Angels Shopping Central

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Shopping, jelentése bevásárlás. Ez a dolog több sebből vérzik.

Capture_553
51610 ember kedveli pillanatnyilag. Link a képre kattintva.

Egyrészt a webáruházuk alig tartalmaz valamit, másrészt meg csak sorsolgatnak állandóan. Kicsit se lájkvadász gyanús. A domain név alapján kiderített tulajdonos Facebook oldala tele van olyan megosztásokkal, amelyeken másik oldal termékei, illetve megosztásos játékai láthatók.

Capture_554

Sokszor szinte követni se lehet ezeket. Egyik a másikra hivatkozik, keresztbe-kasul mennek a hivatkozások. De szerencsére van aki mindezt átlátja. Köszönjük a beküldést!

A vásárlók becsapása Trendi ruhák vásárlása néven fut tovább!

 

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Minden vélemény számít

26 hozzászólás a(z) “Angels Shopping Central” bejegyzéshez

 1. Nóri szerint:

  Rendeltem. Meg is érkezett. Bár ne tette volna! Szörnyű minőségű anyag, szörnyű kivitelezés, mindez alig egy bő hónap alatt, “természetesen” Kínából. A méreteim alapján alig érem el az S-es méret alját, de ez a ruha szerintem egy XXS-es méretű csontvázra is kicsi lett volna. Visszaküldeni szintén “természetesen” nem tudom, mert a feladó egy kínai cím. Ne rendeljetek innen, ha jót akartok!
  0  0
 2. Lieber Margit szerint:

  Basszus most rendeltem előbb is megtalálhattam volna ezt az oldalt.mindegy a tanuló pénzt meg kell fizetni.Eddig sose rendeltem ezután sem fogok.
  0  0
 3. Kosdi Andrea szerint:

  Rendeltem, elutaltam a pénzt, semmi visszaigazolás, semmi,a megadott email címeken többszöri reklamációmra semmi válasz. Ne rendeljetek, tényleg átverés. Nekem 5000 forint a tanulópénz.
  0  0
 4. Stéber Attila szerint:

  Sajna,csak most találtam ezt az oldalt miután nekem sem érkezett meg a rendelésem!
  Az emailek nem is továbbíthatók amiket írtam! Másfél hónapja utaltam a pénzt!
  Sokszor rendeltem már neten,eddig nem volt ilyen,most 10000 Ft ugrott!
  Új oldalakról ezután nem fogok rendelni!
  0  0
 5. vb szerint:

  Pár perce rendeltem az oldalról, figyelmetlenségből elírtam a méretet. Ennek kapcsán szerettem volna küldeni egy e-mailt nekik, hogy módosítsuk már a méretet. De sehol egy címet vagy telefonszámot nem találtam ! (Y)
  A megrendelés visszaigazolása megérkezett, de pénzt nem utaltam még, de ezekután nem is fogok! Remélem így nem postázzák ki!
  0  0
 6. Horváth Zsuzsanna szerint:

  Sziasztok ! Tegnap rendeltem 36000-ft értékben .
  Ma kaptam a megrendelésről egy emailt amiben az utalásról írtak erre szerettem volna rá kérdezni de a levelemet visszadobta posta Cím nem található ez lett gyanús nem utalok semmiért előre csak után vét ,ez volt a szerencsém !Ezek után találtam meg ezt az oldalt ! Köszönet nektek !
  0  0
  • Hazard szerint:

   Kedves Zsuzsanna!

   A leírása szerint előre kellett volna utalni a termék árát? Csak azért kérdezem, mert a weboldalon feltüntetett információk szerint átvételkor kell kifizetni. Van arról dokumentációja, hogy előre kérték a pénzt? Ha van, kérem küldje el az [email protected] email címre.
   Köszönjük!
   Admin
   0   0
 7. Sándor Tímea szerint:

  Sajnos én is belefutottam egy rendelésbe, nekem is tanuló pénz volt. 6500 Ft
  Előre utaltam, kérték legyek türelemmel és érkezik a megrendelt áru, de mikor már lassan 2 hónapja nem érkezik, írtam nekik 1 e-mailt, semmi válasz. 2 nap múlva megint, arra sincs válasz. Utána a hatósággot megemlítettem egyből jött válasz, hogy úton van a megrendelt termék. Ma sajnos meg is kaptam. Olyan silány minőség és meg nem is hasonlít ahhoz amit megrendeltem. Próbálnám visszaküldeni de Kínába kellene. Lehet hagyom az egészet.
  0  0
 8. Fehérné Fürtön Gabriella szerint:

