvözlettel: Admin

 9. Honfitársaim,

  ne higgyetek a reklámnak, ez az egész átverés arról szól, hogy lehet teljesítés nélkül, becstelen módon pénzhez jutni.

  Ez egy szemét, hazug, csaló cég. Engem 30.005 forinttal károsítottak meg. Állításomat számlákkal tudom, levelekkel tudom bizonyítani. Panaszommal a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulok.

 10. I.Drahos szerint:

  4 hónapos huza-vona után, csökkentett árát visszakaptam, miután többször meg fenyegettem a Fogyasztóvédelemmel. Örülök, hogy az árának nagyobbik felét visszaküldték. Nem szabad feladni a harcot. Csak azt nem értem, miért nem lépnek fel hatóságilag ezekkel a csalókkal szemben. Meg lehetne tiltani az árú továbbítását minden fuvarozó/futár szolgálatnak. Ez a leg- nagyobb csalás, amit a reklámban hirdetnek. Sok gyengén halló ember örömmel “ráharap” ezen az áron. Akkor döbben rá, hogy mennyire becsapták, amikor el kezdi használni. Olyan óriási alap és környezeti zajok vannak a készülékben, hogy nélküle jobban hall az illető. KAMU TERMÉK!

 11. Egon szerint:

  Egyetértek  Istvánnal!

   

 12. István szerint:

  Nem tudom elhinni, hogyan lehet megbízni egy olyan készülékben ami “orvosi segédeszköz”nek minősül ?? Tudom ha az ember bemegy egy Hallás segítő központba ( Nem írok neveket, mert sok van) Ott saját hallása romlására készítik el a készüléket, amelyik a fülébe tökéletesen passzol. TUDOM, MERT NEKEM IS VAN hallókészülékem már közel 20 éve !! Már a második,mert az első elveszett (nagyon picike) Igen !! Ott is drága !! DE vannak olcsóbb fajta is ! Mert a drágábbon az orvosnak is nagyobb a haszna ! Tehát : TESSÉK ELMENNI EGY OLYAN ÜZLETBE (RENDELŐBE) AHOL ORVOS MEGVIZSGÁL !! (általában a vizsgálati díjat elengedik) Műszerekkel megvizsgálnak, párnap (hét) elkészül és ott a hallásodhoz még finomítanak ! GARANCIA AKÁR TÖBB ÉV  A hallás romláskor utánna lehet állítani.

 13. Erdősi Lajos szerint:

  Háááát, sajna, én is belefutottam ebbe a malőrbe. Senkit nem hibáztatok, csupán magamat….tudhatnám, hogy a több százezer forintot kóstáló hallókészüléket nem válthatja ki egy ilyen vacak! Meg aztán hallottam is innen-onnan a neten garázdálkodó, bóvli kategóriájú termékeit kínáló szélhámos “vállalkozásokról” Mégis….megetettek!

  A legundorítóbb az egészben, hogy ezek a szépgyerekek -kihasználva a fogyatékkal élők /halláskárosult/ emberek hiszékenységét, kiszolgáltatottságát, na meg azt, hogy ezek közül kevesen engedhetik meg maguknak a méregdrága hallókészülék megvásárlását- szemrebbenés nélkül becsapják akár még az anyjukat is!

  Na, és hol van a jogorvoslat lehetősége?! Arról már nem is merek szólni, miszerint egy érvényben lévő 45/2014.(II.26) sz. Kormányrendelet szerint az interneten vásárolt árúknál a vevő a szállítást követő 14 napon belül elállhat a vásárlástól, a terméket minden indoklás nélkül visszaküldheti és kötelesek a vételárat visszaadni, mégpedig azon módon, ahogyan a kifizetés történt! Ez érthető is, hiszen az árú megfelelőségéről csak a kicsomagolás és kipróbálás után tudunk megbizonyosodni, mindaddig ez zsákbamacska! De ki kell fizetni, enélkül a szállító nem adja át az árút! Na és…..bejelentem elállási szándékomat és a terméket visszaküldöm. De hová?! Átpasszolnak egy számunkra érdektelen és ismeretlen külföldi postacímre, ahová legtöbben – megunva a procedúrát és az esetleges visszaküldés magas költségét- inkább hagyják veszni a pénzüket….a termék pedig-miután használatra alkalmatlan- mehet a szemétbe!

  Hát, kérem ma itt tartunk!!!

 14. József szerint:

  Visszaküldtem a terméket, pénzt nem utalják vissza! Csaló simlis társulat!
  [email protected]

 15. Xavi szerint:

  Apró csoda történt,el utalták a pénzem egy részét amivel kurvára nem vagyok elégedett. Most várok egy kis időt hátha csak pénz szűkében voltak ezért nem jött egy összegben a pénzem,aztán beindul a lejárató kampány.

