3 nap 2 éjszaka

Megosztás

(Utoljára frissítve: 2016-02-02)

Capture_467

http://goo.gl/uiYCf5

Beküldőnktől származik ez az oldal. Először nem is láttam semmi furcsaságot. Ha csak azt nem, hogy potom pénzért adnak 2 éjszakás szállást hotelben. Gondoltam kipróbálom és kitöltöm a “kérdőívet”, ami a következő adatokat kéri be:

A "kérdőív"
A “kérdőív”
A cikk a hirdetés után folytatódik

Nevet, email címet még még megértem, de a telefon minek? Az életkorom és a párkapcsolatom meg már hadd legyen már magányügy. Ezen kicsit kiakadtam. Tovább kutakodtam, hogy kik ezek, mik ezek és amikor megtaláltam, leesett a tantusz.

Capture_468

Rakd össze: olcsó, 2 éjszakás szálloda, életkor-párkapcsolat, kereskedelmi bemutató szervezése. Nem olyan mint amikor elcsábítanak ingyen, vagy bagóért egy fürdőhelyre, szállodába, teljes ellátással, de részt kell venned egy termékbemutatón. Ezek után joggal merül fel bennem a kétség az egész dolog korrektségében.

 

Támogasd a Listázót!

Oldalunkat önerőből, támogatással és reklámokból tartjuk fenn. Ha lehet, néha kattints reklámjainkra. Ezzel is oldalunk működését segíted. Valamint kérjük, támogasd oldalunkat, ha szeretnél továbbra is tájékoztatást kapni a legújabb átverésekről, lehúzásokról, kamu hírekről.
Köszönjük!

Ha esetleg valaki már találkozott ilyen ajánlattal, esetleg pont ezzel, szívesen várom a jelentkezését. A név és más adat nem kerül nyilvánosságra.

Print Friendly, PDF & Email

Tovább görgetve, az oldal alján hozzászólási lehetőség is van!

Mit tegyünk, ha átvertek? Ismerd fel a webshopot:
Hová fordulhatunk ha internetes vásárláskor becsaptak minket?
Szolgáltató beazonosítása - Internetes vásárlás

Bejelentéshez használható hivatkozások:
Hogyan jelentsünk egy oldalt a Facebooknak?
Google (és Blogspot) oldalakra, fiókokra vonatkozó bejelentések
Spam tartalmú weboldal bejelentése a Google felé
Adathalász weboldal bejelentése a Google felé
Kártevő szoftvert tartalmazó weboldal bejelentése a Google felé

Listák oldalakról, melyeknek nem kellene az interneten lenniük:
Lájkvadász weboldalak listája
Problémás webshopok listája
Weboldalak, amiket jobb ha nem nyitsz meg
Kattintásvadász oldalak — ezeket se nyisd meg

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, illetve annak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, videó, stb.) - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak a Kamu/Átverős Oldal Listázó előzetes, írásos engedélyével használható fel. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

TTT Design - az elegáns arculat itt születik

Minden vélemény számít

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..