Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

(Utoljára frissítve: 2017-01-16)

649 összes megtekintés, 14 mai megtekintés

Az elhízás népbetegség Magyarországon. Mindenki szeretne lefogyni, jó alakot szerezni. Éppen ezért rengeteg módszer van a piacon, ami elősegíti ezt. Mindemellett a megjelentek a csalók is, akik kihasználják az emberek hiszékenységét jól hangzó reklámszövegekkel és hiteles dietetikus beszámolójával…stb.

A weboldal a képre kattintva nyitható meg.

Az oldalon arról lehet olvasni, hogy mennyi súlytól szabadít meg a szer, mindenféle mellékhatás nélkül. Mindezt egy független laboratórium vizsgálta meg. Csak azt nem tudjuk melyik…
Dr. Vasvári István, a “Magyar Dietetikusok Országos Szervezete” kutatója írta az alábbiakat:

17 főből hogy számolta ki a Doktor Úr a 97%-ot?

Miután a cikk szánkba tette a hamit, már csak meg kell rágni. Ebben segítenek az olyan hozzászólások, amit az oldal aljára hegesztettek.
Ja, egyébként az oldalon minden kattintható hivatkozás a megrendelő oldalra juttat. Esélye sincs az embernek más tartalmat találni. Nosza, rendeljünk…

Tovább folytatódik a bizonytalankodók meggyőzése. Ha még mindig lennének kételkedők, akkor fényképes bizonyítékokkal is szolgálnak amolyan előtte-utána stílusban. Lejjebb ismét egy dietetikus doktorbácsi oszlatja a kételyeket.

Dr. Nagy Mihály biztosan Spanyolországban praktizál, csak besegít a magyar orvosok munkájába. A találatok szerint több oldalon is szerepel a képével.

Miután meggyőződtünk a termék hatásosságáról és a spanyol-magyar doktorbácsi is sikeresen meggyőzött minket, adjuk meg személyes adatainkat.

Miután megadtunk minden fontos személyes adatunkat várjuk az eladó jelentkezését, hogy kifizethessük a most még akciós és féláron megrendelhető terméket, amelyet potom 8000 forintért vesztegetnek.  Ennyit a weboldalról és a megrendelésről. Most nézzünk egy kicsit a dolgok mögé. Nem egy weboldal foglalkozik eme csodaszernek nevezett micsodával. Sajnos a véleményük mindegyiknek negatív mind a termékkel kapcsolatban, mind a Minisztérium közleményével kapcsolatban. A keresés több találta közül csak két hivatkozás:

-a Ködpiszkáló 2016. márciusi cikke
-a Magyar Dietetikus Országos Szövetségének (a valódinak) hivatalos közleménye

Ilyen és hasonló átverésről, lehúzásról olvashatsz még itt és itt.

 

Én biztos nem merném ezek után megrendelni ezt a terméket. Még akkor sem, ha 100 Forintért adnák. Aki rendelt erről a weboldalról, kérem írja meg tapasztalatait a cikk alatt.

Scan the QR Code

A cikket továbbadni, megosztani ér!


A cikkben szereplő kép(ek) és szöveg változtatás nélkül, szabadon felhasználhatók, amennyiben a weboldalra mutató hivatkozás (https://atveros-oldalak.com) forrásként fel van tüntetve mellette. A cikkeinkbe csak olyan képek/szövegek kerülnek, amelyek nyilvánosan is elérhetők. A cikk alatt megjelenő látogatói hozzászólások nem tükrözik az álláspontunkat és felelősséget sem vállalunk értük.

Megosztás

Hirdetés (tartalomért nem vállalunk felelősséget!)

Minden vélemény számít

3 hozzászólás a(z) “Az Egészségügyi Minisztérium figyelmeztetést adott ki!” bejegyzéshez

  1. Én megrendeltem,18 ezer Ft fizettem érte,és 5 dkg sem fogytam,8 flakonnal ittam meg,azóta nem hiszek az interneten árult gyógyszerekbe,és semmit soha többet nem rendelek !!!Lives egy nagy átverés.
    0    0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

×
Tovább az eszköztárra