 16. Xawi szerint:

  Lassan 2 hónapja vissza küldtem a halló készülékeket a megadott Lengyel címre párhete érdeklődtem hiányosnak
  Találták a számlaszámomat alapból gyanús,mindenképpen .Postán elküldtem amit hiányoltak most várok és reménykedek,amennyiben nem kapom vissza a pénzem én is átmegyek gusztustalanba velük szemben.Szép napot mindenkinek.

 17. J JÁnos szerint:

  szerencsére itt elolvasva a történeteket, nem rendelek, pedig már szinte elhittem
  de jó, hogy idejében kutakodtam, már tudom, sok a csaló, kevés a becsületes kereskedő, vagy talán olyan még nincs is

 18. Ferenc szerint:

  És is ráfáztam!Olyan szépen meggyőznek,mennyire jó! Leírtam a tapasztalatom meg is jelent,olvastam ,láttam a saját szememmel,de 1 perc múlva letörölték,csak a pozitívumokat hagyják meg ,így tudnak eladni.A becsapás a lényeg azért kell olyan messzire küldeni ,mert azt tudják sokan erre már nem áldoznak.Magyar-lengyel összefogva osztoznak a bevételen.Elég csak a dobozt elküldeni,de a végén meg teljesen mást kérnek.Az egész készüléket meg dokumentációt a használatról!A kész átverés magas iskolája ez!

 19. Rácz Józsefné szerint:

  Nem ér semmit az egész . Egy darabért kidobtam 34500 Ft-ot.Telefonon nem elérhetők .Visszaküldés sikertelen .

 20. József szerint:

  Árú visszaküldve, próba után, pénzt nem küldenek, hitegetnek.
  Úgy csalás ahogy van!

 21. Xawi szerint:

  Én is vásároltam 2db Hear Clear Pro2 készüléket ami nekem nem volt meg felelő.
  Feladtam a postán a megadott címre augusztus 06-án , bízva,hogy vissza kapom a pénzemet,azóta sincs válasz .
  A feladás további 3150 ft -om bánja.

  • Szabó Zsuzsanna szerint:

   A párom 49.500.-Ft-t fizetett 2 db készülékért, mindkettőt visszaküldtük, de csak 23.424.-Ft-t utaltak vissza. később telefonon közölték, hogy csak egy készülék árát  fizetik vissza reklamáció esetén. Most ott tartunk, hogy kérjük, a már kifizetett és visszaküldött második készülék postázását, vagy visszatérítését. Viszont a számlán megadott e-mail cím nem létezik!

 22. Turcsányi Lászlóné szerint:

  Fel vagyok háborodva !
  Megrendeltem a 17500 Ft-os készüléket, ezzel szemben értesítenek
  email-ben, hogy 26250 Ft-ért kézbesíti a posta a holnapi napon. /9.hó 30-án /
  NEM FOGOM ÁTVENNI !
  Szégyeljék magukat !

 23. Molnár Vilmos szerint:

  08-27 Levelem a lemondásról
  Amennyiben nincs megelégedve a termékünkkel, készen állunk a ráfordított pénzt
  visszafizetni.
  A garanciaigény teljesítéséhez Önnek annyit kell tennie, hogy az alább
  megadott postázási címre a termék kézbesítéstől számított 60 napon belül
  elküldi:
  – a megrendeléskor megadott adatait (nevet, szállítási címet, e-mail címet, telefonszámot)
  – a termék használata kezdetének és végének dátumát
  – a kijelentést, hogy a visszafizetési garancia alapján ön kéri vissza a pénzt.
  – a  készülék használatának egyszerű leírását (hogyan használták a  készüléket)
  – a készülék használatának eredményének leírását
  – a termék üres vagy teli dobozát/tégelyét, és az eszközt (az összes megrendelt doboz visszaküldése
  szükséges)
  – mellékletek listáját (milyen termék és hány darab került visszaküldésre)
  – a bankszámla-számot, amelyre vissza szeretné utaltatni a pénzt (kérjük,
  adjon meg IBAN- formátumú bankszámlaszámot és SWIFT vagy BIC kódot a nemzetközi utaláshoz – az adatokat a bankban
  is
  megszerezheti )
  – mindezt olvasható saját kezű aláírással
  Ezeket az adatokat az alábbi címre kell elküldeni:
  Visszavételi Logisztikai Központ
  Reverse Logistics LLC. 
  ul. Chłodna 64
  00-872 Warszawa
  POLAND

  • Molnár Vilmos szerint:

   A postán kb. 10000 Ft.-ra tippelték a csomag feladási árát.
   Tanácsolták az ajánlott levél feladási formát, az feleannyiba, 5000 Ft.-ba kerülne.
   Én azt is sokallottam, feladtam sima levélként. Ez 1240 Forintomba került,
   de semmi, írásos nyoma a visszaküldésnek nincs!
   Várom a válaszukat! A visszaküldésről szóló kérdésemre korrektül válaszoltak!

