Angels Shopping Central

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2017-11-27)

Shopping, jelentése bevásárlás. Ez a dolog több sebből vérzik.

Capture_553
51610 ember kedveli pillanatnyilag. Link a képre kattintva.

Egyrészt a webáruházuk alig tartalmaz valamit, másrészt meg csak sorsolgatnak állandóan. Kicsit se lájkvadász gyanús. A domain név alapján kiderített tulajdonos Facebook oldala tele van olyan megosztásokkal, amelyeken másik oldal termékei, illetve megosztásos játékai láthatók.

Capture_554

A cikk a hirdetés után folytatódik

Sokszor szinte követni se lehet ezeket. Egyik a másikra hivatkozik, keresztbe-kasul mennek a hivatkozások. De szerencsére van aki mindezt átlátja. Köszönjük a beküldést!

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

A vásárlók becsapása Trendi ruhák vásárlása néven fut tovább!

 

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

72 hozzászólás a(z) “Angels Shopping Central” bejegyzéshez

 1. Gál Zoltán szerint:

  Hát látjátok, mi meg becsületesen csináljuk, de az ilyenek miatt az embereknek már nincs bizalmuk, ezért nem megy a mi vállalkozásunk!

 2. Gombás Attila szerint:

  [email protected] [email protected] a(z) eshop-gyorsan.hu domainen keresztül
  2018. máj. 21. 20:12
  címzett: én

  Megrendelés sorszáma: 200912536

  Kedves Vásárlónk!

  Megrendelése beérkezett, köszönjük!

  Fizetési adatok:

  10701135-68878825-50000005 CIB Bank Kiss Attila Roland

  Azóta sem kaptam meg sem az árut sem a pénzt 38970Ft

  • Hazard szerint:

   Kedves Attila!

   Nem első panasz érkezik miattuk. De egy kis ráhatással visszakérhető a pénz. Fogyasztóvédelemmel és/vagy GVH-val történő fenyegetés eredményesnek szokott bizonyulni.
   Üdvözlettel: Admin

 3. Gyánó Andrea szerint:

  Sziasztok!
  Én 44000 Ft-ért rendeltem, 2018. októberében. Azóta sem jött áru. emailre nem válaszolnak, a megadott telefonszám már a számok mennyisége alapján is kamu. Szeretnék én is feljelentést tenni.

 4. Rákóczi Éva szerint:

  Szeretnék én is hozzászólni,én is károsultja vagyok ennek a szemét bandának. 1 pár cipőt rendeltem 6990 ft. értékben.Hiába írom az e-mail -okat semmi válasz, se cipő ,nem kellene összefogva valamit tenni Hiszen mindannyian elutaltuk a pénzt és szerintem igazolni is tudja mindenki hiszen van bankszámlaszám amire utaltunk.

 5. Lévai Mónika szerint:

  Sziasztok.én is rendeltem egy kabátot 9 ezer ft volt még juniusba.azota se kabat se penz.

 6. Andi szerint:

  Sajnos Én is károsúltja lettem 🙁

 7. Sziasztok!

  19900 ft-t utaltam nekik, de se áru, se pénz, sőt még a link sem működik, ahonnan a rendelést leadtam!
  Én is feljelentést fogok tenni!!!

 8. Monika szerint:

  Sziasztok!
  En aprilis ota nem kaptam meg a megrendelt termeket,majd azota folyamatosan,minden heten hitegetnek,hogy visszautaljak az arat.Termeszetesen a mai napig nem erkezett meg.

 9. Tóth Mariann szerint:

  Sziasztok! Idén májusban rendeltem az AngelShopping-tól. A termék azóta sem érkezett meg, így elálltam a vásárlástól. Az összeget (közel 20 000 Ft-ról beszélünk) több, mint 30 napja várom, hogy visszautalják de mindhiába. Most írtam nekik, hogy feljelentést teszek, ha 2 napon belül nincs a pénz a számlámon. Meglátjuk mit reagálnak.

 10. Szekeresné szerint:

  Ezek csalók mindenkit átvernek.július óta várom a cipömet és semmi a levelemre sem válaszoltak. lenyúltak 12 ezer forinttal

 11. Pozsgai Ferencné szerint:

  Én egy szandál rendeltem június 1-én, természetesen sem a szandált nem kaptam meg, sem az árát nem térítették vissza. 5 alkalommal váltottunk levelet, de csak az ígérgetés ment. Annyi károsult van ezen az oldalon, nem lehetne polgári peres eljárást indítani?

  • Hazard szerint:

   Kedves Pozsgai Ferencné!

   Károsultak összefogásával lehetne eredményt elérni. Tanácsot, illetve platformot tudunk biztosítani a károsultak összefogására. Viszont feljelentést a károsultaknak kellene megtenni. Vállalva az ezzel járó procedúrát. Sok lúd disznót győz elve alapján nagyobb sikert elehet elérni, mintha nem tennénk semmit az ilyenek ellen

  • Hazard szerint:

   Kedves Pozsgai Ferencné!

   Írtam emailt, kérem nézze meg!

   Üdvözlettel: Admin

 12. Molnár Tiborné szerint:

  Én is rendeltem tőlük ápr. 26-án cipőt. 40 munkanap volt a határidő. Azóta csak ígérgetnek. Ma kértem a visszautazás. Kíváncsi leszek.

 13. Junger Judit szerint:

  Én is rendeltem tőlük egy fürdőruhát 2018.06.21.-én átutaltam a pénzt. 40-50 nap határidőt írta, ami azért eléggé meglepett mivel fürdőruháról van szó, de azóta sem jött semmi. Ne rendeljetek tőlük, sőt a facebookon keresztül sehonnan sem, mert már jártam hasonlóan más céggel is.

 14. Szabolcs szerint:

  Üdv! Történt már feljelentés bárki/bárkik részéről? Történik valahol a károsultak összefogása?

  • Hazard szerint:

   Kedves Szabolcs!

   Mivel összetett dologról van szó és többfelé ágaznak a szálak, ezek felderítése folyik.
   Pillanatnyilag többet nem mondhatok róla. Amint valamilyen fejlemény születik, az oldalon közzé tesszük.

   Üdvözlettel: Admin

 15. Bicsárné Jánosa Nati szerint:

  Én is ebbe a csapdába estem rendeltem tőlük 2018.06.02-án egy cipőt! 13.000Ft értékben! De még nem kaptam meg sajnos!Én is most vettem észre hogy ezek át verik az embert!El szomoritó hogy ilyen emberek vannnak!

  • Hazard szerint:

   Kedves Nati!

   Mielőtt bármit tenne: kapott igazolást a befizetésről?
   Mennyi szállítási időt adtak meg?
   A szállítási idő lejártát mindenképpen várd meg. Másnap keresd fel az eladót és kérdezz rá, hogy hol tart a megrendelt termék. Ha nem felel meg a válasza (úton van, határon vámkezelik, stb), akkor jöhet szóba a jogi lépés megtétele. Ha a lejárt szállítási idő után is mentegetni próbálja magát, akkor valószínű, hogy nem is rendelte meg. A meglévő dokumentumok birtokában (megrendelés, kifizetés, beszélgetések) megteheted a feljelentést a rendőrségen.
   De mielőtt ezt megtennéd, kérlek juttasd el nekünk is a dokumentumokat az [email protected] email címre. Ha több sértett van, összeadódik az összeg és szabálysértés helyett bűncselekmény lesz belőle.

   Üdvözlettel: Admin

 16. Agi szerint:

  Most talaltam rá erre az oldalra.
  Én is rendeltem 1 éve az Angel Shoping-tol, 6000 ft értékben. Atutaltam az összeget, nem szállitották ki. Irtam nekik, hogy elállok a vásárlástol, küldjék a penzt vissza. Már 3 X irtam nekik a visszautalassal kapcsolatban, csak igergetnek, de pénzt nem látok.

