Igazi nCore regisztráció!

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)
TTT Design - az elegáns arculat itt születik

(Utoljára frissítve: 2016-10-09)

7,993 összes megtekintés, 36 mai megtekintés

2016-03-23: A csoport és az admin személye nem elérhető

A mindössze másfél órát megélt csoport bevégeztetett. De ettől függetlenül a cikk megmarad. Jó ha tudjátok a benne leírtakat…

 

Aki ismeri, vagy kicsit is hallott az nCore torrent oldalról, az jól tudja, hogy soha nem volt és nem lesz nyílt regisztráció. Ennek ellenére gomba mód jönnek létre különböző oldalak, mint ez is.

Capture_851
Hivatkozás a képre kattintva érhető el.

Capture_852

A csoportot egy Zsóka Kálmán nevű kamu regisztrált profil hozta létre. Mind a csoportot, mind Kálmánt (vagy Zsókát?) jelentsétek!

Az ncore.pro oldal egy kamu regisztrációs oldalra visz. Kinézetre hasonló a valódi nCore oldalhoz. Mivel ez egy regisztráció, valószínűleg csak az email cím kell nekik. A regisztrációkor a csali email címünket adtam meg, de azóta sem érkezett rá semmilyen értesítés – a szerk. Miután ez megtörtént a nCore főoldalára jutunk. Mármint az arra hasonlító oldalra. de még nem vagy tagja a dolognak. Egy emelt díjas sms-t kell küldeni.

Capture_850

Az oldalon kommentelők közül törlik azonnal azokat, akik valamilyen kifogással élnek. Például, hogy 2×1600 forintos sms-be került. De vannak olyanok is, akik boldogok, mert nekik sikerült és csak 46 forintba került nekik. Nem tudom az sms regisztráció mennyibe kerül, de a PayPal-lal történő fizetés esetén 600 forintba kerül a regisztrálás.

Capture_855

Ne próbáljátok ki, mert átverés, lehúzás, adathalászat! Inkább kérjétek meg ismerőseiteket, hogy az egyetlen lehetőséggel élve, küldjenek meghívót. Minden más kamu, átverés!

Scan the QR Code

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

7 hozzászólás a(z) “Igazi nCore regisztráció!” bejegyzéshez

 1. Ilyennek csak a verebek dőlnek be !! 😀

  Simán kiszűröm rutinból az ilyen kamu cuccokat. Már azzal kzdve , hogy  “” emelt díjas sms “”.. És már itt le is bukott hogy kamu az egész , mivel csak pénz lehúzás !!
  0  0
 2. Jó tanács!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Senki ne regisztráljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Behúzás az egész én buktam 7000-t,kérlek bennetek fogjunk össze aki velem tart írjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  0  0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra