Jolly és Suzy rajongói tábora

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-03-22)
Capture_670
Link a képre kattintva érhető el.

Hogy miért került fel ez az oldal csoport a Kamu/Átverős oldalakra? Nem azért mert sorsolt, vagy átvert embereket. Erik barátunk lecsapott rá és meg is szerezte. A tulajdonos jelentkezett nálunk és beszélgetni kezdett a bűnözővel. (lásd következő cikkünket). A kamu profiljával tette, aminek a neve Erko Jun. Adjátok tovább: ne dőljetek be semmilyen ajánlatnak, semmilyen szívszorító mesének. Amit Erik művel, az már régen kimerített jó pár paragrafust a Btk-ban. Remélem idővel elnyeri méltó büntetését.

Capture_669
Több admin is volt az oldalon, de most csak Erik a tolvaj neve virít.

A következő cikkben kicsit Erikkel és ténykedésével foglalkozunk. Amit abban leírtam, csak a jéghegy csúcsa.

 

Update 2016-03-22:

A cikk a hirdetés után folytatódik

Zárt csoport lévén nem látszódnak a csoportbéli tevékenységek. De szerencsére van valaki, aki bent van és információkat, képernyőmentéseket szolgáltat.
Nemrég kaptunk pár képet, miszerint az oldaltolvaj Erik már nyíltan, a saját nevével fémjelzett posztokat tesz közzé. Azaz a saját szemeteit tolja a képünkbe. Illetve azok képébe, akik ennek örülnek, lájkolják. Remélhetőleg a pénzszerzés eme módja nem fogja barátunkat a közeljövőben gazdaggá tenni. A posztok álcázottak, mert a tophirek.com cikkeire kattintva egy erőszakos reklám fogad, amely egy fogyókúrázó nőről szól. A másik ilyen cikknek álcázott szemét a bulvarinfo.com, ami először eléggé pornó tartalmú fejléccel indít és csak lejjebb görgetve jelenik meg az igazi cikk. Már ha ezeket cikknek lehet nevezni. A két webcímet szándékosan nem tettem kattinthatóvá. Pár kép inkább a csoportról és tevékenységéről:

Capture_828

Capture_827

Az adminisztrátor szerepét egy másik Wittmann is betölti. Ez a személy is oldallopásokkal foglalkozik. Úgy látszik családi hagyomány.

Capture_826

Az oldal nevéhez immáron semmi köze sincs a csoportnak. Mindössze olyan híreket posztolnak benne, ami megüti a ratyi és a überszar szintet. Anyagi előny egyedül a cikkekra kattintással érhető el. És hogy nem kamu amit állítok, itt egy nagyobb kép a csoport fejlécével és legfrissebb posztjával:

Capture_829

Aki hallja adja tovább: ha bent vagy a csoportban, lépj ki onnan!

Sajnos a jelentéssel nem sokra mennénk, mert kifogásolható tartalom jelenleg nincs. De azért figyelünk tovább.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..