Fungalor a bőrgomba ellen

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

(Utoljára frissítve: 2017-01-19)

A lehúzós weboldalak újabb (bár nem új) ékessége a Fungalor bőrgomba elleni kenőcs, melyről semmilyen információ nem deríthető ki. Ennyire béna lenne a Google? A rengeteg lehetőség közül elsőnek a Facebook oldalukat nézzük meg.

Oldal megnyitásához kattints a képre.

Elsőre semmi különös nincs az oldalon. Igaz nagy forgalmat se produkál az a 200 kedvelő.

Ilyen és ehhez hasonló posztok bizonygatják, hogy a bőrgomba így, a Fungalor úgy…

Névjegy kicsit érdekesebb. Cirill betűs szöveg a névjegyben, valamint egy megnyithatatan weboldal hivatkozása.

Azért egy apró trükkel megnyitható a weboldal. Lássuk…

A weboldal a szokásos, ilyen kamu oldalakhoz hasonlóan épül fel: mire jó, mit tartalmaz, bőrgyógyász “szakvéleménye”, vásárlói ájuldozások…

“Hatalmas tv-s érdeklődés…” Látta már valaki a reklámját? Ugye hogy nem? “Mondd meg, hova küldjük a csomagod” Hiába beszélek a monitorba, nem reagál semmit. Azért érdekes lehet, hogy település és telefonszám alapján pár nap múlva csenget a postás…

Néhány vásárló fényképe megtalálható a neten. Nincs is ezen miért csodálkozni…

A Google keresőjébe beírva a Fungalor szót, kivétel nélkül olyan oldalak hivatkozásait dobja ki eredményként, amelyek ugyanezt a terméket, ugyanilyen formában reklámozza.

Már nem csak a szlovákok, de már a lengyelek is minket szívatnak.

Sajnos olyan oldalt nem találtunk, ahol hivatalosan bevizsgálták volna és valódi szakvélemény született volna a termékkel kapcsolatban. Lehet hogy felmerül a kérdés: miért ne lenne valódi a reklám? Persze. Miért ne lehetne valódi. Főleg az ára nagyon csábító ezzel a hatalmas árengedménnyel.

Ha gomba elleni szerre lenne szükség, több más alternatíva létezik, ami olcsóbb és nem kell rendelni. Főleg nem kétes weboldalakról.

A vény nélkül kapható Canesten is gomba elleni szer, ami olcsóbb és szerintem megbízhatóbb is.

A hatások és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Legvégére pedig egy kis mozizás. Ha eddig semmi sem győzött volna meg, ez tuti meg fog:

Addig viszont kerüljétek el az ilyen weboldalakat, ahol hatalmas árengedménnyel kínálnak csodaszert. De aki csakazértis hisz benne, hát rendlejen és várja a postást…

Aki megrendelte már és kipróbálta, kérjük írja meg véleményét róla.

Scan the QR Code
Print Friendly, PDF & Email

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

Egy hozzászólás a(z) “Fungalor a bőrgomba ellen” bejegyzéshez

  1. A Fungalor golyós stift változatát használtam, szakszerűen, minden ésszerű dolgot betartva, ami csak elképzelhető. Kezdetben, az első két hónapban két kis körmöm, amik maguktól és fájdalommentesen leestek, leszedhetők voltak, újranőttek, a többi is rendbejött. Jó forró vizes és kefés tisztítás, előáztatás stb-stb után használtam. Tovább is, mint elő volt írva. Aztán mostanra további használat ellenére kezdenek visszajönni a tünetek. Ismét beteg három körmöm, kezdődik rajta elölről a dolog. A jobb, bal, és a jobb melletti kis köröm ismét betegszik meg, bár az összkép sokkal jobb, mint régen. Mintha immunissá váltak volna a rohadék kis dögök a szerrel szemben. Vagy új törzseket juttattak a lábamra a tetves amerikaiak.  Vágva, reszelve, bekenve és gumi ujjvédőcskéket ráhúzva, a dolgot komolyan véve vidáman nőni kezdtek ismét a gombák. A Fungaxin-t hírdetik, a név hasonló, megvenni már nem akarom. Valami nagy átverést és pénzkaszálást látok a dologban a “gyógyszert” gyártókkal kapcsolatban. Tapasztalatot és tanácsot várok valakitől.
    1    4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra