Nyereményjátékok – Akciók

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-02-11)

Szeretem az olyan embereket, akik minden szart sorsolásos oldalt megosztanak, bízva abban hogy nyernek. Találtam ilyen embert és mintha Fortuna kacsintott volna rám. A sok hülyeség között volt egy oldal, ami más hülyeségeiből szerzi be a napi lájkokat.

Capture_521
Sorsolásos oldalak gyűjteménye. Az embereknek mindegy hol és mit lájkolnak. Csak nyomják az “osztva”, meg “likeolva” szövegeket, ahogy az illik. 3222 ember kedveli. Link a képre kattintva.

Van az oldalon minden. Étterem, piros pöttyös, telefon, de még több milliós autó is, ékszer, szerencsét hozó elefánt. És hát vannak akik hisznek benne, szorgalmasan osszák az eszet hülyeséget és lájkolnak. Mindegy mi az, csak osztani lehessen. Elgondolkodtam az ilyen ember agyán (már ha van neki), hogy mi járhat benne olyankor. Fúúúúú tényleg meg fogom nyerni a tűzpiros béemvét…

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Capture_524Capture_523

Capture_522

Ne süllyedjünk le az amőbák szintjére, könyörgöm…

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..