Roland Bögothy

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-06-27)
Megnyitáshoz kattints a képre.
Megnyitáshoz kattints a képre.

Nem tudni miért tette amit tett, de úgy látszik, szívesebben lesz hülye, de híres, mint csendben egy hétköznapi emberke. Történt ugyanis, hogy (eddig ismeretlen okból) rászakadt az OTP és nem tud mit kezdeni a temérdek fóliába csomagolt 20000 forintos bankjeggyel. Ezért elhatározta, hogy szétosztja könnyen jött vagyonát. A posztja nem mai, pontosabban februári, de a mai napig vannak reménykedő megosztói. Éppen ezért került be cikkünkbe.

Capture_1313

A megosztók száma tükrözi az emberi kapzsiság sosem múló jelenlétét. Egy korábbi cikkünkben is olvashatsz hasonló agymenéses pénzosztogatóról. Tényleg ekkora az emberi butaság? Megosztom a képet és jön a postás a temérdek pénzzel… 

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..