 17. Kovácsné Erika szerint:

  Én is belestem ebbe a csapdába sajnos. 🙁

 18. Anett szerint:

  Sziasztok. Sajnos nekem is 10.000 FT látszik semmibe vesződni. A mai nap folyamán találtam erre az oldalra mivel, az angelsshopping centrál honlapján 12.21.-én rendeltem tőlük egy kabátot.Az oldal mára megszünt a keresések alapján.Írtam nekik egy levelet, nyomatékosítottam az emailben, (ami másik cím mint amiről ők leveleznek, mégis egy kis pontban fel van tüntetve egy válasz cím) hogy sem a rendelésem folyamati állapotáról hogy hol tart sem az elutalt összegről visszajelzést nem kaptam.  Pár óra elteltével válaszoltak is hogy továbbítják a kérésemet a feladónak és legyek szíves türelemmel hogy 14-40 munkanap között meg fog érkezni a termékem. Megvan az elutalt összeg névvel folyószámla számmal, az elküldött és fogadott emailek is. Ha már én pórul jártam nagyon szívesen segítek nektek , már ha ennyivel is hozzá járulhatok a sikerhez hogy ne károsítsanak még több embert.

  • Zsigóné Kánya Nikoletta szerint:

   Sajnos engem is átvertek!
   Több mint fél éve várom a csomagom.Folyamatosan levelezgetek velük,ezt küldjek,azt küldjek.Beszélnek a termék forgalmazójával. Legyek türelmes stb…Ma kértek egy elállási nyilatkozatot.Mondván,utána küldik a pénzemet vissza.A nyilatkoztatot elküldtem. Ha nem utalnak,megyek a rendőrségre!

 19. Biró Tamásné szerint:

  Én is rendeltem, elég nagy összegben, se áru se pénz, ezt az oldalt is most találtam meg…. Ez nagy szívás.

  Melléklet

 20. AndiPancsi szerint:

  Sajnos későn néztem utána a weboldalnak és én is be dőltem nekik… előre utaltam 17.000-ot… nekem az e-mailt azonnal vissza is dobta és jelezte a rendszer h nem létező ez az e-mail cím …. ilyen esetben mi a teendő?

 21. Fehér Zoltán szerint:

  FIGYELEM !!!

  Tavaly decemberben rendeltünk ruhákat 37000Ft értékben ettől a cégtől és mai napig nem kaptuk meg sem a pénzt nem utalták vissza !

  Fogyasztóvédelemnél is jártunk ez ügyben és közölték,hogy nagyon sok probléma van velük.

  most indul a Bírósági feljelentés mert reagál semmiire a cég tulajdonos Kis Attila !

  Azért írtam ezt a bejegyzést,hogy ne járjon így más aki netán ettől a csaló cégtől szeretne rendelni,mert már nagyon sokan pórul jártunk,bánjuk,hogy előre utaltuk át a pénzt !

 22. Kiss Andrásné szerint:

  Én is rendeltem 2 hete  26000 ft értékben kaptam egy emailt hogy hova utaljam a pénzt és hogy kinek, valamint hogy 14/40 napon belül érkezik és szíveskedjek várni turelmesen. Persze a pénzt elutaltam.. Mi a teendő ebben az esetben?

 23. KozmánéBra szerint:

  Sziasztok! Ágyneműt rendeltem tőlük…kellene utalnom…ne tegyem?

 24. Bogyai Tamás szerint:

  Sziasztok! Én is rendeltem az oldalról 10 ezer Ft értékben, el is utaltam. Május 23 óta várom, hogy megérkezzen a csomag. Emailben és FB-n próbáltam őket keresni sikertelenül.  Július 17-én válaszoltak az emailemre. Akkor állításuk szerint még élt a rendelésem és jelzik a feladónak, hogy küldje a csomagot. Azóta is küldik…

  Melléklet

 25. Fehérné Fürtön Gabriella szerint:

  Az is nagyon dúrva hogy hány embert átvernek és megkárosítanak és még mindig ugyan úgy üzemel a honlapjuk !!! Mikor lesznek már lecsukva ezek a csalók?

