Hasznos

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-05-10)

Hasznos. Mondja magáról ez az oldal, mely aligha hiánypótló. Hiszen a kamu híreken és az alaptalan pánikkeltésen kívül nemigen tartalmaz értelmes dolgokat.

Örök téma, a rák. Minden héten feltalál valaki egy ellenszert, amivel legyőzhető a rák. Akkor miért halnak meg még emberek ebben a betegségben? Egyszerű a válasz: mert hoax.
A Hasznos nevű oldal egyik legújabb cikke a legyőzhető rákról szól. A cikket ugyan nem olvastam el, mert valószínű, hogy a maradék hajam is kihullana. Nem a kemótól, hanem a hülyeségtől.

Oldal megjelenítéséhez kattint a képre.
Oldal megjelenítéséhez kattint a képre.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Igényes lehet, ezzel a se kép, se háttérkép fejléccel…

Szóval a rák…

Capture_1187
Ő lenne a poszt
Ő pedig a cikk
Ő pedig a cikk

De mi is a forrás a cikk végén? “filnatropikum”… Ilyen szót nem ismerek. Olyat igen, hogy filantropikum. Egyébként ez nem kattintható. Kattintható viszont a tudnodkell.info, mely kategóriáját tekintve egyenlő a kamu cikkek gyűjteményével. A filantropikum.com oldalra tévedve (már ha a forrás erre hivatkozik) szintén egy olyan oldalra jutunk, ahol hasra kell esni már a cikkek beharangozójától.

Capture_1186

A névjegy szerint hasznos hírek és cikkek szerepelnek. Nem tudom, de szerintem ha más oldal nem lenne az interneten, akkor sem olvasnék egy betűt sem az oldalukról. A hasznos.net hivatkozás pedig egy nem létező oldalra mutat.

Összességében egy kamu, hoax, lájkvadász, átverős cikkekkel teli, kivitelezésre trehány, tartalomra moslék oldalt kapunk, ha oda kattintunk. Szerintünk kerülendő az oldal megtekintése. Kivéve persze, ha hülyének akarsz mutatkozni ismerőseid előtt.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

fake

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..