Erko Jun

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-03-01)
Capture_659
Link a képre kattintva érhető el.

Kamu profil, mivel az eredeti ezen a linken érhető el. A kék pipa a név mellett eléggé meggyőző. A fényképeket is az eredeti oldalról lopta. Az oldalán megtévesztésből kizárólag az angol nyelv megy. Ami a bűne, hogy akár csak ez az emberke, ajánlatokat tesz oldalak megvételére, valamint admin jogot kér, hogy tehetségével fellendítse az oldal forgalmát. Persze nem kérdés az oldal további sorsa… Nemrég kaptuk ezt a párbeszédet egy oldal adminja és Erko között. Ebben az esetben szerencsére nem sikerült az oldalt megszereznie.

Capture_660

Capture_661
Valószínűleg azért van bent, mert itt olyan emberek vannak, akik könnyen befolyásolhatók. (Nyugi, én is csak információszerzés miatt vagyok bent)

Kitudja hány kamu profiljuk van és hány csoportban, oldalon vannak jelen. De van egy csoport, hol biztosan bent van:

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azt még nem sikerült kideríteni, hogy Erko, Jankulár és a valódi tettesek között mennyi az összefüggés. Azaz, kik bújnak meg a kamu profilok mögött. De majd ez is szépen lassan kiderül, mint idáig sok minden.

 

Update:

Időközben ismét kaptunk egy üzenetet, pontosabban a mobiltelefonos képernyőmentést, ahol Erko Jun próbálkozott admin kéréssel. Ezúttal is sikertelenül, szerencsére.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

12787022_793288424110629_903991539_o

Ne dőljetek be csalók nagyvonalú ígérgetéseinek!

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..