 26. Fehérné Fürtön Gabriella szerint:

  Sziasztok! Engem is átvertek sajnos. Január legelején rendeltem 37000 ft értékben. 3 hónapot vártam a csomagomra nem érkezett meg utána 2 hónapot vártam hogy vissza küldjék a pénzemet az sem érkezett vissza. Az emailokra több napot várnom kelett mire válaszoltak.  Soha nem rendeltem olyan oldalról ahova előre kel utalni a pénzt de annyira tetszettek a ruhák. Nem gondoltam hogy bele futok egy ilyen csaló csapatba. Már megtettem a feljelentést ellenük ezt is megírtam nekik de válaszra sem méltatnak nem hogy a pénzemet vissza küldjék! Gusztustalanok !

 27. Sándor Tímea szerint:

  Sajnos én is belefutottam egy rendelésbe, nekem is tanuló pénz volt. 6500 Ft
  Előre utaltam, kérték legyek türelemmel és érkezik a megrendelt áru, de mikor már lassan 2 hónapja nem érkezik, írtam nekik 1 e-mailt, semmi válasz. 2 nap múlva megint, arra sincs válasz. Utána a hatósággot megemlítettem egyből jött válasz, hogy úton van a megrendelt termék. Ma sajnos meg is kaptam. Olyan silány minőség és meg nem is hasonlít ahhoz amit megrendeltem. Próbálnám visszaküldeni de Kínába kellene. Lehet hagyom az egészet.

 28. Horváth Zsuzsanna szerint:

  Sziasztok ! Tegnap rendeltem 36000-ft értékben .
  Ma kaptam a megrendelésről egy emailt amiben az utalásról írtak erre szerettem volna rá kérdezni de a levelemet visszadobta posta Cím nem található ez lett gyanús nem utalok semmiért előre csak után vét ,ez volt a szerencsém !Ezek után találtam meg ezt az oldalt ! Köszönet nektek !

  • Hazard szerint:

   Kedves Zsuzsanna!

   A leírása szerint előre kellett volna utalni a termék árát? Csak azért kérdezem, mert a weboldalon feltüntetett információk szerint átvételkor kell kifizetni. Van arról dokumentációja, hogy előre kérték a pénzt? Ha van, kérem küldje el az [email protected] email címre.
   Köszönjük!
   Admin

 29. vb szerint:

  Pár perce rendeltem az oldalról, figyelmetlenségből elírtam a méretet. Ennek kapcsán szerettem volna küldeni egy e-mailt nekik, hogy módosítsuk már a méretet. De sehol egy címet vagy telefonszámot nem találtam ! (Y)
  A megrendelés visszaigazolása megérkezett, de pénzt nem utaltam még, de ezekután nem is fogok! Remélem így nem postázzák ki!

 30. Stéber Attila szerint:

  Sajna,csak most találtam ezt az oldalt miután nekem sem érkezett meg a rendelésem!
  Az emailek nem is továbbíthatók amiket írtam! Másfél hónapja utaltam a pénzt!
  Sokszor rendeltem már neten,eddig nem volt ilyen,most 10000 Ft ugrott!
  Új oldalakról ezután nem fogok rendelni!

 31. Kosdi Andrea szerint:

  Rendeltem, elutaltam a pénzt, semmi visszaigazolás, semmi,a megadott email címeken többszöri reklamációmra semmi válasz. Ne rendeljetek, tényleg átverés. Nekem 5000 forint a tanulópénz.

 32. Lieber Margit szerint:

  Basszus most rendeltem előbb is megtalálhattam volna ezt az oldalt.mindegy a tanuló pénzt meg kell fizetni.Eddig sose rendeltem ezután sem fogok.

 33. Nóri szerint:

  Rendeltem. Meg is érkezett. Bár ne tette volna! Szörnyű minőségű anyag, szörnyű kivitelezés, mindez alig egy bő hónap alatt, “természetesen” Kínából. A méreteim alapján alig érem el az S-es méret alját, de ez a ruha szerintem egy XXS-es méretű csontvázra is kicsi lett volna. Visszaküldeni szintén “természetesen” nem tudom, mert a feladó egy kínai cím. Ne rendeljetek innen, ha jót akartok!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..