Petra Vegh

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-06-05)

A profil megtekintéséhez kattints a képre.

A profil megtekintéséhez kattints a képre.

Valami történhetett ezzel a lánnyal egy hónappal ezelőtt, mert úgy döntött, elkezd hülyeséget terjeszteni. Kezdte először is egy pénzzel teli asztallal.

Capture_1257

A cikk a hirdetés után folytatódik

Aki egy kicsit is épelméjű, rájöhetett volna hogy ez nem igaz. Annyi az igazság benne, hogy a postás tényleg jön másnap. De az inkább szórólapot, vagy rosszabb esetben számlákat postáz. Annak a majd 15000 megosztónak felhívást tennék közzé, hogy 5 percig ne vegyenek levegőt és nyernek 1 millió forintot. Tuti meg is halnának mind.

Miután elég sok lájkot és követőt hozott a pénzes poszt, kitalálta, hogy a másik szokásos baromságot veti be, még pedig az ájfón sorsolást.

Capture_1256

A lényeg: 5 nap múlva egy kamu sorsoláson megnyeri valaki a nemlétező ájfónt.  A hölgyeménynek áprilisban volt a születésnapja. Lehet, hogy a tortában volt valami tudatmódosító szer? Meg kellene mondani neki, hogy a kábszi rossz. Értem?

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..