Angels Shopping Central

TTT Design - az elegáns arculat itt születik
(Utoljára frissítve: 2017-11-27)

Shopping, jelentése bevásárlás. Ez a dolog több sebből vérzik.

Capture_553
51610 ember kedveli pillanatnyilag. Link a képre kattintva.

Egyrészt a webáruházuk alig tartalmaz valamit, másrészt meg csak sorsolgatnak állandóan. Kicsit se lájkvadász gyanús. A domain név alapján kiderített tulajdonos Facebook oldala tele van olyan megosztásokkal, amelyeken másik oldal termékei, illetve megosztásos játékai láthatók.

Capture_554

Sokszor szinte követni se lehet ezeket. Egyik a másikra hivatkozik, keresztbe-kasul mennek a hivatkozások. De szerencsére van aki mindezt átlátja. Köszönjük a beküldést!

A vásárlók becsapása Trendi ruhák vásárlása néven fut tovább!

 

Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Támogasd az oldalunkat!

Ha tetszik amit csinálunk, ha szeretnéd, hogy mindenki tudjon róla, milyen csalások, ámítások történnek a Facebookon, támogasd oldalunkat egy kávé, vagy egy kóla árával. A befolyt összeget oldalunk fenntartására fordítjuk.

Megosztás

Minden vélemény számít

34 hozzászólás a(z) “Angels Shopping Central” bejegyzéshez

 1. Kovácsné Erika szerint:

  Én is belestem ebbe a csapdába sajnos. 🙁
  0  0
 2. Anett szerint:

  Sziasztok. Sajnos nekem is 10.000 FT látszik semmibe vesződni. A mai nap folyamán találtam erre az oldalra mivel, az angelsshopping centrál honlapján 12.21.-én rendeltem tőlük egy kabátot.Az oldal mára megszünt a keresések alapján.Írtam nekik egy levelet, nyomatékosítottam az emailben, (ami másik cím mint amiről ők leveleznek, mégis egy kis pontban fel van tüntetve egy válasz cím) hogy sem a rendelésem folyamati állapotáról hogy hol tart sem az elutalt összegről visszajelzést nem kaptam.  Pár óra elteltével válaszoltak is hogy továbbítják a kérésemet a feladónak és legyek szíves türelemmel hogy 14-40 munkanap között meg fog érkezni a termékem. Megvan az elutalt összeg névvel folyószámla számmal, az elküldött és fogadott emailek is. Ha már én pórul jártam nagyon szívesen segítek nektek , már ha ennyivel is hozzá járulhatok a sikerhez hogy ne károsítsanak még több embert.
  0  0
  • Zsigóné Kánya Nikoletta szerint:

   Sajnos engem is átvertek!
   Több mint fél éve várom a csomagom.Folyamatosan levelezgetek velük,ezt küldjek,azt küldjek.Beszélnek a termék forgalmazójával. Legyek türelmes stb…Ma kértek egy elállási nyilatkozatot.Mondván,utána küldik a pénzemet vissza.A nyilatkoztatot elküldtem. Ha nem utalnak,megyek a rendőrségre!
   0   0
 3. Biró Tamásné szerint:

  Én is rendeltem, elég nagy összegben, se áru se pénz, ezt az oldalt is most találtam meg…. Ez nagy szívás.

  Csatolmány
  0  0
 4. AndiPancsi szerint:

  Sajnos későn néztem utána a weboldalnak és én is be dőltem nekik… előre utaltam 17.000-ot… nekem az e-mailt azonnal vissza is dobta és jelezte a rendszer h nem létező ez az e-mail cím …. ilyen esetben mi a teendő?
  0  0
 5. Fehér Zoltán szerint:

  FIGYELEM !!!

  Tavaly decemberben rendeltünk ruhákat 37000Ft értékben ettől a cégtől és mai napig nem kaptuk meg sem a pénzt nem utalták vissza !

  Fogyasztóvédelemnél is jártunk ez ügyben és közölték,hogy nagyon sok probléma van velük.

  most indul a Bírósági feljelentés mert reagál semmiire a cég tulajdonos Kis Attila !

  Azért írtam ezt a bejegyzést,hogy ne járjon így más aki netán ettől a csaló cégtől szeretne rendelni,mert már nagyon sokan pórul jártunk,bánjuk,hogy előre utaltuk át a pénzt !
  1  0
 6. Kiss Andrásné szerint:

  Én is rendeltem 2 hete  26000 ft értékben kaptam egy emailt hogy hova utaljam a pénzt és hogy kinek, valamint hogy 14/40 napon belül érkezik és szíveskedjek várni turelmesen. Persze a pénzt elutaltam.. Mi a teendő ebben az esetben?
  0  0
 7. KozmánéBra szerint:

  Sziasztok! Ágyneműt rendeltem tőlük…kellene utalnom…ne tegyem?
  0  0
 8. Bogyai Tamás szerint:

  Sziasztok! Én is rendeltem az oldalról 10 ezer Ft értékben, el is utaltam. Május 23 óta várom, hogy megérkezzen a csomag. Emailben és FB-n próbáltam őket keresni sikertelenül.  Július 17-én válaszoltak az emailemre. Akkor állításuk szerint még élt a rendelésem és jelzik a feladónak, hogy küldje a csomagot. Azóta is küldik…

  Csatolmány
  0  0
 9. Fehérné Fürtön Gabriella szerint:

  Az is nagyon dúrva hogy hány embert átvernek és megkárosítanak és még mindig ugyan úgy üzemel a honlapjuk !!! Mikor lesznek már lecsukva ezek a csalók?
  0  0
 10. Fehérné Fürtön Gabriella szerint:

  Sziasztok! Engem is átvertek sajnos. Január legelején rendeltem 37000 ft értékben. 3 hónapot vártam a csomagomra nem érkezett meg utána 2 hónapot vártam hogy vissza küldjék a pénzemet az sem érkezett vissza. Az emailokra több napot várnom kelett mire válaszoltak.  Soha nem rendeltem olyan oldalról ahova előre kel utalni a pénzt de annyira tetszettek a ruhák. Nem gondoltam hogy bele futok egy ilyen csaló csapatba. Már megtettem a feljelentést ellenük ezt is megírtam nekik de válaszra sem méltatnak nem hogy a pénzemet vissza küldjék! Gusztustalanok !
  0  0
 11. Sándor Tímea szerint:

  Sajnos én is belefutottam egy rendelésbe, nekem is tanuló pénz volt. 6500 Ft
  Előre utaltam, kérték legyek türelemmel és érkezik a megrendelt áru, de mikor már lassan 2 hónapja nem érkezik, írtam nekik 1 e-mailt, semmi válasz. 2 nap múlva megint, arra sincs válasz. Utána a hatósággot megemlítettem egyből jött válasz, hogy úton van a megrendelt termék. Ma sajnos meg is kaptam. Olyan silány minőség és meg nem is hasonlít ahhoz amit megrendeltem. Próbálnám visszaküldeni de Kínába kellene. Lehet hagyom az egészet.
  0  0
 12. Horváth Zsuzsanna szerint:

  Sziasztok ! Tegnap rendeltem 36000-ft értékben .
  Ma kaptam a megrendelésről egy emailt amiben az utalásról írtak erre szerettem volna rá kérdezni de a levelemet visszadobta posta Cím nem található ez lett gyanús nem utalok semmiért előre csak után vét ,ez volt a szerencsém !Ezek után találtam meg ezt az oldalt ! Köszönet nektek !
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Zsuzsanna!

   A leírása szerint előre kellett volna utalni a termék árát? Csak azért kérdezem, mert a weboldalon feltüntetett információk szerint átvételkor kell kifizetni. Van arról dokumentációja, hogy előre kérték a pénzt? Ha van, kérem küldje el az [email protected] email címre.
   Köszönjük!
   Admin
   0   0
 13. vb szerint:

  Pár perce rendeltem az oldalról, figyelmetlenségből elírtam a méretet. Ennek kapcsán szerettem volna küldeni egy e-mailt nekik, hogy módosítsuk már a méretet. De sehol egy címet vagy telefonszámot nem találtam ! (Y)
  A megrendelés visszaigazolása megérkezett, de pénzt nem utaltam még, de ezekután nem is fogok! Remélem így nem postázzák ki!
  0  0
 14. Stéber Attila szerint:

  Sajna,csak most találtam ezt az oldalt miután nekem sem érkezett meg a rendelésem!
  Az emailek nem is továbbíthatók amiket írtam! Másfél hónapja utaltam a pénzt!
  Sokszor rendeltem már neten,eddig nem volt ilyen,most 10000 Ft ugrott!
  Új oldalakról ezután nem fogok rendelni!
  0  0
 15. Kosdi Andrea szerint:

  Rendeltem, elutaltam a pénzt, semmi visszaigazolás, semmi,a megadott email címeken többszöri reklamációmra semmi válasz. Ne rendeljetek, tényleg átverés. Nekem 5000 forint a tanulópénz.
  0  0
 16. Lieber Margit szerint:

  Basszus most rendeltem előbb is megtalálhattam volna ezt az oldalt.mindegy a tanuló pénzt meg kell fizetni.Eddig sose rendeltem ezután sem fogok.
  0  0
 17. Nóri szerint:

  Rendeltem. Meg is érkezett. Bár ne tette volna! Szörnyű minőségű anyag, szörnyű kivitelezés, mindez alig egy bő hónap alatt, “természetesen” Kínából. A méreteim alapján alig érem el az S-es méret alját, de ez a ruha szerintem egy XXS-es méretű csontvázra is kicsi lett volna. Visszaküldeni szintén “természetesen” nem tudom, mert a feladó egy kínai cím. Ne rendeljetek innen, ha jót akartok!
  0  0

hozzászólás

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.