  • Molnár Vilmos szerint:

   Sima levélként feladva, aminek semmi nyoma nem marad, 1240 Forintba került.
   Csomagként, 10000 Ft.-ért továbbította volna a posta!

   • Molnár Vilmos szerint:

    Megérkezett a címemre 14899Ft. Hogy, miért annyi, azt nem tudom, mert egy sort sem mellékeltek.
    Lehet, hogy még várható!
    Mindenesetre, én ennek is nagyon örülök, mert azt hittem, hogy ezt a pénzt kidobtam az ablakon!

 24. Erika Szeged szerint:

  Ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-67-77-252 (ezen hívtak, mikor a rendelést pontosítottuk), azóta folyamatosan foglalt volt, ill. a számom küldése után nem vették fel, most meg: “a hívott számon előfizető nem kapcsolható”-ra váltott. 🙁
  A másik szám (06-1-999-59-45) netes kutakodás eredménye, ezen is beszéltem már velük egyszer, nagyon udvariasan közölték, hogy írjam le mailban a problémámat. Ma próbáltam hívni őket, automata kapcsolt be jelezve, hogy 8-20-ig van ügyfélszolgálat (8,08-kor hívtam), próbáljam más időpontban hívni őket.
  Lehet valami számfelismerőjük, és az ismert reklamálókat eleve “parkolópályára” teszi?
  Ha valakinek sikerül visszakérni tőlük a pénzt kérem írjon. Ha Nekem sikerül én is közzé teszem, mert ha ez mégsem kamu, és korrekten visszaküldik a pénzt, akkor nem érdemlik meg, hogy rontsuk az üzletüket.

  • Erika Szeged szerint:

   Ígértem, hogy írok , ha van fejlemény. Képzeljétek! VISSZAUTALTÁK A PÉNZ EGY RÉSZÉT!!! 31 eFt helyett 28-at, de így kevesebb a bukta. Gondolom levonták a saját eredeti postaköltségüket, illetve az a cca 5 eFt, – amibe a csomag kiküldése, ill. egy levél került – a tanulópénz.
   Összefoglalva: NE VEGYÉTEK meg a készüléket, mert használhatatlan kategória, DE viszonylag korrektek voltak, ha van türelmed végigszórakozni az értelmetlen, minden felesleges részletre kiterjedő reklamációt és külföldre is hajlandó vagy kiküldeni a csomagot. Szóval reklamáljatok nyugodtan! 🙂

 25. Erika Szeged szerint:

  Az ügyfélszolgálat még él, a visszaküldés lehetősége – elvileg – adott. Csak azt nem értem, hogy egy Budapestről postázott árut miért Lengyelországba, Varsóba kellene visszaküldeni, magyar nyelvű kísérőlevéllel, melyben részletesen kérik leírni, hogy miért nem felel meg a készülék.Vagy Varsóban mindenki tud magyarul???

 26. Benács Gézáné szerint:

  Hogy lehet visszaküldeni? Nagy kérdés ,mert feladó egy futár szolgálatot teljesitő cég. Kértem e.mailban a a cimet ott meg egy külföldi cimet adtak meg. Ez egy nagy csavar becsapás

 27. Molnár Vilmos szerint:

  Az akkumulátor nagyon kis kapacitású, vagy már öreg! Nagyon nagy az önkisülése.
  Feltöltöm, és rövid időn belül, anélkül, hogy bekapcsolnám, lemerül. Egy filmet nem lehet végignézni!
  Nagyon nagy alapzaja van! Folyamatosan zajos!
  Nálam nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket!
  Hova lehet visszaküldeni?

  • Hazard szerint:

   Tisztelt Uram!

   Próbálja meg felvenni a kapcsolatot az eladóval. Amennyiben a terméket a fenti cikkben lévő “üzletből” vette, inkább dobja kukába. Nem hinném, hogy az ilyen csalók készségesen visszafizetnék a vételárat.

   Üdvözlettel: Kamu/Átverős oldalak

 28. Dömötör László szerint:

  Kinai oldalakon ugyanezt 5-10 dodoért hirdetik!!!!!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..