  Sziasztok! Engem is átvertek sajnos. Január legelején rendeltem 37000 ft értékben. 3 hónapot vártam a csomagomra nem érkezett meg utána 2 hónapot vártam hogy vissza küldjék a pénzemet az sem érkezett vissza. Az emailokra több napot várnom kelett mire válaszoltak.  Soha nem rendeltem olyan oldalról ahova előre kel utalni a pénzt de annyira tetszettek a ruhák. Nem gondoltam hogy bele futok egy ilyen csaló csapatba. Már megtettem a feljelentést ellenük ezt is megírtam nekik de válaszra sem méltatnak nem hogy a pénzemet vissza küldjék! Gusztustalanok !
  0  0
 9. Fehérné Fürtön Gabriella szerint:

  Az is nagyon dúrva hogy hány embert átvernek és megkárosítanak és még mindig ugyan úgy üzemel a honlapjuk !!! Mikor lesznek már lecsukva ezek a csalók?
  0  0
 10. Bogyai Tamás szerint:

  Sziasztok! Én is rendeltem az oldalról 10 ezer Ft értékben, el is utaltam. Május 23 óta várom, hogy megérkezzen a csomag. Emailben és FB-n próbáltam őket keresni sikertelenül.  Július 17-én válaszoltak az emailemre. Akkor állításuk szerint még élt a rendelésem és jelzik a feladónak, hogy küldje a csomagot. Azóta is küldik…

  Csatolmány
  0  0
 11. KozmánéBra szerint:

  Sziasztok! Ágyneműt rendeltem tőlük…kellene utalnom…ne tegyem?
  0  0
 12. Kiss Andrásné szerint:

  Én is rendeltem 2 hete  26000 ft értékben kaptam egy emailt hogy hova utaljam a pénzt és hogy kinek, valamint hogy 14/40 napon belül érkezik és szíveskedjek várni turelmesen. Persze a pénzt elutaltam.. Mi a teendő ebben az esetben?
  0  0
 13. Fehér Zoltán szerint:

  FIGYELEM !!!

  Tavaly decemberben rendeltünk ruhákat 37000Ft értékben ettől a cégtől és mai napig nem kaptuk meg sem a pénzt nem utalták vissza !

  Fogyasztóvédelemnél is jártunk ez ügyben és közölték,hogy nagyon sok probléma van velük.

  most indul a Bírósági feljelentés mert reagál semmiire a cég tulajdonos Kis Attila !

  Azért írtam ezt a bejegyzést,hogy ne járjon így más aki netán ettől a csaló cégtől szeretne rendelni,mert már nagyon sokan pórul jártunk,bánjuk,hogy előre utaltuk át a pénzt !
  0  0
 14. AndiPancsi szerint:

  Sajnos későn néztem utána a weboldalnak és én is be dőltem nekik… előre utaltam 17.000-ot… nekem az e-mailt azonnal vissza is dobta és jelezte a rendszer h nem létező ez az e-mail cím …. ilyen esetben mi a teendő?
  0  0
 15. Biró Tamásné szerint:

  Én is rendeltem, elég nagy összegben, se áru se pénz, ezt az oldalt is most találtam meg…. Ez nagy szívás.

  Csatolmány
  0  0
 16. Anett szerint:

  Sziasztok. Sajnos nekem is 10.000 FT látszik semmibe vesződni. A mai nap folyamán találtam erre az oldalra mivel, az angelsshopping centrál honlapján 12.21.-én rendeltem tőlük egy kabátot.Az oldal mára megszünt a keresések alapján.Írtam nekik egy levelet, nyomatékosítottam az emailben, (ami másik cím mint amiről ők leveleznek, mégis egy kis pontban fel van tüntetve egy válasz cím) hogy sem a rendelésem folyamati állapotáról hogy hol tart sem az elutalt összegről visszajelzést nem kaptam.  Pár óra elteltével válaszoltak is hogy továbbítják a kérésemet a feladónak és legyek szíves türelemmel hogy 14-40 munkanap között meg fog érkezni a termékem. Megvan az elutalt összeg névvel folyószámla számmal, az elküldött és fogadott emailek is. Ha már én pórul jártam nagyon szívesen segítek nektek , már ha ennyivel is hozzá járulhatok a sikerhez hogy ne károsítsanak még több embert.
  0  0

Szólj hozzá