Fullcomputer

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-07-03)

Számítógépekkel és alkatrészekkel kereskedő oldal. Van webshopjuk is, látszólag minden rendben van, de…

Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Az ember nem is gondolná, hogy a külsőre igényesnek kinéző üzlet nem teljesíti azt, amit a Facebookos oldalán végzett. Az egész 2-3 hónapra vezethető vissza. Kisorsolt laptopokat, számítógépeket, melyeket a nyertesek azóta sem kaptak meg.

Capture_1345

A cikk a hirdetés után folytatódik

Úgy látszik hiba van a Mátrixban. Vagy mégsem? A Fullcomputer írásba adta, hogy minden korrekt volt. Úgy látszik csak a nyertesek hülyék, hogy nem vették át a nyereményüket.

Capture_1344

Már az is furcsa volt, hogy a webshopban mindenből 10 darab van. De ezt is kimagyarázták:

Capture_1347

Ha ez sem lenne elég, akkor még egy apróság: a webshop az eshop-gyorsan.hu segítségével készült. A kamu és illegális webshopok ezzel a módszerrel készítik webshopjaikat. Gondolom, mert ingyen van, csak a domain nevet kell megvenni. Az meg egy évre is elenyésző összeg.
A Facebookos oldalon egyébként május 16-án volt utoljára poszt. Elég furcsa, hogy eltűnik a tulaj a nyereményekkel, mint szürke szamár a ködben. Ha vannak még becsapottak, akik nem kapták meg nyereményüket, vagy rendeltek, fizettek és úgy sem kapták meg a terméket, jelentkezzenek elérhetőségeinken.

Ha esetleg olvassa a tulajdonos, kérem magyarázza meg tettét, mert átverte, becsapta az embereket, kihasználta a jóhiszeműségüket. Ami a szerencséje, hogy ezért nem lehet hatósági bejelentést tenni.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..