Nyereményjáték Centrum

(Utoljára frissítve: 2016-03-24)

2016-03-24: Facebook törölte

Capture_872
Hivatkozáshoz kattints a képre.

Vegyesbolt szerű a kínálat. Csak itt nem venni lehet, hanem nyerni. Egy összesített kép a nyereményekről:

Capture_874

Megfigyeltétek azt, hogy mostanában az ilyen oldalakon elterjedt szó a “szponzoraink”, “támogatóink”,  “partnereink”“adományozóink”? És azt megfigyeltétek, hogy soha sincs feltüntetve az oldalakon hogy kik ők? De még csak egy légypiszok se. Miért szégyellnek ilyen értékes felajánlásokat, mint kutyaház, Mars csoki, Adidas papucs? Vagy más oldalakon ájfón, lapostévé, Xbox és társai. Ugyanez van ezzel az oldallal is.

Capture_873

Az oldalnak volt 2 háziasszonya is, de ők jelenleg kényszerpihenőjüket töltik, mert kamu profilok. Az egyik, a Nyereményjáték Centrum Szilvi. Őt már nem várjuk vissza, mert törölve lett. A másik “hölgy”, Nyereménycentrum Natasa jelenleg felfüggesztést kapott.

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

2 hozzászólás a(z) “Nyereményjáték Centrum” bejegyzéshez

 1. Nyereményjáték Centrum szerint:

  Ez az oldal (Nyereményjáték Centrum) kísérletképpen jött létre, amely kísérlet kb. 1-2 hétig tartott volna.
  Pontosan ezt a jelenséget akartuk tesztelni, amiről itt írtok, de ez ezek után nyilván nem valósul meg.
  Ami viszont tök SZÁNALMAS, hogy ti, ennek az oldalnak a tulajai létrehoztatok egy kamu profilt “Natasha” néven. Komolyan ennyire ráértek? Tudniillik egyetlen profilunk volt, a Szilvi nevű. Most meg hazudtok és előadjátok, hogy 2 profilunk volt??? Úgy, hogy az egyiket ti csináltátok?
  Elhiszem, hogy harcoltok a kamu oldalak ellen, de mik vagytok ti, munkanélküliek, hogy ennyire ráértek?
  Komolyan, gázabbak vagytok, mint a kamu oldalak üzemeltetői.
  Nyilván azt hittétek, hogy valami nagyot ártottatok egy gonosz oldalnak. Sajnos, lyukra futottatok, erre kár volt pazarolni az energiát.
  Egy jó tanácsot hadd adjak nektek:
  Amíg folyamatosan azt nézitek, hogy kinek lehet ártani, kit lehet feljelenteni, addig nem fogtok egyről a kettőre jutni az életben. A folyamatos gyűlölködéstől rákot lehet kapni.
  A tevékenykedéseteket én speciel károsnak tartom, mert a vége az lesz, hogy az emberek már a tisztességes nyereményjátékot hirdető oldalaknak sem fognak hinni, sőt, borítékolom, hogy azok lesznek az elsők, akiknek nem hisznek majd.
  Gyanítom, hogy ez a célotok, a tisztességes vállalkozók tönkretétele.
  Szégyelljétek magatokat!
  Ha valaki buta, az is marad. Hiába öltök ennyi energiát a felvilágosításukba.
  A jellemetekkel nagyon sok probléma van. Nézzetek mélyen magatokba, esetleg keressetek fel pszichológust, aki feltárja, miért van bennetek ez az árulkodási, jelentgetési kényszer, ami a világtörténelem során nagyon csúnya problémákat okozott, nem kéne ezt az attitűdöt terjeszteni, normálisnak tekinteni, mert nem az.
  0  0
  • Hazard szerint:

   Egy dologra reagálnék csak, a többit a fantáziádra bízom.
   “A tevékenykedéseteket én speciel károsnak tartom, mert a vége az lesz, hogy az emberek már a tisztességes nyereményjátékot hirdető oldalaknak sem fognak hinni, sőt, borítékolom, hogy azok lesznek az elsők, akiknek nem hisznek majd.
   Gyanítom, hogy ez a célotok, a tisztességes vállalkozók tönkretétele.”

   Ha a kamu sorsolásos oldalak nem lennének, mi se lennénk. Akkor viszont csak hiteles, valós oldalakkal lenne tele a Facebook. Viszont a sok kamu oldal árt inkább a becsületes vállalkozásoknak. Erről csak a kamu oldalak készítői tehetnek. Mi felnyitjuk az emberek szemét, próbáljuk megmagyarázni nekik, kik és miért csalnak. Az, hogy bizalmatlanok lesznek, a valóban kamu oldalaknak köszönhető. Ezért viszont ne minket hibáztass.
   0   0

hozzászólás