Majoros Vivien R.I.P

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-03-11)

Sajnálom és elnézést kérek mindenkitől, hogy a nemrég kegyetlen gyilkosság áldozatává vált Vivient is és a róla készült oldalt be kell mutatnom.

Capture_698
Link a képre kattintva érhető el.

Ilyen se volt még mostanában. Pár perc különbséggel hárman is jeleztétek ezt az oldalt. Nekem is az az álláspontom, hogy pofátlanság ilyen szomorú eseményből hasznot húzni.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Állj meg és nézd meg a következő képet és találd ki mi a bibi.

Capture_696_2

Feltűnt másnak is, az a szöveg, hogy  “… oldalt is lájkoljátok”? És az feltűnt valakinek, hogy alig pár perccel később az Orchideák nevű oldalon, melyet oldaltolvaj barátunk üzemeltet, megjelent a megosztás.

Capture_697

Rögtön frissíteném is a cikket, mert Erik barátunk a lopott oldalára is kitette a képet.

Capture_699

Az ne tévesszem meg senkit, hogy az egyiknél 1 órája, másiknál 2 órája került ki a poszt. A kettő között 7 perc a különbség. Aki nem hiszi, járjon utána.

Az már biztos, hogy elég vastag bőr van Erik pofáján, hogy egy szomorú eseményből hasznot akar húzni. Ha lenne benne kis gerinc, tükör elé állna és leköpné.

Sajnálom Vivien, hogy nem nyugodhatsz békében, míg ilyen szar alakok visszaélnek neveddel és szomorú végű történeteddel.

Update: Az oldalt időközben eltávolították.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Majoros Vivien R.I.P” bejegyzéshez

  1. anita szerint:

    Sajnos,hogy a mai világban nincs meg az emberek iránti tisztelet,rettentö rossz érzés látni ,és sajnos lassan mindennapos ,hogy fiatal lányok veszitik el az életüket,még sok minden várhatott volna rá,de neki eddig tartott az útja 🙁 nem ö az egyelten akinek a fényképével vissza élnek ,csak hogy az oldalukat népszerüsitsék,ez a maivilág ami már nem az érzelmekröl szol hanem a népszerüségröl. Tiszta szivböl kivánok a családnak eröt ,hogy feltudják lelkileg dolgozni ,bár ezt nem igazán lehet, és öszinte részvétem ,és remélem mélto büntetést kap az elkövetö

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..